SALVIA PRAHA – FTC

A Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóit rendezik meg a mai este folyamán. Az első összecsapásra Budapesten került sor s meglepetésre a Fradi 2:0-ra legyőztes előzetesen esélyesebbnek tartott ellenfelét. A Praha igaz többet támadott s több helyzetet is alakított ki ám a helyzetkihasználásuk katasztrofális volt. A Fradi majdnem 3:0-ás összesítéssel is utazhatott volna ha Tocmak ziccerét belövi. Az este sőt e továbbjutás esélyese egyelőre a Praha együttese ám nincsenek egyszerű helyzetben. Az FTC egy idegenben lőtt góllal valószínűleg tovább is jutna. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Slavia Praha:  Kolar;Borley;Kacharaba;Holes;Bah;Hromada;Stanciu;Olayinka;Schranz;Masopust

FTC: Dibusz;Wingo;Blazic;Mmaee;Civic;Laidouni;Botka;Nguen;Kharathin;Zachariassen;Uzuni

Az első játékrészt az FTC kezdte el.5.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Olyanka helyére Sima állt be. 21.perc: Nguen lövését Kolar védte nagy bravúrral. 23.perc: FTC szöglet helyzet nélkül. 24.perc: Kharathin sárgult be. 32.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Zachariassen sárgult be. 36.perc: Sima passzát Mazopust lőtte a hálóba közelről 1:0! Összesítésben 1:2 a Fradi javára. 40.perc: Dorley sárgult be. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Slavia Praha kezdte. A félidőben Mmaee helyére Kovaceciv sárgult be. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: Uzuni sárgult be. 60.perc: hazai szöglet melyet követően Bah esett el ám büntető nem alakult ki. 64.perc: Stanciu lövését Dibusz védte bravúrral. 65.perc: Tecl érkezett Kuchta helyére, majd Schranz helyére Plavsic állt be és Hormada helyére Traore állt be. 67.perc: Mmaee állt be Nguen helyére. 71.perc: Somalia állt be Zachariassen helyére. 72.perc: Stanciu lövését Dibusz védte. 74.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Musa állt be Masopust helyére. 76.perc: két hazai szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 77.perc: Zubkov állt Botka helyére. 79.perc: Cicic sárgult be. 84.perc: Civic ismét besárgult s így piros lappal vonult le a pályáról. 85.perc: Kovacevic és Traore is besárgult. 89.perc: hazai szöglet melyet követően Kuchta lőtt a kapu mellé. 90.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Plavsic lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 5 perc, 93.perc: Mmaee sárgult be. 96.perc: Stancu szögletéből helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget az összecsapás.

A mérkőzés elején a hazaiak kezdtek aktívabban. Több kisebb lehetőséget követően egy fradi helyzet következett. A 36.percben a nagy hazai nyomás góllá érett Mazupus révén.  A félidő hátralevő részében sok helyzet nem alakult ki. A második félidőben szinte a hazai csapat végéig beszorította a fradit saját kapuja elé. Sorra jöttek a szögletek majd a lövések ám Dibusz állta a sarat. A mérkőzés végén az FTC emberhátrányba is került ám ezt is sikerült kivédekezniük. Összességében a kisebb játéktudást a Fradi nagyszerűen ellensúlyozta védekezésével illetve helyzetkihasználásával. Összességében a fradi harcosságának követően megérdemelten jutottak tovább.

Check Also

TOTTENHAM HOTSPUR – ARSENAL F.C.

A Premier League hétvégi fordulójának másik nagy mérkőzésén a Tottenham ezúttal hazai pályán küzd meg …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.