MANCHESTER UNITED F.C.-EVERTON F.C.

A Premier League 7. Fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló mindkét rangadóját ma rendezik, 13:00-órától tekinthetjük meg a Manchester United Everton összecsapást ahol két a szezont meglehetősen gyengén kezdő csapat találkozik egymással. A hazaiak küzdenek a rengeteg sérülttel valamint azzal,hogy hogyan is rakják össze úgy a csapatot,hogy ne „orrnehéz” legyen. A vendégek a tavalyi szenzációs szezont követően idén nagyon rosszul indították a pontvadászatot és hazai környezetben csupán 1 pontot szereztek s idegenben is mindössze 5-öt. Így fordulhat az elő,hogy a tabella 15.helyét foglalják el. A hazaiak ennyire rosszul azért nem állnak,hazai pályán 6 pontot sikerült szerezniük ugyanakkor idegenben mindössze 2. A tabella 7.helyét foglalják el ám egy esetleges győzelemmel a BL-t érő helyek közelébe érhetnek. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Manchester United: De Gea;Rafael;McNair;Rojo;Shaw;Blind;Di Maria;Mata;Valencia;Van Persie;Falcao

Everton: Howard;Hibbert;Stones;Baines;Jaglielka;McGeady;Besic;Naismith;Barry;Pienaar;Lukaku

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 4. percben Shaw húzódik fel a bal oldalon és adja be a labdát középre, ahol Falcao fejelt a kapu jobb oldalára, de Howard védte azt. A 7. percben Di Maria rúgta a labdát a bal oldalról középre, ahol Van Persie azt a kapu fölé lőtte. A 9. percben Van Persie sárgult be. A 13. percben Di Maria ívelte a labdát a büntetőterület közepére, ahol Mata vette át, de a védők végül kirúgták a labdát a mezőnybe. A 17. percben Besic sárgult be. A 18. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően azonban nem született gól. A 19. percben Di Maria passzolt társának Falcaonak, aki a labdát a kapu bal oldala mellett lőtte el. A 24. percben Blind lőtt kapura 23 méterről, de egy védő beleért és a labda végül a keresztléc fölött hagyta el a pályát. A 26. percben Pinaar sárgult be. A 27. percben Mata passzolt a 16-oson belülről Di Mariának, aki magabiztosan lőtte a labdát a kapu jobb oldalába, ezzel 1:0! A 29. percben hazai szabadrúgás, Di Maria végezte el és lőtte a labdát a sorfal fölött a kapura, de ismét beleértek, így Howard védeni tudott. A 31. percben Blind sárgult be. A 34. percben vendég szöglet, a beívelést követően a védők tisztáztak. A 36. percben vendég szabadrúgás, Baines lőtte középre a labdát, de a védők tisztázni tudtak. A 38. percben hazai szöglet következett, Di Maria kis szögletet végzett el, maj Van Persiehez került a labda, de végül nem tudta ellőni a labdát. A 40. percben egy középre érkező labdát Lukaku lőtt kapura, de a labda a keresztléc fölött hagyta el a játékteret. A 41. percben hazai szöglet, a beívelést követően a labda újabb szögletre ment, meyet i Maria ívelt középre, ahol Falcao lőtte a labdát a lelátóra. A 43. percben Rafael adta be a labdát a büntetőterületre, de a védők végül tisztáztak. 2 perc a hosszabbítás az első félidőben. A 47. percben Pinaar rúgta a labdát sarokkal Hibbertnek, de Shaw becsúszott elé, ezzel 11-est lőhettek a vendégek. A 11-est Baines végezte el, de a lövést De Gea magabiztosan védte. Ezzel véget ért az első játékrész, melynek eredménye 1:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. Az 50. percben Van Persie lőtte a labdát bal oldalról középre, de les miatt lefújta a játékmester az akciót. Az 52. percben Falcao kapott egy remek passzt a 16-oson belülre a kapu elé, de a labdát rosszul érte el, és ellőtte azt a kapu bal oldala mellett. Az 54. percben Valencia sárgult be. Az 55. percben egy középre érkező labdát Naismith fejelt a kapuba, ezzel 1:1! Az 59. percben vendég szöglet, Bains ívelt középre, ahol Falcaonak köszönhetően tisztázni tudtak a hazaiak. A 62. percben Van Persie szerzett labdát a 16-oson, onnan Matanak passzolt, de lövése a kapu jobb oldala mellett ment ki. A 63. percben Di Maria lőtt a 16-oson belülre Falcao elé, aki beleért az érkező labdába és az a kapuba ment végül, ezzel 2:1! A 64. percben Pinaar helyére Oviedo érkezett a pályára. A 68. percben Shaw vitte a albaát a bal oldalon, de szögletre ment a labda. Hazai szöglet következett még ebben a percben, a beívelést követően azonban nem alakult ki gólveszély. A 71. percben Shaw helyére Blackett érkezett. A 74. percben Di Maria labdáját Besic szögletre rúgta, a beívelést követően nem alakult ki gólveszély. A 77. percben venég csere, Osman érkezett McGeady helyére, és Browning érkezett Hibbert helyére. A 78. percben Fellaini érkezett Valencia helyére. A 79. percben Di Maria tekerte a labdát kapura, de Howard védett. A 84. percben Wilson kifejelt labdáját Oviedo lőtte keresztbe a kapu jobb oldala mellé. A 87. percben Osman ívelte be a labdát középre távolról, de végül szögletre ment a laba, a beívelést követően Osman lőtte a labdát kapura, de De Gea nagyot védett. A 90. percben Van Persie szerzett labdát a félpálya közepén, és vitte el a 16-oson belülre, de végül szabálytalanságért Howard sárgult be. 4 perc a hosszabbítás. A 93. percben Wilson sárgult be, vendég szabadrúgás következett, melyet Baines végzett el, a középre adást követően Oviedo lövését,blokkolták, és a lepattanó labdát Osman lőtte kapura, de De Gea hatalmasat védett. Ezzel véget ért a második félidő, melynek végeredménye 2:1!

Amint az várhat volt egy a végletekig kiélezett mérkőzést láthattunk ahol a hazai csapat végül bezsebelte a 3 pontot. A mérkőzésen több kiemelkedő teljesítményt is láthattunk,a vendégektől Besic Osman Naismith,míg a hazaiaknál Falcao;Di Maria;De Gea; Rafael valamint McNair. Az első félidőt a hazaiak uralták de  a vendégek ennek ellenére is kiegyenlíthettek volna ám Baines felnőtt pályafutása első 11-esét hagyta ki e Gea hárítani tudott. A második játékrész sok helyzettel kezdődött melyeket a hazaiak alakítottak majd hagytak is ki. Erre válaszul egyenlített az ekkor már jobban játszó Everton A hazai győzelmet Di Maria gólpasszából Falcao állította be. Összességében egy nagyon jó mérkőzést láthattunk melyet a hazaiak megérdemelten nyertek meg.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.