A.C. MILAN – LIVERPOOL F.C.

A Bajnokok Ligája 6. csoportkörét rendezik meg a hét közben. A Keddi játéknap legnagyobb rangadójának a Liverpool milanói vendégjátéka ígérkezik. A halálcsoportban gyakorlatilag a Liverpool döntheti el melyik együttes esik ki adott esetben végleg a Nemzetközi foci körforgásából. A mai mérkőzésen ha nyer a vörös alakult akkor a Milan csoport utolsóként fog kiesni. Amennyiben a Milan döntetlent játszik ma illetve nyer akkor a csoport másik mérkőzésétől függetlenül szinte biztosan továbbjut kérdés csupán, hogy az Európa Liga következő csoportkörébe vagy a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Kitűnő mérkőzés előtt állunk. 

Milan: Maignan;Hernandez;Romagnoli;Tomori;Kalulu;Kessie;Tonali;Krunic;Diaz;Ibrahimovic;Messias

Liverpool: Alisson;Williams;Konate;Phillips;Tsimikas;Minamino;Morton;Chamberlain;Salah;Origi;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. A mérkőzés első 20 percében nagy mezőnyharc bontakozott ki. 20.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 25.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 29.perc: hazai szöglet melyet követően Tomori talált be. 32.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Origi hagyott ki nagy helyzet. 35.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Salah egyenlített ki. 

A második játékrészt a Milan kezdte. 51.perc: Kessie hagyott ki helyzetet. 53.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Origi lőtt a hálóba 1:2! 57.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Bennacer helyére Diaz illetve Saelemakers állt be Tonali helyére.  61.perc: Krinic hagyott ki helyzetet. 63.perc: két szöglet liverpooli részről helyzet nélkül. 64.perc: Keita állt be Salah helyére majd Gomez váltotta Manet és Florenzi állt be Kaloulu helyére. 66.perc: Origi lőtt kevéssel a kapu mellé. 69.perc: hazai szöglet melyet követően nélkül majd az ezt köv ető kontra végén Origi lőtt a kapu mellé. 80.perc: Fabinho állt be Origi helyére majd Bakayoko váltotta Krunicot. 86.perc: Kessie hibázott ziccerben. 92.perc: Chaberlain hagyott ki helyzetet. 93.perc: Minamino helyére Woltman állt be majd Williams helyére Bradley állt be.  Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első félidőben nagy csata bontakozott ki melynek eredményeképp egy egy gólt láthattunk. A második félidőben ugyan több esemény adódott  kapuk előtt ám több gól nem született. A Liverpool ezzel kiejtette a Milant a Nemzetközi Kupaporondról.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.