Cristiano Ronaldo visszatérhet a Manchester Unitedhez?

A napokban egyre több sajtóhír kering arról, miszerint a Real Madrid játékosa, Ronaldo visszatérne korábbi csapatához a Manchester Unitedhez. A portugál játékos állítólag 500 ezer fontért elhagyná a spanyol csapatot és aláírna a „vörös ördögökhöz”. Egyes híresztelések szerint a Chelsea is hajlandó lenne kifizetni ezt az összeget a kiváló focistáért, amely azt jelentené, hogy bekerülne a legjobban fizetett sportolók közé.

Köztudott, hogy a portugál játékos álma, hogy a későbbiekben újra az angoloknál játsszon.
„Szeretem Manchestert, ezt mindenki tudja, elmondtam már sokszor, hogy külön helye van a szívemben. Sok nagyon jó barátot hagytam ott, a szurkolók fantasztikusak és az a vágyam, hogy egyszer visszatérhessek oda. Boldog vagyok a Real Madridnál, van még négy évem, de hogy mi lesz a jövőben, azt nem lehet tudni, hiszen hihetetlenül jól bántak itt velem.”

A Real Madrid nem kezdte jól az idei szezont és Ronaldo kinyilvánította nem tetszését az átigazolások kapcsán, miszerint kiborította  Arjen Robben, Gonzalo Higuaín, Mesut Özil, majd idén Ángel di María és Xabi Alonso eladása is. A játékos állítólag tehernek érzi a munkát a Reálnál, míg a Manchesternél élvezte a játékot. Valószínűleg ebben szerepet játszik az is, hogy a Reállal mindent elért, amit csak lehetett, illetve ha tovább tart a csapat sikertelensége, elképzelhető, hogy egyre jobban elvágyódik majd Spanyolországból a portugál.

A 29 éves Ronaldo karrierje is kérdéses, hiszen hosszabb ideje folyamatos sérülésekkel küzd, már a vb-n is térd – és combproblémái voltak, illetve a bajnokság alatt is kihagyni kényszerült egyes meccseket.

Az biztos, hogy Ronaldo és a Real szereplése döntő kérdés lehet az átigazolásban. Amennyiben felgyógyul sérüléseiből az angolok elég valószínű, hogy hajlandóak lennének kifizetni a játékos által kért összeget és a Real sem járna rosszul. Valamint Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes nagyon jól tudja, hogy Európában kit, mikor, mennyiért kell eladni, amelyet az is igazol, hogy Mendes másik játékosának Radamel Falcaónak az angolok most kínáltak rekord fizetést.

Még nem tudni, hogy pontosan mikor és mennyiért adhatja el a spanyol csapat Ronaldót, amennyiben eladja, viszont ez a szezon fontos és jövő júniusig sok minden történhet. Az pedig nem kétséges, hogy az Old Trafford közönsége visszavárja a játékost.

Check Also

F.C. BAYERN MÜNCHEN – B.V.B. BORUSSIA DORTMUND

A Bundesliga 26. fordulójának csúcsrangadóján a listavezető Borussia Dortmund látogat az edzőváltáson áteső Bayern Münchenhez. …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.