ATHLETIC BILBAO-F.C. REAL MADRID

A Spanyol Bajnokság 26. Forduló rangadóját rendezik a hét végén. A forduló rangadójára ma este 18:00-kor kerül sor a San Mamez Stadionban. A hazaiak a tabella 10. helyén állnak, az elmúlt 6 bajnokijukból 3 győzelmet arattak 2 döntetlen és 1 vereség mellett. A nehéz idénykezdet után egyre inkább játékba lendült a Bilbao s főként hazai pályán szállították a győzelmeket. A sérültek listáján Iturraspe neve szerepel valamint San Jose piros lap miatt nem játszhat. A vendégek a tabella éléről várják az összecsapást, az elmúlt 6 összecsapásukból 4-et győzelemmel abszolváltak 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Anchelotti a mai napon Ramos-t és Rodriguezt mindenképp ki kell,hogy hagyja csapatából érülés miatt. A két együttes az ősszel találkozott s a madridiak sima 5:0-ás sikert arattak. A korábbi évek összecsapásaiból kiderül a madridiak erőfölénye. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a királyi gárda.

Athletic Bilbao:Iraizoz;Iraola;Gurpegi;Etxeita;Balenciaga;Marcos;Benat;Williams;Rico;Muniain;Aduriz

Real Madrid: Casillas;Carvajal;Pepe;Marcelo;Varane;Illara;Kroos;Isco;Bale;Ronaldo;Benzema

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben Aduriz lőtt a vendégek kapuja mellé. A 8.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 12.percben Carvajal passzolt középre melyet követően a hazai védők lőtték a mezőnybe a labdát. A 13.percben hatalmasat mentett Etxeita mentett hatalmasat. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 15.percben egy hazai támadás végén Aduriz lőtt Pepe lábába. A 18.percben egy hazai passzjáték végén Iraizoz fejelt a kapu mellé. A 19.percben Iraizoz adott a jobb oldalról középre de helyzet végül nem alakult ki. A 26.percben Aduriz érkezett jól egy jobb oldali beadásra s fejelt a bal sarokba 14 méterről 1:0! Óriási gól volt Casillas-nak esélye sem volt a hárításra. A 28.percben Bale lőtt lesről Iraizoz kábába. A 30.percben Kroos sárgult be egy kemény belépőt követően Aduriz pedig kakaskodásért sárgult be. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 33.percben Iraizoz húzta le a levegőből Isco beadását. A 40.percben egy szabadrúgást követően a hazai védők szabadítottak fel a 16-oson belülről. A 41.percben Etxeita sárgult be majd kisvártatva Illara is erre a sorsra jutott. A 45.percben egy vendég szögletet követően Bale támadta Iraizozt így a hazaiak hozhatták el a labdát. Ezzel véget ért a félidő melynek eredménye 1:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 48.percben Balenciaga mentett óriásit Ronaldo elől. Az 50.percben Bale ment el a jobb szélen majd adott középre de a védők tisztázni tudtak. Óriási helyzet maradt ki. Az 51.percben Ronaldo távoli lövése ment a kapu mellé. Az 52.percben Casillas védte Aduriz lövését. Az 53.percben egy vendég szögeltet követően a hazai védők tudtak tisztázni. Az 58.percben Iraizoz fogta Isco távoli löketét. Az 59.percben vendég szöglet következett melyet követően egy újabb következett, helyzet ebből sem alakult ki. A 61.percben Iraizoz mentett hatalmasat Benzema elől. A 63.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Iraizoz öklözte ki a labdát. A 64.percnem Muniain helyére Suseta érkezett a hazaiakhoz. A 66.percben Iraola blokkolta Isco lövését. A 67.percben Iraizoz húzta le Bale beadási kísérletét. A 71.percben vendég szöglet következett melyet követően Varane fejelt a hazai kapu mellé,még e percben Illara helyére állt be Jese. A 74.percben Isco is a sárga laposok sorsára jutott. A 75.percben Williams helyére Giermo érkezett. A 76.percben Aduriz fejelt 8 méterről a kapu mellé. A 77.percben Kroos helyére Silva érkezett. A 78.percben Gurpegi sárgult be. A 80.percben Balenziaga beadását vágták ki a vendég védők. A 80.percben Benzema helyére Hernandez állt be. A 83.percben Bale lőtt távolról az üresen álló hazai kapura ám a labda a lécen csattant a kipattanót Jese fejelte a kapu mellé. A 86.percben Marcelo kapott sárga lapot könyöklésért. A hosszabbítás 3 perc. A 91.percben Rico helyére Toquero érkezett. A 92.percben Lucas lőtt a kapu fölé távolról. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 1:0!

Egy rendkívül érdekes és a második félidőt tekintve hajtós mérkőzést láthattunk. A végeredmény mint utóbb kiderült már az első félidő közepén kialakult. A vendég együttes végig irányította a mérkőzést ám a jó játék nem párosult a labdabirtoklás mellé. Ronaldo szinte teljese eltűnt a második félidőre. A hazaiak igyekeztek kevéske helyzetüket kihasználni ám több gólt már nem tudtak szerezni. Az iramra nem lehetett panasz így elmondhatjuk,hogy egy jó színvonalú mérkőzést láthattunk.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.