SEVILLA F.C.-MALAGA F.C.

A Spanyol Bajnokság 19. az az őszi záró fordulóját rendezik meg a hét végén. A tabellán 4. helyet elfoglaló Sevilla fogadja a 7. helyezett Malaga együttesét. A hazai együttes kitűnő formának örvend ugyanis elmúlt 6 bajnoki mérkőzéséből 4-et megnyert 1 döntetlen és egy vereség mellett. A hazaiaknál a sérültek listája is rövid ugyanis Cristoforo és az eltiltott Pareja-n kívül mindenki hadra fogható. A vendégek a helyezésükhöz mérten teljesítettek az elmúlt hetekben ugyanis 3 győzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség szerepel. A sérültek listája is hosszabb mint a hazai csapaté ugyanis Chen Ferreira és Camacho szerepel rajta. A két együttes korábbi mérkőzéseik erősen megoszlanak 5 döntetlen mellett 4 Malaga és 3 Sevilla siker szerepel. Jó mérkőzés előtt állunk.

Sevilla: Beto;Figueiras;Carrico;Kolodzieczak;Navarro;Deulofelu;Iborra;Banega;Krychoviak;Rreyes;Bacca

Malaga: Kameni;Rosales;Angeleri;Torres;Antunes;Garcia;Recio;Duda;Darder;Azuaga;Amrabat

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 2.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 8.percben Krychoviak sárgult be egy visszarántást követően. A 10.percben egy vendég szabadrúgást követően Beto kapus kezében landolt a labda. A 11.percben Kameni-nek kellett hárítania egy távoli lövést. A 18.percben Reyes sárgult be reklamálásért. A 19.percben Bacca elé került a labda az ötös vonalánál ám esetlen lövését Cameni védeni tudta bravúrral. A 20.percben Recio sárgult be. A 27.percben egy 16-oson belül történt kavarodás következtében Kameni-nak kellett a labdát megszereznie. A 29.percben Bacca távoli kísérletét Kameni fogta hatlmas bravúrral, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 33.percben Iborra is  sárga laposok sorsára jutott egy nagy színészi alakításnak köszönhetően amit Carrico mutatott be. A 35.percben Duda került lövőhelyzetbe miután Banega nekiajándékozta a játékszert de a támadó a kapu mellé lőtte azt. A 36.percben Deulofeu kiváló passzát követően Bacca lőtte ki a kapu bal alsó sarkát 8 méterről. több helyzet egyenlőre nem alakult ki a mérkőzésen így a félidőben maradt az 1:0-ás állás.

A második félidőt hazaiak kezdték. Az 56.percben egy vendég szabadrúgást követően Kameni vetődött ki s ütötte a mezőnybe a labdát.  Az 57.percben Reyes egy csodás akció végén talált közvetlen közelről a kapuba de egy téves játékvezetői döntés miatt a gólt nem adták meg. Az 58.percben Guerra helyére Duda valamint Juannmi Castillejo helyére érkezett. A 60.percben pedig Banega-t Suarez váltotta. A 67.percben Suarez labdáját Kameni fogta könnyedén. A 68.percben egy Suarez szólót követően szép mozdulattal lőtte a labdát 6 méterről a kapu jobb alsó sarkába 2:0! A gólpassz Bacca nevéhez fűződik. A 70.percben Gameiro érkezett Deulofeu helyére a hazaiaknál. A 72.percben hazai szöglet következett de Kameni le tudta húzni a labdát a levegőből. A 73.percben egy hazai kontra végén Bacca lőhetett tiszta helyzetben kapura de Kameni nagyot vetődve védeni tudott. A 78.percben Alberto érkezett Samuel helyére. A 80.percben Bacca helyére Aspas érkezett. A 85.percben egy szép hazai akció végén Aspas lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 4 perc a mérkőzés végén, a 92.percben Alberto távoli lövését követően a hazaiak jöhettek kirúgással. Ezzel véget is ért a mérkőzés melynek végeredménye 2:0!

Egy rendkívül unalmas mérkőzésen két nem túl acélos támadójátékot produkáló csapat „játékát” láthattuk melyből a hazai együttes jött ki jobban. A Sevilla által mutatott játék igencsak esetlegesnek tűnik helyenként ám az kétségtelen tény,hogy az eredményeik alapján joggal állnak a tabella 4. helyén továbbra is. A Malaga ma esti játéka nehezen nevezhető látványosnak így a 3 pontot végül  joggal tartották otthon a hazaiak.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.