ARSENAL F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

A Premier League 34. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A hétvége csúcsrangadóját ezúttal az Emirates Stadionban rendezik ahol az Arsenal és a Manchester United küzd meg egymással. A Bajnokok Ligáját jelentő 4. helyért óriási csatát vív a Tottenham az Arsenal illetve a Manchester United. Jelenleg az Arsenal és a Tottenham állnak kitűnő pozícióban míg a vörös ördögök néhány pontos lemaradásban követik őket. Elképesztően izgalmas meccs előtt állunk!

Arsenal: Ramsdale;Tavares;Gabriel;White;Soares;Elneny;Xhaka;Smith-Rowe;Odegaard;Saka;Nkeitah

Manchester United: De Gea;Dalot;Lindelof;Varane;Telles;Matic;McTominay;Elanga;Fernandes;Sancho;Ronaldo

Az első félidőt a Manchester United kezdte. 3.perc: Tavares volt jókor jó helyen vezetnek a hazaiak 1:0! 7.perc: Elanga lőtt nagy helyzetben a kapu mellé.  11.perc: Fernandes lőtt a kapu mellé kevéssel. 12.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 16.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Dalot lőtt a keresztlécre, majd a kontra támadás végén Nkeitah lövését De Gea hárította. 28.perc: Nkeitah immár betalált a hálóba 2:0! Igaz les miatt ezt visszavonták. 31.perc: Telles sárgult be. 32.perc: Saka lőtte a büntetőt a hálóba 2:0! 34.perc: Matic ívelt Ronaldo elé aki okosan lőtt a hálóba 2:1! 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 42.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 48.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 49.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt az Arsenal kezdte. 52.perc: Saka lövése kerülte el a kaput. 55.perc: büntető lesz melyet Fernandes végül kihagyott. 59.perc: Elanga hagyott ki helyzetet. 61.perC: Ronaldo lesgólt szerzett. 63.perc: Elanga hagyott ki újabb helyzetet. 64.perc: Smith Rowe helyére Martinelli állt be. 67.perc: Navas illetve Tavares sárgultak be. 70.perc: Xhaka lőtt csodás gólt 3:1! 74.perc: Saka helyére Holding állt be. 77.perc: Fernandes sárgult be. 78.perc: Rashford állt be Matic helyére illetve Elanga helyét pedig Lingard vette át. 79.perc: Elneny sárgult be majd a 83.percben Lindelöf is besárgult. 84.perc: Fernandes helyére Mata állt be. 91.perc: Tomiyasu állt be Soares helyére. 92.perc: Ronaldo sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás. 

Az első játékrészben a hazaiak nagyon erősen kezdtek. A vezetés megszerzése után a vendégek több helyzetet alakítottak ki igaz gólt nem sikerült szerezniük. A hazaiak előnyüket tudták növelni egy büntető révén, igaz Ronaldo szépíteni tudott. A második játékrészben a vendégek több alakalommal is közel kerültek az egyenlítéshez ám lesgól illetve kihagyott büntető miatt ez nem sikerült sőt a hazaiak előnyüket is tudták növelni. A döntetlen talán reálisabb eredmény lett volna a kialakított helyzetek tekintetében. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.