ATLETICO MADRID F.C.-REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek odavágóit rendezik a héten. Ma este a tavalyi BL döntő ismétlődik meg ugyanis az Atletico Madrid együttese fogadja a Real Madrid együttesét. A két együttes a Spanyol Bajnokságban üldözi egymást jelen pillanatban a vendég blankók állnak jobban ugyanis 1 ponttal lemaradva üldözik a Barcelona csapatát míg a matracosok 9 pontos hátrányban vannak a listavezetővel szemben. Mindkét együttes könnyedén jutott túl a csoportkörön majd egy a vártnál nehezebb nyolcaddöntőn. A hazaiak az elmúlt 6 mérkőzésükből 3-at győzelemmel abszolváltak 3 döntetlen mellett. Simeone együttese volt már jobb formában a szezon során de az Atletico együttesét nem szabad leírni. A sérültek listáján nem található említésre méltó nevek. A vendégek formája sem a legjobb ám utóbbi 6 mérkőzésükből 4-et meg tudtak nyerni 2 vereség mellett. Sérülés nem hátráltatja a királyiak együttesét. Az együttesek az idény során már 2 ízben is megmérkőztek egymással s a tavasz folyamán megsemmisítő vereséget mértek a blancokra. Kitűnő mérkőzés előtt állunk ahol a végeredmény megjósolhatatlan.

Atletico Madrid: Oblak;Miranda;Siqueira;Godin;Juanfran;Koke,Gabi;Suarez,Turan;Griezmann;Mandzukic

Real Madrid: Casillas;Marcelo;Ramos;Carvajal;Varane;Modric;Kroos;Rodriguez;Benzema;Bale;Ronaldo

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 2. percben Carvajal lövését Oblak védte. A 4. percben Bale került kitűnő helyzetbe, majd lőtt Oblakba. A 8. percben vendég szabadrúgás következett, melyet Ronaldo lőtt Oblak ölébe. A 12. percben Bale középre adását követően Ronaldo lőtte a labdát a védőkbe. A 14. percben hazai szabadrúgás következett, melyet követően hazai szöglet következett, azonban helyzet egyikből sem alakult ki. A 16. percben Benzemát szerelték a 16-oson belül. A 17. percben Bale beadási kísérletét fejelték ki a hazai védők, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 22. percben Ronaldo távoli szabadrúgását a sorfal blokkolta. A 30. percben Carvajall jobb oldali beadását blokkolták a hazai védők. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 31. percben Bale távoli próbálkozását védte Oblak hatalmas bravúrral. A 34. percben újabb hazai szöglet következett, melyet követően a labda veszélyesen kanyarodott a kapu elé, ám a vendég védők tisztázni tudtak. A 36. percben vendég szabadrúgás következett, melyet követően vendég szöglet következett, a sarokrúgásból Rodriguez lőtt bal külsővel kapura, de Oblak ismét védeni tudott. A 38. percben Griezmann lőtt fél fordulatból kapura, de Casillas védeni tudott. A 40. percben Modric távoli lövése kerülte el a kaput. A 43. percben egy vendég kontrát követően Rodrigez próbálkozása pattant le a védőkről. Még ebben a percben Modric beadását Benzema fejelte a kapu fölé. A 45. percben griezmannfejelt a kapu fölé. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 0:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 48. percben Rodriguez lőtte a labdát kapura, de Oblak könnyedén fogta azt. Az 49. percben Juanfran lőtte a labdát a 16-oson belülre, ahol Arda Turan fejelt 8 méterről a kapu mellé. Az 54. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Oblak jött ki és húzta le a labdát. Az 55. percben Mandzukic sárgult be. Az 557. percben Kroos lőtt kapura, de Oblak ismét védeni tudott. Az 58. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 60. percben vendég szabadrúgás következett, melyből szintén nem alakult ki helyzet. A 61. percben Siqueira lövését blokkolták a védők. A 63. percben hazai szabadrúgás következett, Gabi lövését blokkolták a védők. A 68. percben Ronaldo lövését követően tisztáztak a védők, majd a kipattanót Bale lőtte a védőkbe. A 70. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 74. percben Koke lőtt a büntetőterületen belülre, ahonnan egy védő lőtte ki a labdát a mezőnybe. A 75. percben Benzema helyére Isco érkezett pályára. A 77. percben Griezmann helyére Garcia érkezett. A 79. percben Ramos és  Garcia sárgultak be. A 83. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. Még ebben a percben Torres érkezett Koke helyére. A 84. percben Suarez kapott sárgalapot. A 85. percben Arbeloa érkzett Carvajal helyére. A 86. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően a védőkről kipattanó labdát Modric lőtte a kapu fölé. A 89. percben Marcello sárgult be. A 90. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Casillas védett hatalmasat Garcia ollózását követően. A hosszabbítás 3 perc a második félidőben. A 92. percben Ronaldo lőtt kapura a 16-oson belülről, de Oblak kezében kötött ki a labda. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:0!

Egy izgalmas mérkőzést láthattunk a mai este folyamán. Az első félidőben a vendégek uralták a mérkőzést, a kapujuk elé szegezve a hazaiakat. Ennek ellenére a hazaiak nem tudtak túl járni Oblak kapus eszén, aki sorra védte a Real Madrid helyzeteit. A vendégek kontrákból próbáltak eredményt kicsiholni, ám eddig sikertelenül. A második félidőben a sárga lapok kaptak nagyobb szerepet, valamint a hazai csapat idővel nagyobb teljesítményre kapcsolt, kissé háttérbe szorítva a vendégeket, ám ez sem volt elég a gólszerzéshez. Összességében egy izgalmas mérkőzést láthattunk, ahol a végeredmény végül 0:0 lett.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.