F.C. BARCELONA – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája 3. fordulójának szerdai játéknapján a B csoport rangadóját vesszük górcső alá. A csoportban a Barcelona az Internacionale illetve a Tottenham és a PSV kapott besorolást. A csoportot a 3. fordulót megelőzően a Bacelona vezette 100%-os teljesítménnyel s őt szorosan követi az Inter akik szintén kettőből két mérkőzést nyertek meg. A Barcelona a hétvégén a Spanyol Bajnokság listavezetőjét a Seviilát verte hazai pályán 4:2-re. A katalánoknál kisebb sérülés hullám van kialakulóban hiszem mindössze 2 belső védővel kénytelenek játszani illetve Messi is kidőlt akinek eltört a karja. Az Inter a hétvégén szintén rangadót játszott ahol a városi riválist győzte le hazai pályán 1:0-ra. A csoportot illetően a Barcelona előbb nagyon sima vereséget mért a PSV együttesére majd egy kitűnő mérkőzésen verte meg a Tottenham együttesét 4:2-re idegenben. Az Inter a nyitó fordulóban egy szenzációsan izgalmas mérkőzésen verte meg hátrányból felállva a Tottenham együttesét majd szintén 2:1-re verte meg a PSV együttesét. A két együttes az Inter gyengébb bajnoki szereplése miatt korábban találkozott egymással. Legemlékezetesebb mérkőzésük a egy BL elődöntő mérkőzéséből adódott amikor a Mourinho vezette együttes 80 percig ember hátárnyban játszva ki tudta harcolni a továbbjutást. A mai mérkőzés esélyese a Barcelona.

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Lenglet;Pique;Roberto;Rakitic;Busquets;Arthur;Coutinho;Suarez;Rafinha

Inter: Handanovic;D’Ambrosio;Skririnar;Miranda;Asamoah;Brozovic;Vecino;Candreva;Valero;Perisic;Icardi

A mérkőzést az Inter együttese kezdte. 3.perc: Perisic lőtt kevéssel a kapu jobb oldala mellé. 8.perc: Icardi lőtt kapura ám Ter Stegen hárítani tudott. 9.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 10.perc: Roberto beadását vágták ki a védők. 10.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 16.perc: Perisic lőtt a kapu fölé. 18.perc: hazai szöglet melyet követően melyet követően Lenglet próbálkozását Handanovic védett bravúrral. 21.perc: Rafinha lövését Handanovic védett. 25.perc: Icardi-t szerelte a hazai védelem. 28.perc: Rafinha lövését Handanovic védte bravúrral. 30.perc: hazai szöglet melyet követően Rafinha lőtt a hálóba 1:0! 38.perc: Vecino lőtt kapura ám Ter Stegen védett hatalmasat. 39.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc melyben nagy helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Barcelona kezdte. A félidőben Candreva helyére Politano állt be. 50.perc: Politano kitűnő lövését Ter Stegen védte szép mozdulattal. 51.perc: vendég szöglet melyet követően Politano kapás lövése szállt a kapu fölé. 56.perc: vendég szöglet melyet követően a hazai védelem vágta ki a labdát. 58.perc: hazai szöglet melyet követően Suarez próbálkozását Handanovic védte. 59.perc: újabb két hazai szöglet melyeket követően Lenglet lőtt kapura ám Handanovic ismét bravúrral tudott védeni. 62.perc: Suarez sárgult be. 63.perc: Valero helyére Martinez érkezett. 66.perc: hazai szöglet melyet követően nem alakult ki gólveszély. 68.perc: Rakitic lőtt okosan kapura de Handanovic ezt is védeni tudta. 70.perc: vendég szöglet melyet követően a hazaiak indultak meg s Coutionho lőtte telibe a felső lécet. 72.perc: Rafinha helyére Semedo érkezett. 73.perc: Brozovic sárgult be. 74.perc: Skririnar sárgult be. 77.perc: Keita érkezett Perisic helyére illetve Arthur helyére Vidal érkezett. 79.perc: Martinez lőtt centikkel a kapu bal oldala mellé. 82.perc: Rakitic lőtt kevéssel a kapu mellé. 83.perc: Raktic játszott Alba elé aki közelről a kapuba lőtt 2:0! 85.perc: Martinez sárgult be. 88.perc: El Haddadi érkezett Coutinho helyére. 90.perc: Suarez lövését védte bravúrral Handanovic. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészt az Inter kezdte aktívabban. A hazaiak ezt követően kezdte egyre többet támadtak. Az első negyed órát követően több veszélyes helyzet alakult ki mindkét oldalon. Az első fél óra végére a hazaiak egy szögletet követően meg tudták szerezni a vezetést. Ezt követően a vendégek ugyan alakítottak ki helyzeteket ám találatig nem jutottak az első félidőben. A második játékrészben a hazaiak egyre nagyobb fölénybe kerültek s egyre több helyzetet alakítottak ki. Az Inter a félidő második felében alakított ki több helyzetet ám a 2. Barcelona gól mindent eldöntött. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol a hazaiak megérdemelten nyertek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.