PERU – CILE

A 2019-es Copa America utolsó 3 mérkézőéséhez érkeztünk. A mai elődöntőn kívül csupán a bronzmeccs és a döntő van hátra. Peru és Chile összecsapása kiélezett harcot ígér a két együttes habistusa miatt. A csoportból mindkét együttes magabiztosan jutott tovább. Az egyenes kiesése szakasz első mérkőzésén ha nem islehengerlően de mindkét együttes túl tudott jutni. Az erőviszonyokra tekintve inkább Chile tűnik erősebbnek ám Peru kitűnő kondíciójának köszönhetően meglehetősen nehéz kihívásnak ígérkezik Sanchez-ék számára. Jó mérkőzés előtt állunk.

Peru: Gallese;Advincula;Zambrano;Abram;Trauco;Yotun;Tapia;Carrillo;Cueva;Flores;Guerrero

Chile: Arias;Beausejour;Vidal;Maripan;Medel;Isla;Aranguiz;Pulgar;Sanchez;Vargas;Fuenzalida

A mérkőzést Peru kezdte. 3.perc: Cueva passzolt Guerreo elé aki kevéssel lőtt a kapu jobb oldala mellé. 8.perc: Aranguiz lőtt centikkel a akpu mellé. 20.perc: hazai szöglet melyet követően Flores elé került a labda aki a kapuba lőtt. 30.perc: Sanchez lövését blokkolta a védelem, az ezt követő két szögletből helyzet nem alakult ki. 33.perc: Sanchez lövését blokkolta a védelem. 38.perc: Yotun csapott le egy röviden hátrajátszott labdára majd lőtt a kapuba 2:0! 44.perc: vendég szöglet melyet követően Fuenzalida lőtt közelről kapura ám Gallese hárítani tudott. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc melyben egy vendég szögletet végeztek el helyzet nélkül.

A második félidőt Chile kezdte. A félidőben Flores helyére Gareca érkezett. 52.perc: Vargas ívelése pattant ki a felső lécről. 56.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 60.perc: vendég szöglet melyet követően Yotun lőtt közelről a kapu fölé. 68.perc: Beauseajur lövését követően Galese vetődött hatalmasat s így szögletre mentett, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 71.perc: Advincula sárgult be. 72.perc: Polo állt be Gareca helyére. 74.perc: Pulgar sárgult be. 77.perc: Vargas lövését Gallese védte hatalmas bravúrral. 79.perc: vendég szöglet melyet követően gólveszély nem alakult ki. 83.perc. Sanchez lőtt kitűnően kapura ám Gallese ezt is hárítani tudta bravúrral. 84.perc: Ballon helyére állt be Cueva. 85.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Sagal sárgult be. 89.perc: Maripan helyére Castillo állt be. A hosszabbítás 6 perc, 91.perC: Guerrero került ígéretes helyzetbe melyet végül gólra is váltott 3:0! 94.perc: Abram hozott össze egy büntetőt melyet a videó bíró visszanézését követően helyben hegytak. A 11-est Vargas lőtte egyenesen Gallese kezei közé. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben mindkét együttes legjobb tudása szerint játszott épp csak Chile a helyzeteit nem tudta belőni míg Peru gyakorlatilag az összes nagy ziccerét belőtte. A második játékrészben Chile minden követ megmozgatott a siker érdekében ám helyzeteit sorra kihagyta. Peru csak úgy mint az első féliőben ezúttal is jól használta ki az adódó nagy helyzeteket. Összességében Peru megérdemlten jutott a döntőbe.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.