SVÁJC – MAGYARORSZÁG

A Világbajnoki Selejtezők utolsó 2 fordulóját rendezik mg a hét végén valamint a következő hét közepén. Magyarország csoportjában már biztossá vált, hogy Svájc és Portugália jut ki a világbajnokságra, a kérdés csupán annyi,hogy az eddig 100%-os Svájc vagy az a Portugál együttes végez a csoport élén akik egyedül Svájctól kaptak ki. A gólarány miatt illetve az utolsó forduló pályaválasztása miatt eddig Portugália tűnik esélyesebbnek ugyanakkor Svájcnak már egy döntetlen is elég lehet a csoportelsőséghez. A mi fiaink egyenlőre a csoport 3. helyén állnak s a mai mérkőzéstől függetlenül ha Ferröer Szigetektől nem kapnak ki minden bizonnyal a csoport 3. helyén végeznek. A mai mérkőzést Basel-ben rendezik ahol az esélyes egyértelműen a hazai gárda. A Magyar válogatottól egy pontszerzés is hatalmas bravúr lenne, sőt talán a gólszerzés is ezen kategóriához tartozhat. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Svájc: Sommer;Moubandje;Djourou;Schar;Lichtsteiner;Freuler;Xhaka;Zuber;Frei;Shaquiri;Seferovic

Magyarország: Hulácsi;Bese;Guzmics;Kádár;Korhut;Elek;Nagy;Varga;Pátkai;Lovrencsics;Ugrai

A mérkőzést Magyarország kezdte. 2.perc: vendég szöglet melyből nem született találat. 4.perc: Xhaka lőtt 11 méterről a felső lécre. 15.perc: Seferovic mutatott be szép cselsorozatot majd lövése kevéssel ugyan de célt tévesztett. 18.perc: Xhaka közelről lőtt egy szép akció végén a hálóba 1:0! 20.perc:  a magyar védelem sehol Zuber lövése landolt a hálóban 2:0! A mérkőzése sajnos már az elején eldőlt a jelek szerint…. 32.perc: vendég szöglet , melyből a hazaiak indultak meg s a kontra végén Gulácsinak kellett bravúrral hárítania. 33.perc: Bese helyére Lang érkezett. Ugrai sárgult be a 33: percben.  40.perc:Shaquiri passzát Severovic lőtte a kapu mellé. 43.perc: Shaquiri passzát Zuber már a kapuba lőtte 3:0! 44.perc: Elek is sárga lapot kapott. A hosszabbítás két perc a félidő végén de helyzet itt már nem alakult ki.

A második félidőt Svájc kezdte. 49.perc. Seferovic passzát Zuber vágta a hálóba 4:0! Lejátsszák a pályáról válogatottunkat. 53.perc. hazai szöglet ezúttal helyzet nélkül. 59.perc: magyar szöglet melyet követően Sommer rossz helyre öklözte a labdát s Guzmics szépen a kapuba lőtte azt 4:1! 63.perc: Embolo váltotta Sferovic-ot. 69.perc: Sallai váltotta Vargát. 73.perc: Zakaria váltotta Frei-t. 76.perc: Lovrencsics lőtt egy bal oldali beadást kapura de Sommer szép mozdulattal hárítani tudta. 79.perc. két hazai szöglet melyek végén Embolo kísérletét Gulácsi védte. 83.perc: Shaquiri pontos passzát követően az előre lopakodó Lichtsteiner lőtte gyönyörűen a kapufa mellé 5:1! 84.perc: Freuler helyére Derdiock érkezett. 87.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 89.perc: Sommer egy jobb oldali beadást középre öklözött ki éppen Ugrai elé aki a kapuba fejelt  5:2! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a magyar válogatott 3 percig meglepően jól játszott majd jöttek a hazaiak. Előbb nagy helyzeteket dolgoztak ki könnyedén majd két gyors góllal gyakorlatilag a mérkőzést letudták. A magyar válogatott kisebb helyzetekig is nehezen jutott. A hazaiak a félidő végén még egy 3. góllal örvendeztették meg szurkolóikat. A második játékrészben a hazaiak örömfocit játszva gyakorlatilag akkor rúgtak, rúghattak volna gólt amikor akarnak. Hazánk fiai két Sommer hibának köszönhetően megszerezték a becsületgólokat. Az eredmény és a mutatott játék magáért beszél, egy lényegesen jobb ormában levő válogatottól kaptunk ki. Svájc megérdemelten nyert ekkora különbséggel.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.