EURO 2020. 12. JÁTÉKNAP

A Labdarúgó Európa Bajnokság utolsó előtti játéknapjához érkeztünk ami a csoportmeccseket illeti. A mai napon a D csoport együttesi mérkőznek meg egymással 21:00-tól. Jelenleg gólarányának köszönhetően Csehország vezeti a csoportot ám az este folyamán azzal az Angol együttessel találkoznak amely szintén 4 ponttal rendelkezik. A z esélyese a csoportnak Anglia igaz Csehország is továbbjutott így a mai meccs valójában csupán a csoportelsőségről dönt illetve arról melyik együttes ellenfele lesz „könnyebb” a nyolcad döntőben. Jó mérkőzés előtt állunk.

Csehország: Vaclik;Borli;Kalas;Celtuska;Coufal;Holes;Souchek;Jantko;Darida;Masopust;Schick

Anglia : Pickford;Walker;Stones;Maguire;Shaw;Rice;Phillips;Saka;Grealish;Sterling;Kane

A mérkőzést Csehország kezdte. 2.perc: Sterling lőtt közelről a kapufára. 12.perc: Grealish passzát követően Sterling fejelt a hálóba 0:1! 26.perc: Kane lövését Vaclik hárította nagy bravúrral. 28.perc: Holes hagyott ki óriási helyzetet Pickford elképesztően nagyot védett. 36.perc: Souchek lőtt 12 méterről  a kapu mellé. A félidőben több nagy helyzet nem alakult ki. 

A második félidőt Anglia kezdte. 61.perc: Boril sárgult be. 68.perc: Maguire tűnt el gyanús körülmények között ám végül büntető nem következett. 87.perc: Henderson lőtt a hálóba lesről.  Több nagy helyzet nem alakult ki a mérkőzésen. 

Az első játékrészben Anglia kezdett nagyon jól. Helyzet kialakítást követően a vezetést is gyorsan megszerezték. Csehország ezt követően egyre több helyzetet alakított ki ám kiegyenlíteniük az első félidőben nem sikerült. A második játékrészben a felek hasonló számú helyzetet dolgoztak ki ám újabb találat már nem született.

Horvátország – Skócia

A D jelű négyes másik mérkőzésén élet halál harc fog dúlni a továbbjutásért. Mind a Horvát mind a Skót együttesnek 1 pontja van s egy győzelem esetén szinte biztosan tovább tudnak jutni a nyolcad döntőbe. A mérkőzés esélyese Horvátország, ám a keret a VB ezüstérmes kerethez képest gyengébb. A Skót válogatottnak nincs veszíteni valója, az Anglia ellen szerzett bravúr pont óriási erőt adhat számukra. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Horvátország: Livakovic;Gvaridol;Voda,Lovren;Juranovic;Kovacic;Brozovic;Vlasic;Modris;Perisic;Petkovic

Skócia: Marshall;McTominay;Hanley;Tierney;Robertson;McGregor;McGinn;Armstrong;O’Donnell;Dykes;Adams

A mérkőzést Skócia kezdte. 6.perc: McGinn ívelését a portás mentette szögletre. 17.perc: Vlasic szép átvételt követően lőtt a hálóba 1:0! 22.perc: Modric lövését Marshall csodás mozdulattal védte. 24.perc: McGinn lőtt a kapásból a kapu mellé. 26.perC: Lovren sárgult be. 34.pcKenna sárgult be. 42.perc: McGregor lőtt a hálóba 1:1! Több helyzet nem alakult ki a félidőben. 

A második félidőt Horvátország kezdte. 50.perc: Gvaridol kapott jó labdát majd Marshall védett óriásit. 59.perc: McGinn hagyott ki nagy helyzetet. 62.perc: Modric lőtt csodás gólt 2:1! 77.perc: Modric passzát követően Perisic lőtt a hálóba 3:1! 80.perc: Adams került helyzetbe ám találat nem született belőle. 93.perc: McKenna fejelt a kapu mellé. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben Horvátország szerezte meg a vezetést. Majd Skócia ki tudott egyenlíteni. A második játékrészben azonban a horvát válogatott okos játékkal magabiztosan győzte le mai ellenfelét. Összességében reális eredmény született. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.