MANCHESTER UNITED F.C. – SEVILLA F.C.

Az Európa Liga negyeddöntői is folytatódnak. A mai estén egy angol spanyol párharc szemtanúi lehetünk ahol a Manchester United hazai környezetben fogadja a Sevilla együttesét. Az angolok formája kissé hullámzó ám Európa legleterheltebb együttese és Ten Hag kezei alatt sokat formálódott pozitív értelemben az együttes. A Sevilla idénye nem a vártak szerint alakul ennek eredmény képen edzőváltás is történt a tavaszi szünet előtt. Az idei évben a United spanyol specifikus együttessé vált, hiszen a csoportban a Real Sociedad volt az ellenfele majd a Barcelona a legjobb 32 között és legutóbb a Real Betis együttesét búcsúztatták. E párharc esélyese a Manchester United ám a Sevilla sokszor tört már borsot az angolok orra alá e ligában.

Manchester United : De Gea;Malacia;Martinez;Varane;Wan-Bissakka;Sabitzer;Casemiro;Antony;Fernandes;Sancho;Martial

Sevilla: Bono;Montiel;Nianzou;Maraco;Acuna;Gudelj;Fernando;Ocampos;Rakitic;Torres;Lamela

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 2.perc: Sancho hagyott ki helyzetet. 5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 11.perc: Monntiel sárgult be. 12.perc: Sevilla szöglet helyzet nélkül. 13.perc: Antony lövését Bono védte bravúrral. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Fernandes labdáját Sabitzer lőtte a hálóba 1:0! 20.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 21.perc: Sabitzer lőtt ismét a hálóba 2:0! 25.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Rakitic sárgult be. 32.perc: Fernandes lövését Bono védte bravúrral. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 38.perc: Lamela sárgult be. 41.perc: Fernandes sárgult be így a visszavágót ki kell hagynia. 49.perc: vendág szöglet melyet követően Nianzou hagyott ki helyeztet. 

A második félidőt a Sevilla kezdte. A félidőben Torres helyére Navas állt be illetve Maguire váltotta Varant. 48.perc: Antony hagyott ki helyzetet. 58.perc: Gudelj sárgult be. 62.perc: Antony lőtt a kapufára. 62.perc: Eriksen állt be Fernandes helyére illetve Sancho helyére Elanga állt be. 65.perc: Antony sárgult be. 67.perc: Lamela helyére El Nesyri állt be. 72.perc: Nianzou helyére Suso állt be. 81.perc: Pellistri állt be Antony helyére. 83.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 84.perc: öngól Malacia ért rosszul a labdába 2:1! 87.perc: Martinez sérült le emberhátrányba kerültek a hazaiak. 89.perc: Pellistri sárgult be. 90.perc: Montiel helyére Gomez állt be. 92.perc: Maguire testéről a kapuba vágódott a labda 2:2! 92.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 97.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

Az első játékrészben a hazaiak elsöprően jól kezdtek, helyzetek tömkelege sőt gólok követték egymást. A félidő végére a Sevilla is felébredt. A második játékrészben mindkét oldalon sok helyzet alakult ki. A hazaiak elveszítették két meghatározó játékosukat majd két öngóllal a vendégek kiegyenlítettek. Két teljesen ellentétes félidőt láthattunk az együttesektől. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.