A.C.MILAN-JUVENTUS F.C.

Az Olasz bajnokság 3. fordulójának rangadóján a házigazda A.C. Milan fogadja az eddig szintén 100%-os Juventus csapatát. Mindkét együttes 6 pontot gyűjtött eddig ami a vendégek részéről nem is oly nagy meglepetés de a hazaiak előző szezonjához képest kész csoda,a Milan amúgy is régen kezdett már 2 győzelemmel egy bajnokságot. Az egyik hanem a legnagyobb presztízsű mérkőzés előtt állunk így szinte garantált a nagy iram valamint egy izgalmas mérkőzés. A mérkőzés pikantériáját részben az adja,hogy Allegri 2 éve még épp a Milant irányította illetve Inzaghi 2001-ig a zebrákat erősítette,ezen kívül még Pirlo is több szállal fűződik a hazaiakhoz. Az esélyek inkább a zsinórban 3 bajnoki címet nyerő Juventus mellett szólnak ám Inzaghi idei Milanja talán ezen az estén tud hazai környezetben meglepetést okozni.

Milan: Abbiati;Rami;Zapata;De Sciglio;Abate;Poli;De Jong; Muntari;Haonda;Menez;El Shaarawy

Juventus: Buffon;Caceres;Chiellini;Lichtsteiger;Pereyra;Marchisio;pogba;Asamoah;Llorente;Tevez

Az első félidőt a vendégek kezdték. A 2. percben vendég szabadrúgás melyet Marchisio lőtt a sorfalba így szöglet következett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 5.percben Milan szabadrúgás melyből helyzet végül nem alakult ki. A 7. percben Pereira húzott el a jobb szélen de lövése kevéssel a kapu fölött húzott el. A 10. percben vendég szabadrúgás következett melyet Tevez ívelt középre de a hazai védők kifejelték a játékszert a mezőnybe. A 17.percben egy hazai szöglet következett melyet a vendég védők rúgtak el az érkező Shaarawy elől. A 21.percben hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A 23.percben Abate jobb oldali beadását vágták ki a mezőnybe a hazai védők. A 27.percben Bonucci tisztázott Shaarawy elől még ebben a percben Muntari adta be a labdát Honda elé aki egyből kapura fejelte azt ám Buffon óriási bravúrral menteni tudott. A 31.percben Llorente kapott jó labdát Pereiratól ám Abbiati jól jött ki így csak szögletet rúghattak a zebrák. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A  33.percben Chiellini lőtt a kapu mellé. A 34.percben egy gyönyörű Llorente Pereira összjátékot követően az utóbbi lőtt kapura de Abbiati ismét nagyot védett,ezt követően Ogbonna jött be a sérült Caceres helyére. A 35.percben vendég szöglet következett melyet követően Bonucci csúsztatta fejjel a labdát a kapu fölé. A 38.percben Marchisio tüzelt távolról de lövése a jobb oldali kapufán csattant. A 40.percben Lichtsteiger ment el a jobb oldalon majd adott 15 méterről az alapvonalról középre ám ott nem érkezett senki. A 42. percben Marchisio sárgult be egy csúnya belépőt követően. A 5.percben egy ide-oda pattogó labdát Shaarawy lőtt kapura de Buffon könnyedén fogta azt. A hosszabbítás 3 perc az első félidő végén. A 47.percben Tevez lövése pattant le a hazai védőkről. A 48.percben Pereira tört be középen a 16-oson belülre ám a védelem össze tudott zárni előtte. Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. Az 51.percben Llorente ment el a hazai védők között majd végül egy becsúszó védő lőtte el a labdát a csatár elől. Az 56.percben De Sciglio adott középre ahol Shaarawy érkezett ám Asamoah blokkolni tudta,a szögletet követően Buffon húzta le a levegőből a játékszert. Az 59.percben Pogba lőtt kapura ám a játékszer megpattant egy védőn így szöglet következett. a sarokrúgást követően Marchisio lőtt a kapu mellé. A 63.percben Ogbaonna sárgult be egy szabálytalanságot követően. A 65.percben Abbiati jött ki jól kapujából s szedte le a levegőből a labdát. A 66.percben egy gyors Milan kontrát követően Shaarawy tálalt Poli elé aki a kapu mellé lőtt,még ebben a percben Bonaventura érkezett Saarawy helyére a hazaiaknál. A 69.percben Muntari fejelte haza a labdát s így szabadulva ki egy kicsit a hatalmas Juve nyomás alól. A 71.percben egy középen vezetett támadás végén Tevez elé került a labda aki üresen volt és 14 méterről talált a hazaiak kapujába. A gólpasszt Pogba jegyezte ezzel 0:1! A 74.percben Menez ment el a bal oldalon de középre tett labdája nem talált társat. A 75.percben Vidal érkezett Pereira helyére a vendégeknél valamint Torres érkezett Poli helyett a hazaiaknál. A 78.percben Lichtsteiger lőtte középre a labdát de a hazai védők kirúgták a mezőnybe. A 79.percben Pogba ment el a bal oldalon majd adta középre a játékszert ám az a védőkről vissza pattant elé de lövése végül a elkerülte a kaput. A 80.percben hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki a vendégek kapuja előtt. A 81.percben egy villámgyors vendég kontra bontakozott ki ám a hazai védelem még időben össze tudott zárni. A 82.percben Lichtsteiger helyére Romulo érkezett illetve Pazzini jött Honda helyére a hazaiaknál. A 84.percben Muntari sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. A 86.percben Pogba került helyzetbe a 16-oson belül de lövés helyett inkább feldobta magát a bíró továbbot intett. A 87.percben Menez dobta magát a 16-oson belül de a bíró ezt sem vette be. A hosszabbítás 3 perc a második játékrész végén. A 91.percben Torres és Asamoah is besárgult. A 92.percben egy hazai szabadrúgást követően a vendég védők fejelték ki a labdát a 16-oson kívülre. Ezzel véget ért a mérkőzés melyet 0:1-es arányban a vendég Juventus nyert meg.

Egy rendkívül érdekes mérkőzésen vagyunk túl. A hazaiak egy csalódást keltő előző idény után kitűnően kezdték az idényt,s így teljes joggal reménykedhettek abban hogy 2010 után újra legyőzhetik a Juventus gárdáját. A mérkőzés eleje e szerint is alakult ám ahogy telt az idő egyre inkább kijött a vendégek erőfölénye. A második félidőben a zebrák teljesen beszorították a hazaiakat,akik egészen a 70.percig ellenálltak a nagy nyomásnak de  Tevez végül belőtte a vendégek győztes találatát. Nagyon érdekes meccset láthattunk ahol rengeteg taktikai variációt láthattunk a hazai csapat részéről mely végül azonban nem vezetett eredményre.

Check Also

F.C. BAYERN MÜNCHEN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 26. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Borussia Dortmund látogat az edzőváltáson áteső Bayern Münchenhez. …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.