LIVERPOOL F.C. – EVERTON F.C.

A Premier League 25. fordulójának rangadóját rendezik meg a a Mersey partján ahol ezúttal a Liverpool fogadja hazai pályán az Evertont. A hazaiak pocsék formában játszanak a bajnokságban s 3 legutóbbi meccsüket elveszítették s a vesztett pontok tekintetében az Everton is megelőzte a tabellán a vörösöket. Igaz az Everton formája sem kiugróan jó inkább a hullámzó szó ami leginkább őket jellemzi. A mai mérkőzésnek nincs igazi esélyese ám a szurkolók igaz ütközetre készülhetnek. Kitűnő meccs előtt állunk.

Liverpool: Alisson;Robertson;Henderson;Kabak;Alexander-Arnold;JOnes;Wijnaldum;Thiago;Mane;Firmino;Salah

Everton: Pickford;Coleman;Holgate;Keane;Godfry;Dignie;Gomes;Davies;Doucoure;James;Richarlison;

A mérkőzést az Everton kezdte. 1.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 3.perc: James labdáját Richarlison vágta a hálóba 0:1! 12.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 20.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Henderson lőtt Pickford kezei közé. 21.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Henderson sérült meg helyére Philips állt be. 34.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 35.perc: Jones lőtt kevéssel a kapu mellé. 41.perc: Gomes sárgult be. 46.perc: Kabak sárgult be.

A második félidőt a Liverpool kezdte. 48.pec: Richarlison lőtt lesgólt. 51.perc: Mane lőtt a kapu fölé. 59.perc: Sigurdsson helyére Gomes érkezett, illetve James helyére Calvert-Lewin állt be, majd Jones helyére Shaquiri állt be. 67.perc: Salah hagyott ki óriási ziccert. 78.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 82.perc: vendég büntető következett melyet Sigurdsson lőtt a hálóba.  85.perc: Firmino cselezte be magát a kapuig majd ha centikkel is de tévedett. 86.perc: Richarlison helyére Iwobi érkezett, majd Thiago helyére Origi érkezett. A hosszabbítás 7 perc, 93.perc: Wijnaldum lőtt kapura de Pickford hárított. 94.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek jobban s gyorsan meg is szerezték a vezetést. A hazaiak ugyan igyekeztek kiegyenlíteni ám nagy ziccerig nem jutottak. A második játékrészben a Liverpool mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, ám sikerrel nem jártak. Sőt  a féliidő végén egy vendég értékesített büntető minden eldöntött. Henderson sérülése tovább mélyíthet Klopp együttesének válságát.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.