ATHLETIC BILBAO-F.C. REAL MADRID

A Spanyol Bajnokság 26. Forduló rangadóját rendezik a hét végén. A forduló rangadójára ma este 18:00-kor kerül sor a San Mamez Stadionban. A hazaiak a tabella 10. helyén állnak, az elmúlt 6 bajnokijukból 3 győzelmet arattak 2 döntetlen és 1 vereség mellett. A nehéz idénykezdet után egyre inkább játékba lendült a Bilbao s főként hazai pályán szállították a győzelmeket. A sérültek listáján Iturraspe neve szerepel valamint San Jose piros lap miatt nem játszhat. A vendégek a tabella éléről várják az összecsapást, az elmúlt 6 összecsapásukból 4-et győzelemmel abszolváltak 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Anchelotti a mai napon Ramos-t és Rodriguezt mindenképp ki kell,hogy hagyja csapatából érülés miatt. A két együttes az ősszel találkozott s a madridiak sima 5:0-ás sikert arattak. A korábbi évek összecsapásaiból kiderül a madridiak erőfölénye. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a királyi gárda.

Athletic Bilbao:Iraizoz;Iraola;Gurpegi;Etxeita;Balenciaga;Marcos;Benat;Williams;Rico;Muniain;Aduriz

Real Madrid: Casillas;Carvajal;Pepe;Marcelo;Varane;Illara;Kroos;Isco;Bale;Ronaldo;Benzema

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 2.percben Aduriz lőtt a vendégek kapuja mellé. A 8.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 12.percben Carvajal passzolt középre melyet követően a hazai védők lőtték a mezőnybe a labdát. A 13.percben hatalmasat mentett Etxeita mentett hatalmasat. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 15.percben egy hazai támadás végén Aduriz lőtt Pepe lábába. A 18.percben egy hazai passzjáték végén Iraizoz fejelt a kapu mellé. A 19.percben Iraizoz adott a jobb oldalról középre de helyzet végül nem alakult ki. A 26.percben Aduriz érkezett jól egy jobb oldali beadásra s fejelt a bal sarokba 14 méterről 1:0! Óriási gól volt Casillas-nak esélye sem volt a hárításra. A 28.percben Bale lőtt lesről Iraizoz kábába. A 30.percben Kroos sárgult be egy kemény belépőt követően Aduriz pedig kakaskodásért sárgult be. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 33.percben Iraizoz húzta le a levegőből Isco beadását. A 40.percben egy szabadrúgást követően a hazai védők szabadítottak fel a 16-oson belülről. A 41.percben Etxeita sárgult be majd kisvártatva Illara is erre a sorsra jutott. A 45.percben egy vendég szögletet követően Bale támadta Iraizozt így a hazaiak hozhatták el a labdát. Ezzel véget ért a félidő melynek eredménye 1:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 48.percben Balenciaga mentett óriásit Ronaldo elől. Az 50.percben Bale ment el a jobb szélen majd adott középre de a védők tisztázni tudtak. Óriási helyzet maradt ki. Az 51.percben Ronaldo távoli lövése ment a kapu mellé. Az 52.percben Casillas védte Aduriz lövését. Az 53.percben egy vendég szögeltet követően a hazai védők tudtak tisztázni. Az 58.percben Iraizoz fogta Isco távoli löketét. Az 59.percben vendég szöglet következett melyet követően egy újabb következett, helyzet ebből sem alakult ki. A 61.percben Iraizoz mentett hatalmasat Benzema elől. A 63.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Iraizoz öklözte ki a labdát. A 64.percnem Muniain helyére Suseta érkezett a hazaiakhoz. A 66.percben Iraola blokkolta Isco lövését. A 67.percben Iraizoz húzta le Bale beadási kísérletét. A 71.percben vendég szöglet következett melyet követően Varane fejelt a hazai kapu mellé,még e percben Illara helyére állt be Jese. A 74.percben Isco is a sárga laposok sorsára jutott. A 75.percben Williams helyére Giermo érkezett. A 76.percben Aduriz fejelt 8 méterről a kapu mellé. A 77.percben Kroos helyére Silva érkezett. A 78.percben Gurpegi sárgult be. A 80.percben Balenziaga beadását vágták ki a vendég védők. A 80.percben Benzema helyére Hernandez állt be. A 83.percben Bale lőtt távolról az üresen álló hazai kapura ám a labda a lécen csattant a kipattanót Jese fejelte a kapu mellé. A 86.percben Marcelo kapott sárga lapot könyöklésért. A hosszabbítás 3 perc. A 91.percben Rico helyére Toquero érkezett. A 92.percben Lucas lőtt a kapu fölé távolról. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 1:0!

Egy rendkívül érdekes és a második félidőt tekintve hajtós mérkőzést láthattunk. A végeredmény mint utóbb kiderült már az első félidő közepén kialakult. A vendég együttes végig irányította a mérkőzést ám a jó játék nem párosult a labdabirtoklás mellé. Ronaldo szinte teljese eltűnt a második félidőre. A hazaiak igyekeztek kevéske helyzetüket kihasználni ám több gólt már nem tudtak szerezni. Az iramra nem lehetett panasz így elmondhatjuk,hogy egy jó színvonalú mérkőzést láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.