BRAZÍLIA – SPANYOLORSZÁG

A 2021-es Olimpia labdarúgó döntőjét rendezik meg a mai nap folyamán Japánban. A szabályok értelmében U23-as játékosok szerepelhetnek a keretben illetve 3 “túlkóros”. A döntőbe jutott két együttes a nemzetközi szintéren rendkívüli eredményeket ért el sőt a Brazil válogatott csakúgy mint a Világbajnokságon, az Olimpiák történetében is a legsikeresebb válogatott. A Spanyol válogatott ugyanakkor az idei nyár folyamán némi meglepetésre elődöntőig jutott s csupán a végső győztes Olasz válogatott tudta őket felülmúlni. A mai mérkőzés esélyese inkább a Brazil együttes ám a Spanyol együttes sem sokkal marad el a keretekre tekintve.

Brazília: Santos;Arana;Carlos;Nino;Alves;Guimares;Luiz;Antony;Cunha;Claudinho;Richarlison

Spanyolország: Simon;Gil;Garcia;Torres;Cucurella;Zubimendi;Merino;Pedri;Olmo;Oryazabal;Asensio

A mérkőzést Brazília kezdte. 16.perc: Oryazabal labdáját Olmo vétette el. 19.perc: brazil szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 20.perc: Arana sárgult be. 27.perc: Garcia sárgult be. 31.perc: Richarlison sárgult be. 37.perc: Brazília jutott büntetőhöz, melyet Richarlison hibázott el. 42.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 47.perc: Alves tette középre a labdát melyet Chuna lőtt közelről a kapuba 1:0! Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt Spanyolország kezdte. Merino helyére Soler állt be majd Gil érkezett Asensio helyére. 52.perc: Richarlison került ziccerbe ám nagy helyzetét Simon hárította. 54.perc: Brazil szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 59.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 60.perc: spanyol szöglet melyet követően Oryazabal lőtt a kapuba 1:1! 64.perc: Chuna sárgult be. 82.perc: két brazil szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Gil hibázott ziccerből. 89.perc: Gil lőtt ismét a kapu mellé. 91.perc: spanyol szöglet melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget az összecsapás.

A hosszabbítás első félidejét Spanyolország kezdte. Cucurella helyére Miranda állt be majd Gil helyére Vallejo állt be illetve Chuna helyére Malcolm állt be. 97.perc: 3 Brazil szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 104. perc: Oryazabal helyére Mir állt be. 105.perc: spanyol szöglet helyzet nélkül. 106.perc: Vallejo sárgult be. Ezzel ért véget a félidő.

A hosszabbítás második félidejét Spanyolország kezdte. Claudinho helyére Reinier állt be. 108.perc: Spanyol szöglet helyzet nélkül. 109.perc: Antony labdáját Malcolm lőtte a hálóba 2:1! 112.perc: Zubimendi helyére Moncayoal állt be majd Antony helyére Menino állt be és Paulinho váltotta Richarlisont. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben inkább a spanyol együttes támadott többet ám veszélyesebb helyzeteket a Brazil válogatott alakított ki. Egy kimaradt büntető ellenére mégis a félidő végén a Brazilok szerezték meg a vezetést. A második félidőben a félidő elején Brazília eldönthette volna az összecsapást, ám helyzeteiket kihagyták. A spanyol válogatott egyenlíteni tudott. A hosszabbításban inkább Spanyolország támadott ám a legfontosabb akciót Brazília vitte végig s lőtt a hálóba. Összességében a helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyerték meg a Brazilok a ma esti mérkőzést!

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.