ATLETICO MADRID – REAL MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 23. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A hétvége rangadóját az Atletico Madrid és a Real Madrid játssza. A két együttes a forduló előtt a tabella 2. illetve 3. helyét foglalta el. A hazaiak stabil teljesítményt nyújtva tartják már több forduló óta helyüket, míg a vendégek az utóbbi időben egyre jobb és magabiztosabb játékkal előzték meg a Sevilla együttesét. Az Atletico eddig 22 mérkőzésből 12-őt nyert meg 8 döntetlen és 2 vereség mellett, utolsó 5 meccsükből 4-et nyertek meg egy vereség mellett. A vendégek szintén 22 találkozót játszottak eddig s 13 meccset nyertek meg 3 döntetlen és 6 vereség mellett. Utolsó 5 meccsüket megnyerték. A két együttes az utóbbi években több kulcsfontosságú meccset is játszott melyből többnyire a királyiak kerültek ki győztesen. A ma délutáni meccs esélyese is a vendég alakulat.

Atletico Madrid: Oblak;Lucas;Godin;Gimenez;Arias;Correa;Thomas;Saul;Lemar;Griezmann;Morata

Real Madrid: Courtois;Carvajal;Varane;Ramos;Regulion;Kroos;Casemiro;Modric;Lucas;Benzema;Vinicius

Az első félidőt a Real Madrid kezdte. 2.perc: Griezmann lőtt kevéssel a kapu jobb oldala mellé. 11.perc: Thomas lőtt kevéssel a kapu mellé. 14.perc: vendég szöglet melyet követően Modridc lőtt a kapu mellé. 15.perc: újabb vendég szöglet melyet követően ollózott a kapuba 0:1! 22.perc: Lucas sárgult be majd Griezmann is erre a sorsra jutott. 25.perc: Correa labdájára Griezmann érkezett jól lőtt a hálóba 1:1! 28.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: hazai szöglet melyből nem alakult ki helyzet. 37.perc: Kroos lövése ment kevéssel a kapu mellé. 41.perc: vendég büntető melyből Ramos szerezte meg a vendég vezető gólt 1:2! Gimenez sárgult be az esetet követően. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. 51.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 55.perc: a hazaiak találtak a kapuba ám a videóbíró szabálytalan találatot jelzett maradt az 1:2! 57.perc: Bale állt be Vinicius helyére. 58.perc: Godin sárgult be. 59.perc: Lemar helyére Vitolo érkezett. 61.perc: hazai szöglet mely Courtois kezében halt el. 62.perc: Thomas sárgult be. 64.perc: Regulion sárgult be. 65.perc: Correa helyére Rodrigo állt be. 66.perc: Modric sárgult be. 68.perc: a videó bírózás után mehet tovább a játék nincs hazai büntető sőt Morata sárgult be színészkedésért. 71.perc: Morata helyére Kalinic állt be. 72.perc: Saul sárgult be. 74.perc: Modric kitűnő labdáját Bale lőtte a hálóba 0:3! 77.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Thomas sárgult be ismét így piros lappal hagyta el a pályát. 81.perc: Kroos helyére Ceballos állt be. 87.perc:Bale fejese ment el a kapu mellett. 89.perc: Benzema helyére Mariano érkezik. Több helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben Az első játékrészt a hazaiak kezdték erősen ám rohamaik nem eredményeztek találatot. A vendégek ezt követően fokozatosan vették át a játék irányítását s a félidő derekán meg is szerezték a vezetést. A hazai egyenlítés nem váratott sokáig magára. A félidő végén egy büntetőből ismét a vendégek ragadták kezükbe a vezetést. A második félidőben a hazaiak mindent megtettek a győzelemért ám két 11-es gyanús szituációt is megúsztak a vendégek. Bale a meccs végén eldöntötte a mérkőzést. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol az erősebb együttes győzedelmeskedett.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.