ARGENTÍNA – CHILE

A Copa America utolós előtti összecsapásának szemtanúi lehetünk a mai este folyamán. E két együttes meglehetősen izgalmas utat járt be míg elértek a brzonmérkőzésig. Argentína mint az már korábban eldőlt Messi jelenléte óta egy jelentős trófeát sem tudott megnyerni, ami a korábbi és a jelenlegi keret erejét elnézve gyakorlatilag érthetetlen. Chile a korábbi két Copa America döntőjében éppen mai ellenfelé Argenítnát verte meg egy alakalommal büntetőkkel. Gyakorlatilag mumusa a Messi vezérelt brigáadoknak. A mai mérkőzés esélyese Argentína ám látva Chile tudását fittségét semmi képen sem számíthatunk sima mérkőzésre. Kitűnő öszecsapás előtt állunk.

Argentína: Armani;Tagliafico;Otamendi;Pezzella;Foyth;Paul;Paredes;Lo Celso;Aguero;Dybala;Messi

Chile: Arias;Medel;Jara;Huincales;Pulgar;Isla;Aranguiz;Vidal;Beauseajour;Sanchez;Vargas

A mérkőzést Argentína kezdte. 12.perc: Aguero került ziccerbe majd hidegvérrel lőtt a hálóba 1:0! 16.perc: Beauseajour sárgult be. 17.perc: Sanchez sérült meg helyére Fernandes állt be. 22.perc: Dybala emelte át a kint álló kapust 2:0! 26.perC: Vidal sárgult be. 29.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Dybala lőtt kevéssel a akpu mellé. 37.perc: kakaskodás a pályán Medel és Messi a piroslap sorsára jutottak. Messi életének 2. kiállítása volt ez. A hosszabbítás 4 perc, 46.perc: Pulgar is besárgult.

A második játékrészt Chile kezdte. 49.perc: Dybala lőtt egy kipattanó labdát akapu mellé kevéssel. 50.perc: Jara helyére Maripan állt be. 56.perc: Lo Celso szabálytalankodott a 16-oson belül, a büntetőt Vidal lőtte a hálóba 2:1! 57.perc: Pezzella sárgult be. 63.perc. Paredes is besárgult. 67.perc: Dybala helyére Di Maria állt be. 69.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: argantin szöglet melyet követően Aguero hegyott ki nagy ziccert. 79.perc: Foyth sárgult be. 81.perc: Aguero helyére Suarez érkezett illetve Aranguiz helyére Castillo. 89.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Lo Celso helyére Mori állt be. A hosszabbítás 6 perc, 92.perc: Tagliafico sárgult be. Több helyzet nem alakult ki a érkőzésen. Argentína megérdemelten nyerte meg a bronzérmet!

Az első játékrészben  a hazaiak jobban játszottak s több helyzetet is kidolgoztak melyek közül kettő a kapuba is ment. Chile Sanchez sérülése ellnére jól játszott ám semmi képen sem jobban ellenfelénél. Összességében a jobb együttes győzött ma este.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.