PARIS SAINT GERMAN – F.C. BARCELONA

A nyolcad döntők közül talán szinte mindenki a Barcelona drukkereken kívül a PSG együttesét látja a legjobb 8 együttes között. Igaz a spanyol együttesnek kisebb csodát kellene véghez vinnie a 3 héttel korábbi eredmény miatt ám mint tudjuk semmi sem lehetetlen. A két együttes keretéből a francia együttes tűnik erősebbnek még Neymar szereplése nélkül is. A barca a héten megválasztott régi új elnökének is köszönhetően minden bizonnyal kettőzött erővel megy fel ma este a pályára. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

PSG: Navas;Kurzawa;Kimpembe;Marquinhos;Florenzi;Gueye;Paredes;Verratti;Mbappe;Icardi;Draxler

Barcelona: Ter Stegen;Dest;Mingueza;Lenglet;Alba;Pedri;Busquets;De Jong;Messi;Griezmann;Dembele

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 3.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 8.perc: Kurzawa sárgult be. 18.perc: két vendég szöglet melyet követően Dembele lövését Navas védte. 25.perc: Mingueza sárgult be. 27.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 29.perc: Icardi esett el érdekes körülmények között, a VAR döntése értelmében hazai büntető következett melyet Mbappe be is lőtt 1:0! 35.perc: Dembele hagyott ki nagy ziccert. 36.perc: Mingueza helyére Firpo állt be. 37.perc: Messi lőtt távolról nagy gólt 1:1! 38.perc: nagy barca helyzet maradt ki. 39.perc: De Jong sárgult be. 42.perc: Busquets hagyott ki nagy helyzetet. 46.perc: vendég büntető melyet Messi kihagyott. Ezzel ért véget a félidő. 

A második félidőt a PSG kezdte. A félidőben Kurzawa helyére Diallo állt be. 50.perc: Gueye illetve Paredes sárgultak be. 59.perc: Draxler helyére Di Maria állt be illetve Gueye helyére Danilo. 61.perc: Messi lövését blokkolták. 66.perc: Dest helyére Trincao állt be. 69.perc: három vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 75.perc: Trincao lövését blokkolták. 76.perc: Dagba helyére Florenzi állt be majd Dembele helyére Braithwaite illetve Pedri helyére Pjanic állt be és Busquets helyére Moriba állt be. 84.perc: Rafinha állt be Verratti helyére. 89.perc: Mbappe hagyott ki helyzetet. 93.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek akarata érvényesült ám a vezetést a hazai együttes szerezte meg. Ezt követően Messi illetve Dembele révén majdnem megfordította az állást a Barcelona ám végül csak az egyenlítésre futotta. Messi büntetőt hibázott. A második játékrészben kevesebb említésre méltó esemény történt. A Barcelona igyekezett veszélyes helyzeteket kialakítani ám végül az eredmény nem változott. A két mérkőzés alapján a PSG megérdemelten jutott a legjobb 8 együttes közé.

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.