BELGIUM-ÍORSZÁG

Az E csoportban ismét láthatjuk a végső győzelemre is esélyes Belga válogatottat, hogy hogyan küzd meg a kimondottan masszívnak tűnő Ír együttessel szemben. A Belgák az első körben a legnagyobb csoportellenfelüktől az olaszoktól kaptak ki egy rendkívüli mérkőzésen 2:0-ra azonban nem álltak közel a döntetlenhez sem. az Írek a svéd válogatottal szemben harcoltak ki egy megérdemelt döntetlent. A csoportot a tegnapi mérkőzést követően az Olasz válogatott vezeti 6 ponttal s így ők már a legjobb 16 között érezhetik magukat míg a svédeknek továbbra is esélyük van a továbbjutásra. A mai mérkőzés esélyese torony magasan a belga együttes s amennyiben ezen a gondolatmeneten haladunk az íreknek még akkor sem kell aggódniuk ugyanis még matematikai esélyük nekik is marad a továbbjutásra. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Belgium: Courtois;Meunier;Alderweirld;Vermaelen;Vertonghen;Dembele;Witsel;Carrasco;De Bruyne;Hazard;Lukaku

Írország: Randolph;Coleman;O’Shea;Clark;Ward;Brady;McCarthy;Whelan;Hendrick;Hoolahan;Long

A mérkőzést Belgium kezdte. Az 5.percben Carrasco passza a 16-oson belül Randolph kezei közé került. A 13.percben belga szöglet következett melyet követően Alderweireld fejelt a kapumellé. A 19.percben ír szöglet következett melyet egy újabb követett de helyzet ebből sem alakult ki. A 21.percben ismét belga szöglet következett melyet követően Hazard lőtt messzire a kapu mellé. A 25.percben Carrasco talált a kapuba ám a szituációt les előzte meg így maradt a 0:0! A 30.percben Menuier lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 33.percben Clark fejelt a kapu jobb oldala mellé. A 36.percben újabb szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 42.percben ismét belga szöglet következett melyből Alderweirld fejelt a kapu mellé, ezt követően Hendrick sárgult be. A 45.percben megint belga szöglet következett melyből helyzet már nem alakult ki. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt az ír válogatott kezdte. A 48.percben De Bruyne passzolt Lukaku elé aki higgadtan lőtt 17 méterről a kapu jobb oldalába 1:0! Az 52.percben ír szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 56.percbe Randolph védte Witsel próbálkozását. Az 57.percben Dembele helyére Nianggolan állt be a belgáknál. A 61.percben Menuier adott középre melyet követően Witsel fejelt a kapuba 2:0! A 62.percben McCarthy helyére McClean érkezett az íreknél. A 64.percben Carrasco helyére Mertens állt be. A 70.percben Hazard lódult meg a jobb oldalon még a partjelzőt is kikerülte majd passzolt a középen érkező Lukaku elé aki higgadtan lőtt a kapuba 3:0! Ezzel véget ért a mérkőzés érdemi része. a 71.percben McGeady állt be Hoolan helyére. A 76.percben Mertens lövése kerülte el a kaput. A 79.percben Keane érkezett az íreknél Long helyére, ezt követően ír szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 83.percben Lukaku helyére Benteke állt be a belgáknál. A 89.percben Mertens beívelését Randolph húzta le. A hosszabbítás 3 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a belga együttes diktálta a tempót s alakított ki sok kis helyzetet. Rengeteg szögletet lőhettek de egyikből sem sikerült betalálniuk. Az ír válogatott kontrákra rendezkedett be ám ebből két támadásuk volt és ugyan a kapu közlében jártak ám nem sikerült betalálniuk. A második játékrészben az ír együttes amint átnézett a belga térfélre rögtön kapott egy gólt. Ezt követően ki kellett nyílniuk így a belgák további két gólt tudtak berámolni. Összességben reális eredmény született a találatok tekintetében is.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.