ATLETICO MADRID – VALENCIA C.F.

A Spanyol Bajnokság 9. fordulójának rangadóját a szombati játéknapon rendezik. A hazai gárda kitűnő kezdést követően kissé visszaesett s jelenleg a Real Madrid és a Barcelona mögött a 3. helyen áll mindössze 3 ponttal megelőzve mai ellenfelét a Valencia együttesét. A hazaiak az eddigi 8 meccsükből 4-et nyertek emg 3 döntetlen és 1 vereség mellett. A Valencia 3 győzelem mellett 3 döntetlent ért el s 2 alkalommal kapott ki. E kt együttes kitűnő csatákat vívott az utóbbi években ám a madridiak erőfölénye rajzolódik ki az összecsapásokból. Mindkét együttesben történtek változások a személyi összetétel kapcsán, így minden bizonnyal izgalmas összecsapás vár ránk.


Atletico Madrid: Oblak;Hermoso;Gimenez;Felipe;Arias;Felix;Thomas;Saul;Costa;Morata


Valencia: Cillessen;Wass;Garay;Gabriel;Costa;Kondogbia;Torres;Coqulein;Paerjo;Cheryshev;Gomez


A mérkőzést az Atletico Madrid kezdte. 6.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: újabb két hazai szöglet helyzetnélkül. 15.perc: hazai sarokrúgás melyet követően Thomas lőtt kevéssel a kapu mellé. 26.perc: ismát hazai sarokrúgás melyet követően Thomas sárgult be. 31.perc. Cheryshev lőtt kapura ám találat végül nem lett belőle. 34.perc: Cheryshev volt ismét a főszereplő igaz ezúttal kezezése miatt, a megítést büntetőt Costa lőtte a hálóba 1:0! A kezeés miatt Cheryshev be is sárgult. 44.perc: Felix is sárga lapot kapott. Ezzel ért véget a játékrész érdemi része.


A második félidőt a Valencia kezdte. 47.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Cheryshev lőtt szép mozdulattal a kapura ám a hálóőr óriási bravúrral hárítani tudott. 55.perc: Thomas helyére Lemar érkezett illetve Hermoso helyére Lodi. 60.perc: Lemar lőtt centikkel a kapu mellé. 65.perc. Kondogbia helyére Gameiro érkezett illetve llorente Morata helyére. 71.perc: Torres helyére Soler állt be. 77.perc. Cheryshev helyére Lee állt be. 82.perc: Parejo lőtt szabadrúgásból a hálóba 1:1! Gyönyörű gólt láthattunk. 90.perc: Lee sárgult be ám a videóbírózást követően pirosra módosult  alap színe. Így a vendégek végül 10 emberrel fejezték be a találkozót.


Az első játékrészben a azaiak kezdtek nagy lendülettel. Kisebb helyzeteket is kialakítottak majd egy jogos büntető révén előnybe is kerültek. A második félidőben a vendégek minden tőlük telhetőt megtettek az egyenlítésért. Végül sikerrel is jártak egy pontrúgást követően. Összességében a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez s jobb játékot is mutattak a mérkőzés nagy részében ám ma ez csupán 1 pontra volt elegendő.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.