CAMBRIDGE UNITED F.C-MANCHESTER UNITED F.C.

Az FA Kupa 4. Fordulóját rendezik meg a hét végén. A kupafordulót rögtön egy negyedosztályú együttes a Cambridge United és a Manchester United összecsapása vezeti fel. A hazai csapat egy elképesztően nagy bravúrt vihet véghez ma este, ha sikerül meglepnie a Premier League óriását akkor története egyik legnagyobb sikerét érhetné el legalábbis a kupasorozatot illetően. A vendégek formája nem éppen a leg kecsegtetőbb ugyanis 6 mérkőzésből 2 győzelmet 3 döntetlent és 1 vereséget ért el aminek köszönhetően visszacsúszott a tabellán a 4. BL selejtező pozícióba. Érdekes remélhetőleg gólgazdag mérkőzés előtt állunk.

Cambridge United: Dunn;Tait;Nelson;Coulson;Taylor;Huges;Champion;Kaikai;Donaldson;McGeehen;Elliott

Manchester United: De Gea;Valencia;Jones;Rojo;Blind;Januzaj;Carrick;Fellaini;Di Maria;Wilson;Falcao

A mérkőzést  a vendég együttes kezdte. Az 5. percben hazai szöglet következett melyet követően De Gea ütötte el a kapu elől a labdát. A  7. percben hazai szabadrúgás következett a 16-os előteréből, melyet követően Elliot fejelte a labdát a kapu mellé. A 10. percben Blind lövését védte Dunn kapus. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 16. percben Tailor blokkolta Falcao lövését. A 17. percben egy szöglet következett, melyből gólveszély ezúttal sem alakult ki. A 22. percben egy jobb oldali beadást követően Januzaj lőtte a labdát Dunn ölébe. A 23. percben Di Maria lőtt 26 méterről a kapu fölé. A 26. percben Fellaini sárgult be egy lökést követően. A 31. percben egy hazai szögletet követően Coulson fejelte közvetlen közelről a kapu fölé a labdát. A 34. percben Di Maria lőtt Dunn ölébe 16 méterről. A 35. percben egy jobb oldali beadást követően Valencia fejelte a labdát az oldalvonalon túlra. A 40. percben Di Maria lövését fogta Dunn. A 43. percben vendég szabadrúgás következett, melyet követően Di Maria lőtt a kapu fölé centikkel. 1 perc a hosszabbítás az első félidő végén. A 46. percben Rojo balról érkező lövését védte Dunn. Ezzel véget is ért az első félidő, melynek állása 0:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 47. percben Januzaj lövését védte Dann magabiztosan. A 48. percben vendég szöglet következett, melyet követően a hazai védők vágták ki a mezőnybe a labdát. Az 52. percben egy jobb oldali beadást követően ismét Dunn húzta le a labdát. Az 53. percben Kaikai helyére Dunk érkezett. Az 55. percben egy vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 61. percben egy vendég szabadrúgást követően a hazai védők fejelték ki a mezőnybe a labdát. A 62. percben Falcao lőtt kapura, de Dunn óriásit védett, szöglet következett, melyet követően Dunn öklözte ki a labdát. A 65. percben Wilson sárgult be. A 67. percben Wilson helyére Van Persie érkezett, valamint Fellaini helyére Herrera érkezett. A 69. percben McGeehen sárgult be. A 70. percben Jones távoli lövése kerülte el a kaput. A 71. percben Van Persie került helyzetbe, de 5 méterről a kapu fölé lőtte a labdát. A 74. percben újabb vendég szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. A 76. percben Chadwick állt be Hughes helyére. A 78. percben Di Maria középre adását a védők vágták ki a kapu elől, de  a labda a kapu elé került újra, azonban a védők szögletre fejelték azt, melyet követően helyzet nem alakult ki. A 81. percben Januzaj középre adott labdája gurul el mindenki lába előtt. A 84. perben egy hazai beadást követően Jones fejelt szögletre, melyet követően helyzet nem alakult ki. A 86. percben Blind helyére Shaw érkezett. A 87. percben Falcao egy középre érkező labdát fejelt a kapu fölé. A 90. percben Januzáj lövését Dunn fogta ismét. 3 perc a hosszabbítás a mérkőzés végén. A 92. percben Di Maria lövését védte bravúrral Dunn kapus. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:0!

Egy hajtós igazi kupameccsen vagyunk túl, ahol a negyed osztályú együttes helyt állt, sőt bravúrt ért el, ugyanis kiharcolta az újrajátszást a Manchester United ellen. A vendég együttes az előző körhöz hasonlóan álmosan kezdte a mérkőzést, és egészen a második félidő kezdetéig ebben az állapotban játszott, mikor Van Persie és Herrera beállásának köszönhetően megélénkült a mérkőzés, a Manchester United egyre nagyobb nyomást helyezett a csapatra, de gólt végül nem sikerült rúgniuk. Összességében egy vérbeli kupatalálkozót láthattunk. A Cambridge United-et nagy dícséret illeti, mert erőn felül sikerült teljesíteniük a mérkőzés folyamán.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.