ATLETICO MADRID F.C. – F.C. BAYERN MÜNCHEN

A Bajnokok Ligája második csoportkörének második napjához érkeztünk amelyen az A B C D csoport mérkőzéseit rendezik meg. Az este legérdekesebb mérkőzésének a tavalyi elődöntő két résztvevőjének összecsapása ígérkezik az az az Atletico Madrid fogadja hazai pályán a Bayern München együttesét. A hazai együttes meglehetősen nehezen kezdte a spanyol bajnokságot ugyanis két döntetlent ért el majd ezt követően 3 győzelmet s így a Real Madrid és a Barcelona mögött két ponttal lemaradva a 3. helyezett. Az előző körben egy 1:0-ás győzelmet arattak idegenben a PSV ellen. A vendég együttes a német bajnokságot szárnyalóan kezdte 5 mérkőzést követően 100%-os teljesítménnyel vezetik a bajnokságot s mindössze 1 találatot kaptak 15 lőtt góllal szemben természetesen a bajnokságot vezetik. Az előző körben a Bajnokok Ligájában 5:0-ás sikerrel rajtoltak. Úgy tűnik a Guardiolát váltó Anchelotti jó hatást gyakorolt új klubjának játékosaira. A mai mérkőzésnek nincs egyértelmű esélyese ám kitűnő összecsapásra lehet számítani.

Atletico Madrid: Oblak;Juhanfran;Savic;Godin;Luis;Niguez;Gabi;Koke;Carrasco;Torres;Griezmann

Bayern München: Neuer;Alaba;Martinez;Boateng;Lahm;Alonso;Vidal;Thiago;Ribery;Lewandowski;Müller

A mérkőzést az Atletico Madrid kezdte. 3.perc. vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. 5.perc. hazai szabadrúgás melyet követően Gabi lövését blokkolta a vendég védelem. 7.perc: Juhanfran keresztlabdáját csípték el a vendég védők. 10.perc: Alaba betett labdáját a hazai védők tisztázták Oblak elől. 11.perc: Luis mutat be egy szlalomot de a vendég védelem még a 16-os előterében megállította. 12.perc. Torres elé került a játékszer aki egy vissza cselt követően Martinez lábába lőtt 5 méterről. 13.perc. vendég helyzet Müller érkezett a kapu elé egy bal oldali beadásra de Oblak hatalmas bravúrral menteni tudott. 15.perc: Niguez sárgult be. 16.perc: Alaba szabadrúgása akadt el a sorfalban, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 19.perc: Carrasco egy nagy szóló végén lőtt kapura de Neuer hatalmas bravúrral védett. 21.perc. Luis tette jól középre a labdát de a védelem vágta ki a labdát, az ezt követő szögletből Torres fejelt a kapufára. 26.per: Lahm sárgult be. 28.perc. Lewandowski fejesét Oblak fogta könnyedén. 31.perc: Alaba elől tisztázott a hazai védelem. 33.perc: Thiago sárgult be. 34.perc. Torres csinált magának helyet majd lőtt a kapu mellé. 35.perc: Carrasco kapott kitűnő kiugratást majd higgadtam lőtt 17 méterről a kapufa segítségével a kapuba 0:1! Gyönyörű támadás volt. 39.perc: Ribery lőtt 13 méterről a kapu mellé ziccerből. 40.perc: Boateng sárgult be. 43.perc. Alaba bal oldali  középre adását Oblak fogta végül a rövid oldalon. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt a Bayern Mücnhen kezdte. 50.perc: vendég szöglet következett melyet Müller fejelt a kapu mellé. 56.perc: Oblak védett majd az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 58.perc: hazai szöglet következett melyet követően egy újabb sarokrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. 59.perc: Robben állt be Müller helyére. 61.perc Niguez lőtt távolról a kapu mellé. 62.perc: Boateng helyére Hummels állt be. 66.perc: Kimmich állt be Thiago helyére. 67.perc: Carrasco lőtt távolról de Neuer védeni tudott. 71.perc: Gameiro állt be Carrasco helyére. 75.perc: hazai kontra melynek végén Torres adott középre s Griezmann fejelt a kapu fölé. 76.perc: vendég szöglet melyet követően Koke adta el a labdát melyet Ribery lőtt kapura de Nguez blokkolt, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 77.perc: Alonso beadását Lewandowski csúsztatta a kapu mellé közelről. 79.perc: Gaitan állt be Torres helyére. 81.perc: Robben lőtt távolról a kapu mellé. 81.perc: Luis beadását blokkolták majd a kipattanó vissza került a lövő játékos elé akit Vidal felrúgott a 16-oson belül egyértelmű 11-es. a büntetőt Griezmann a felső lécre lőtte, a büntetőt követően Vidal sárgult be. a szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 89.perc: Ribery beadását Robben fejelte a kapu fölé. 90.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Godin lövését blokkolta a vendég védelem, az ezt követő szögletből Gameiro lőtt az oldalhálóba.  hosszabbítás 5 perc; 92.perc: Partey állt be Griezmann helyére. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendég Bayern kezdett erősebben s alakított ki több kisebb helyzetet melyre a hazai együttes kisvártatva szintén több kisebb helyzettel válaszolt A hazaiak szemlátomást 20 percet követően váltottak s kissé nagyobb labdabirtoklást eszközöltek melyekkel még közelebb kerültek Neuer kapujához. Mindkét kapus kitűnően védett s egy-egy elképesztő bravúrt is be tudtak mutatni. A félidő végén egy gyors kontrát követően Carrasco révén a hazaiak meg is szerezték a vezetést. A második félidőben a vendégek mintha kissé megnyugodtak  volna érthetetlen okokból. A hazaiak ezt kihasználva több veszélyes támadást vezettek melyekből találat nem született. A vendégek a meccs végére ébredtek fel s ekkor már több veszélyes helyzetet is kialakítottak. A meccs végén Griezmann hibázott egy büntetőnél de ez már nem befolyásolta a meccs kimenetelét. A hazaiak megérdemelten nyertek.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.