ARGENTÍNA-PARAGUAY

A mai napon rendezik meg a Copa America második elődöntőjét ahol Argentína együttese  mérkőzik meg Paraguay válogatottjával. Az Argentínok a B csoport győzteseként jutottak a negyeddöntőbe ahol Columbia együttesével mérkőztek meg s nyertek egy kiélezett 11-es párbajt követően. Az Argentín keret elképesztő erősségű s a kispadja is elképesztően hosszú és ami még ronthatja a Paraguay együttes esélyeit az az,hogy minden sztár egészséges a keretből. Paraguay együttese a szintén a B csoportból jutott tovább az Argentínok mögött a második helyen. Az említett mérkőzésen Messi-ék már 2:0-ra is vezettek de Paraguay a csodával határos módon ki tudott egyenlíteni. Paraguay az egyenes kieséses szakaszban Brazília csapatával mérkőzött meg ahol vesztett állásból előbb kiegyenlítettek majd egy 11-es párbajt követően jutottak a legjobb 4 közé. A két együttes korábbi mérkőzéseire visszatekintve az Argentinok erőfölénye rajzolódik ki. Jó mérkőzés előtt állunk.

Argentína: Romero;Zabaleta;Demichelis;Otamendi;Rojo;Biglia;Mascherano;Pastore;Di Maria;Aguero;Messi

Paraguay: Villar;Valdez;Da Silva;Aguilar;Piris;Gonzalez;Caceres;Ortiz;Benitez;Valdez;Santa Cruz

A mérkőzést a vendégek kezdték. Az 5. percben Biglia ívelte a labdát a büntetőterületre, de a vendégek tisztáztak. A 7. percben Santa Cruz érkezett jól a beadott labdára, és lőtt, de a labda a kapu fölött ment ki. A 11. percben Pastore lőtt a 16-oson belülről kapura, de Villar védett. A 12. percben Rojo sárgult be. A 13. percben Caceres és Biglia sárgultak be. A 15. percben Messi szabadrúgását követően Rojo lőtte a labdát a kapu bal oldalába 1:0! A 21. percben Pastore érkezett jól a labdára majd lőtt kapura, de Villar ismét védeni tudott. A 21. percben hazai szöglet következett, Di maría beívelését követően azonban nem alakult ki helyzet. A 27. percben Pastore lőtt 16 méterről a kapu bal alsó sarkába, 2:0! Még ebben a percben Bobadilla érkezett Gonzalez helyére. A 30. percben Ricci sárgult be. Még ebben a percben Santa Cruz helyére Barrios érkezett. A 37. percben Di María lőtte a labdát a kapu elé, de a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 39. percben hazai szabdrúgás következett, Messi lőtte távolról a kapu bal oldala mellé a labdát. A 41. percben vendég szöglet következett, melyből egy újabb, azonban egyikből sem alakult ki helyzet. A 43. percben Barrios lőtte a labdát 16 méterről a kapu elé, ahonnan Valdez fejelte a labdát a kapuba, 2:1! A hosszabbítás 1 perc. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 2:1!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 47. pecben Pastore beadását követően Di María lőtte a labdát a kapuba, 3:1! Az 53. percben egy középre érkező labdát Pastore lőtte a labdát a kapus ölébe. Az 53. percben Di María lőtte a kipattanót a kapuba, 4:1! Az 56. percben Valdez helyére Romero érkezett. Az 57. percben Di Maria kapott egy jó labdát, majd lőtt kapura, azonban Villar védett. Az 59. percben Ortiz sárgult be. A 60. percben hazai szabadrúgás következett, Messi beadását követően a védők tisztázni tudtak. A 68. percben Messi lőtt a 16-oson belülről kapura, de Villar bravúrosan védett. A 69. percben hazai szabadrúgás következett, Messi beívelését követően nem alakult ki gólveszély. A 73. percben Banega érkezett Pastore helyére. A 77. percben Mascherano helyére Gago érkezett. A 80. percben Di Maria adta középre a labdát, ahol Agüero fejelte a labdát a kapu jobb oldalába, 5:1! A 81. percben Agüero helyére Higuain érkezett. A 86. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 83. percben Higuain lőtte a labdát a kapu bal oldalába, ezzel 6:1! A 90. percben vendég szöglet következett, azonban ebből sem alakult ki helyzet. A hosszabbítás 1 perc. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 6:1!

Egy rendkívül jó összecsapást láthattunk ahol azonban az izgalmak helyett az Argentínok parádés játékát élvezhettük. Az első félidőben rögtön az első negyedóra végén megszerezték a vezetést a kékek Rojo révén s ezt követően már nem is engedték ki a kezükből. Messi,Pastore; Di Maria nagyon magas szintű játékkal rukkolt elő s mindhárom játékos benne volt a gólok zömében, ha nem gólszerzőként akkor gólpasszosként. Összességében az Argentínok elképesztő játékerejének ékes bizonyítékát láthattuk a mérkőzésen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.