ATLETICO MADRID – F.C. BARCELONA

A Spanyol bajnokság 24. fordulóját rendezik meg a hétvégén. Az Athletico Madrid és a Barcelona játssza egymás ellen. Simeone fiai jelenleg 4.-ek a bajnokságban 6 pontra lemaradva a Barca mögött. Eddigi 23 mérkőzésükből 13-at nyertek meg 6 döntetlen és 4 vereség mellett. A legutóbbi 5 mérkőzésükön zsinórban 3 győzelmet arattak 2 döntetlen mellett. Hazai pályán 11 mérkőzésből 8-at nyertek meg, 2 döntetlen és 1 vereség mellett. A hétközi BL mérkőzésükön idegenben a Bayer Leverkusen együttesét verték meg 2 góllal. Sérültek: Barraga, Fernandez, Juan Fran, Thiago. A Barcelona jelenleg 3.-ik a tabellán, eddigi 23 mérkőzésükből 15-öt nyertek meg, 6 döntetlen és két vereség mellett. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 4 győzelmet arattak egy döntetlen mellett. Idegenben 12 meccsből 8-at nyertek meg, 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli bajnokijukon 3 győzelem mellett két döntetlent játszott. A BL-ben a Barca is érdekelt volt, ám mai ellenfelükkel ellentétben kikaptak 4:0-ra a PSG_től. Sérültjeik: Vidal, Mascherano. A két együttes őszi összecsapását a Barcelona nyerte. A mai mérkőzés esélyese szintén a katalán együttes.

Atletico Madrid: Oblak, Vrsaljko, Godin, Savic, Luis, Carrasco, Koke, Gabi, Niguez, Gameiro, Griezmann

Barca: ter Stegen, Roberto, Pique, Untiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar

A mérkőzést az Atletico Madridkezdte. 3. perc: Gabi középre tett labdáját Carrasco lőtte a kapu mellé. 4. perc: Hazai szöglet, melyet Godin lőtt centikkel a kapu fölé. 7. perc: Messi lőtt a kapu mellé. 15. perc: Gabi lőtt a kapu mellé, majd ismét a hazaiak támadtak s Griezmann lövését Untiti blokkolta. 19. perc: Két hazai szöglet következett helyzet nélkül. 26. perc: Csodás hazai akció végén Griezmann lövését ter Stegen védte, az ezt követpő szögletből helyzet nem alakult ki. 30. perc: Vendég kontra, mely végén Suarez lőtt a kapuba, de a találatot lökés miatt érvénytelenítették. 31. perc: Hazai szabadrúgás következett, melyet szöglet követett, de helyzet nem alakult ki. 34. perc: ter Stegen mentett hatalmasat Griezmann elől. 36. perc: Vendég kontra, melynek végén Suarez lőtt a kapu mellé. 37. perc: Savic sárgult be s az ezt követő szabadrúgást Messi lőtte kapura, de Oblak bravúrral védeni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 43. perc: Pique fejesét Oblak védte hatalmas bravúrral. Ezzel véget ért az első félidő.

A második félidőt a Barcelona kezdte. 49. perc: Suarez lőtt a kapu jobb oldala mellé. 52. perc: ter Stegen védett hatalmasat Griezmann lövésénél. 53. perc: Vendég szöglet, melyből helyzet nem alakult ki. 54. perc: Újabb vendég szöglet, melyből gólveszély nem alakult ki. 55. perc: Busquets sárgult be. 56. perc: NIguez sárgult be. 60. perc: Vendég szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. 62. perc: Gameiro lövését a vendég védelem blokkolta, ám az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. 64. perc: Suarez kapott labdát, majd lövését blokkolták, ám a kipattanót Rafinha lőtte a kapuba, 0:1! 65. perc: Savic sárgult be. 68. perc: Carrasco helyére Torres állt be a hazaiaknál. 70. perc: Szabadrúgás következett, melyre Godin érkeztt jól s a kapu jobb oldalába fejelt, 1:1! 71. perc: Iniesta helyére Rakitic érkezett, valamint Correa helyre Gameiro érkezett. 73. perc: Gabi sárgult be. 74. perc: Correa sárgult be. 77. perc: Mathieu sérült meg, helyére Digne érkezett a vendégeknél. 82. perc: Messi sárgult be. 85. perc: Roberto helyére Gomes érkezett a vendégeknél. 86. perc: Messi lövését blokkolták, majd a támadó saját kipattanóját lőtte a hálóba, 1:2! A hosszabbítás 4 perc, melyben helyzet nem alakult ki.

Az első félidőt kitűnően kezdték a hazaiak és sorra alakították ki helyzeteiket, azonban ezeket ki is hagyták. A vendégek a félidő végén voltak aktívabbak, ám érvényes gólt nem tudtak szerezni. A második játékrészben mind két együttes nagy elánnal játszott és sorra alakították ki helyzeteiket. A vezetést a vendégek szerezték meg, igaz a hazaiak ki tudtak egyenlíteni, ám Messi klasszisa döntött. Kitűnő mérkőzést láthattunk, amely a döntetlenhez talán közelebb állt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.