SCHALKE 04 – F-C- BAYERN MÜNCHEN

A Bundesliga robog tovább immáron a 4. forduló mérkőzéseit tekinthetjük meg. A hétvége slágermérkőzését ezúttal is a Bayern München játssza s ezúttal is egy még nyeretlen együttes ellen a Schalke személyében. A müncheniek jól kezdték a szezont, előbb megnyerték a német szuperkupát nagy fölénnyel majd az első 3 fordulóban magabiztos teljesítménnyel nyertek. Jelenleg egyedüli 100%-os teljesítménnyel vezetik a ligát. A Schlake együttese ellenben nem is kezdhette volna rosszabbul a szezont. Ugyan a sorsolása sem egyszerű a Gelsenkircheniek-nek ám az,hogy 3 mérkőzést követően nyeretlenek sőt még pontjuk sincs hatalmas meglepetés a szó negatív értelmében. A két együttes múltbéli illetve közel múlt béli eredményei mind a Bayern erőfölényét tükrözik. A mai mérkőzés esélyese a vendég együttes ám a hazaiak mindent meg fognak tenni,hogy végre pontot szerezzenek.

Schalke: Fahrmann;Sane;Nastasic;Naldo;Rudy;Caliguri;Schopf;McKennie;Di Santo;Embolo;Uth

Bayern München: Neuer;Kimmich;Süle;Hummels;Alaba;Goretzka;Müller;Rodriguez;Lewandowski;Ribery

A mérkőzést a Schalke kezdte. A 4.percben 3 vendég szöglet következett melyet helyzet nem követett. 8.perc: újabb vendég szöglet melyből Rodriguez volt eredményes 0:1! 18.perc: Naldo lőtt kevéssel a kapu mellé. 23.perc: Alaba lövésénél Fahrmann védett hatalmasat. 23.perc: vendég szöglet melyet követően Rodriguez lövését védte Fahrmann. 29.perc: Alaba lőtte telibe a felső lécet. 32.perc: Naldo sárgult be. 42.perc: Caliguri sárgult be. Több helyzet nem alakult ki a félidőben.

A második félidőt a Bayern München kezdte. 52.perc: Rodriguez lőtt ismét kapura ám a labda elkerülte azt. 54.perc: McKennie helyére Bentaleb érkezett.61.perc: két vendég szöglet egymást követően, a második sarokrúgást követően vendég büntető következett melyet Lewandowski lőtt a kapuba 0:2! 65.perc: Di Santo helyére Harit állt be. 73.perc: Uth helyére Burgstaller állt be. 78.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet ne alakult ki. 79.perc: Lewandowski helyére Wagner állt be illetve Gnabry érkezett Ribery helyére. 90.perc: Wagner sárgult be. ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek domináltak végig s mindössze egy hazai helyzet alakult ki. A második félidőben a vendégek játéka dominált. A mérkőzés túl nagy irammal nem rendelkezett inkább szólt a vendégek pontos passzairól s helyzeteiről. A Bayern megérdemelten nyerte a mérkőzést.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.