WOLFSBURG-BAYER LEVERKUSEN

A Bundesliga 22.fordulóját rendezik meg a hétvégén.A bajnokságon a tabella 6.helyét elfoglaló hazai csapat a Wolfsburg fogadja a 2.helyen álló Bayer Leverkusen csapatát.Az idei eredményeket tekintve mindkét csapat azonos sikereket könyvelhetett el magának.A két csapat őszi mérkőzésén a gyógyszergyáriak győztek 3:1-re.Az eddigi helyezések szerint a 2. helyen álló Leverkusennek van több esélye a győzelemre,azonban az utolsó két forduló eredményét figyelembe véve a Wolfsburg jobban szerepelt,így izgalmas mérkőzést követhetünk majd figyelemmel.

Az első félidőt a vendégek kezdhették.A hazaiak indítottak támadást,Kevin de Bruyne rúgta be a labdát a kapu jobb oldalára,de Leno elkapta azt a 13.percben,még ebben a percben egy gyönyörű kiugratást követően baloldalra került a labda és végül Dost lőtte közelről a hálóba,1:0! Hazai támadás következett,baloldali berúgás,ahol Leno kapta el azt a 25.percben. Kiessling a 26.percben a 16oson belül kitűnő labdát kapott,melyet lekezelt,majd védőjét beforgatva lőtt a kapu jobb oldala mellé.A vendégektől Bender lőtte a labdát 30 méterről a kapu fölé a 33.percben.Boenisch lőtt kapura egy vendég szögletet követően a 16oson belül,de gól nem született belőle.A 40.percben Gonzalo Castro sárgult be sokadik szabálytalanságát követően.A vendégek egy jobb oldali akciót követően a 40.percben Hegeler beadásának és Samnek köszönhetően rúgták az egyenlítő góljukat-1:1!Ezt követően más már nem történt az első félidőben,az eredmény 1:1!

A 2.félidőt a hazaiak kezdték.A 48.percben a vendégek részéről Hilbert sárgult be.Csere a hazaiaknál,Dost helyére Olic érkezett az 51.percben.Reinartz sárgult be az 57.percben egy szabálytalanság következtében.Hazai szabadrúgás,Naldo rúgta a szabadrúgást a 16-os bal széléről,mely levágódódott,ezt Olic rúgta le a bal szélre,végül Gustavo lábáról ment a labda a kapuba az 58.percben,2:1!Szon érkezett Hegeler helyére a 61.percben.Castro rúgott szabadrúgást,de végül nem született gól.Hazai csere a 63.percben,Perisic helyére Caligiuri érkezett.Spahic sárgult be a 65.percben.Szabadrúgás a 70.percben a hazaiaknál 23 méterről,De Bruyne rúgta a kapu bal oldalára,de Leno hatalmasat védett.Büntető a hazaiaknál a 72.percben Rodriguez rúgott kapura, de a kapus védett,és a róla kipattanó labdát rúgta be a hálóba, 3:1!Csere a vendégeknél,Brandt jött be Hilbert helyére.Hazai támadás a bal szélen,de a középre érkezett labdát a védelem tisztázta a 78.percben .Csere a vendég oldalon,Donati érkezett Sam helyére a 78.percben.A 79. percben egy vendég támadást követően a bal oldalon a 16oson belül érkezett egy lövés a kapura,de Benaglio nagyott védett.Szöglet következett,de abból gól nem született.Csere a hazaiaknál a 82.percben,Schäfer jött be De Bruyne helyére.A jobb oldalról a hazaiak jöttek szabadrúgással,melyet Rodriguez ívelt középre,a berobbanó emberek elől azonban Leno kapus szedte le a labdát.A 86.percben vendég akció futott középen,aminek következtében egy veszélyes vendég lövés tartott a kapu közepébe,melyet Benalio hárított.A 87.percben Olic sárgult be egy szabálytalanság következtében,a szabadrúgást középre ívelték,ahol nagy keveredést követően a vendégek Benaglio kapust találták fejbe a gólvonalon.Szöglet a 88.percben a vendégek részéről,ahol a beívelést követően egy fejes következett,mely azonban a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.3 perc a hosszabbítás.A hosszabbításban több helyzet nem alakult ki az eredmény,3:1 maradt!

Az első félidőben a 2 gólon kívül nem sok egyéb történt.A második félidőben a csapatok egy sebességi fokozattal feljebb kapcsoltak,melynek következtében a hazaiak szereztek még két gólt ezzel eldöntve a találkozót.A második játékrész rengeteg izgalmat hozott melynek okozója a két csapat támadó jellegű fellépése volt.Összességében megérdemelt volt a hazaiak győzelme.

 

Check Also

REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.