S.S. LAZIO – INTERNACIONALE F.C.

A Serie A 24. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló csúcsrangadójára ezúttal Rómában kerül sor ahol a Lazio fogadja az Inter együttesét. A Juventus győzelmét követően mindkét gárda győzelmi kényszerbe került. Az internacionale a tabellát vezette a forduló előtt a Juventus és a Lazio előtt. Az inter Lukaku révén is szárnyal s sorra hozza a jó eredményeket.  A Lazio elképesztő szezont fut a keret erején felül teljesít. A mai mérkőzés esélyese a milanoi együttes kerete ám a hazaiak otthon elképesztő formát mutatnak. Kitűnő találkozó előtt állunk.


Lazio:Strakosha;Radu;Acerbi;Felipe;Marusic;Milenkovic-Savic;Leiva;Alberto;Jony;Caicedo;Immobile


Internacionale: Padelli;Godin;Vrij;Skririnar;Young;Barella;Brozovic;Vecino;Candreva;Lukaku;Martinez


A mérkőzést az Inter kezdte. 4. perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 9.perc: Milenkovic Savic lövése kerülte el centikkel a kaput. 14.perc: hazai szögletek következtek ám helyzet egyikből sem alakult ki. 19.perc: Lukakau remek lövését védte Strakosha, azt ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 22.perc: Marusic lövését védte bravúrral Padelli. 30.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 38.perc: három hazai szöglet következett ám helyzet egyikből sem alakult ki. 44.perc: előbb Cabreva lőtt kapura ám ezt Strakhosa védte ám Young ismétlése már betalált 0:1! Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt a Lazio kezdte. 48.perc: Vrij rántotta le ellenfelét így hazai büntető következett melyet Immobile lőtt a hálóba 1:1! Az eset következtében Vrij és Leiva is besárgult. 58.perC: Lukaku sárgult be. 59.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Caicedo helyére Correa érkezett illetve Jony helyére Lazzari. 69.perc: hazai szöglet melyet követően Milinkovic-Savic érkezett s llőtt a hálóba 2:1! 76.perc: Moses állt be Candreva helyére illetve Eriksen váltotta Brozovicot. 78.perc: Martinez lőtt gólt lesről. 79.perc: Godin sárgult be reklamálásért. 80.perc: Leiva helyére CAtaldi állt be. 81.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Immobile lövését hárította Padelli, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 86.perc. Godin helyére Sanchez állt be. 90.perc: Lazzari sárgult be. A hosszabbítás 5 perc, 93.perc Inzaghi edző sárgult be majd  Immobile. Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben mindkét együttes sok helyzetet alakított ki. A támadó foci dominált, s a kapusokat rendre tesztelték a támadók. A hazaiak több helyzetet alakítottak ki ám a vendégek jobban használták ki adódó lehetőségeiket. A második félidőben aztán a hazaiak kitűnően játszottak. gyorsan egyenlítettek s a vezetést is emg tudták szerezni. Az inter rosszul nem játszott ám a helyzetkihasználás nem volt az igazi. A Lazio a győzelmével beelőzte az Intert s közvetlenül a Juventus sarkában lohol. Összességében kitűnő találkozót láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.