F.C. BARCELONA – JUVENTUS F.C.

A Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóit rendezik meg szerda este. A kedd este folyamán az első összecsapáson győztes együttesek jutottak tovább, s a mai napra is ezt jósolják a szakértők. A legnagyobb érdeklődéssel várt visszavágót a Barcelona és a Juventus játssza. Az első összecsapást a Juventus simán 3:0-ra nyerte, mely eredmény kísértetiesen hasonlít a PSG-Barca összecsapásra. Akkor a katalánok bírói segítséggel ugyan de továbbjutottak. Igaz ma a Juventus az ellenfél aki az eddigi BL szezonban mindössze 2 gólt kapott összesen, így nehéz elképzelni,hogy külső segítség nélkül a katalánok önerőből 3 vagy 4 gólt tudnának rúgni. A hétvégén mindkét együttes hazája bajnokságában győzedelmeskedni tudott. A Juventus gyakorlatilag a legerősebb összeállításában játszik míg a Barca Mathieu, Mascherano Vidal és Turan nélkül áll fel. Jó mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a Barcelona a továbbjutásé ugyanakkor a Juventus.

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Umtiti;Pique;Roberto;Rakitic;Busquets;Iniesta;Neymar;Suarez;Messi

Juventus: Buffon;Ales;Bonucci;Chiellini;Sandro;Pjanic;Khedira;Cuadrado;Dybala;Mandzukic;Higuain

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 4.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Higuain rúgott a labda mellé. 5.perc: Neymar játszotta el a nagy halált de nem kapott 11-est. 6.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 10.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 12.perc: Neymar középre tett labdájáról mindenki lemaradt. 13.perc: vendég kontra Higuain lőtt a kapu mellé kapásból. 15.perc: Pique mentett nagyot Cuadrado átadásánál, majd az ezt követő kontrából Rakitic lőtt a kapu fölé méterekkel. 16.perc: Cuadrado lőtt félollózó mozdulattal a kapu fölé. 18.perc: Messi labdájáról Alba maradt le centikkel. 19.perc. Messi került helyzetbe majd lőtt 15 méterről tisztán a kapu mellé. 22.perc: Alba tette középre a bal oldalról a labdát majd Neymar lőtt a kapu mellé. 29.perc: hazai szöglet melyet követően gólveszély nem alakult ki. 31.perc: Messi előbb kapura lőtt melyet Buffon védett majd az ismétlés már az oldalhálóban kötött ki. 35.perc: hazai szöglet melyet Buffon húzott le a levegőből. 38.perc: Pjanic labdáját Higuain lőtte kapura de Ter Stegen védeni tudott. 40.perc: hazai szöglet melyet követően a Juventus hozta el a labdát, sőt Iniesta sárgult be szabálytalanság miatt. 44.perc: Neymar sárgult be utánrúgásért, így ha a Barca továbbjutna akkor nem léphetne az elődöntő első mérkőzésén pályára. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt a A Juventus kezdte. 47.perc: Neymar cselezte be magát a 16-oson belülre de lövésig nem jutott. 49.perc. hazai szöglet melyet követően a Juventus tudta elhozni a labdát, majd Dybala labdáját Cuadrado lőtt centikel a kapu mellé. 50.perc. Neymar volt kicsit önző s lőtt a kapu mellé 17 méterről. 52.perc. Messi lőtt a keresztléc fölé. 53.perc. Cuadrado lövését védte Ter Stegen, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 59.perc: Messi lövése ment centikkel a kapu mell igaza a vendégek bele tudtak éri így szöglet következett melyből azonban helyzet nem alakult ki. 58.perc: Chiellini sárgult be majd Messi lőtte a szabadrúgást a kapu fölé, ezt követően Rakitic helyére Alcacer állt be a hazaiaknál. 63.perc: egy vendég kontra végén Ter Stegen hárított, az ezt követő szögletből nem alakult ki gólveszély. 64.perc: Khedira sárgult be csúnya becsúszásáért, az ezt követő szabadrúgásból a vendégek hozhatták a játékszert. 66.perc: hazai szöglet melyet követően Iniesta lövését blokkolta a vendége védelem. 67.perc: hazai szöglet melynél Buffon jött ki rosszul ám Messi a kapu fölé lőtt ezt követően, a következő hazai támadás végén Messi lőtt éles szögből a kapu mellé a nézők közé. 69.perc. Roberto lőtt 17 éterről kevéssel a kapu mellé. 71.perc: Dybala lőhetett 10 méterről ám  a kapu fölé lőtt. 73.perc: Chiellini csúsztatott a kapu mellé, az ezt követő szögletből Pjanic szabadított fel. 74.perc:  Barzagli érkezett Dybala helyére. 75.perc: hazai szabadrúgás melyet követően hazai szögletek következetek igaz helyzet nélkül. 77.perc: Suarez is eljátszotta a nagy halált ám ő sem kapott büntetőt. 78.perc: Macherano Roberto helyére állt be a hazaiaknál. 79.perc: hazai szöglet melyet követően Mascherano lövését Buffon védte nagy bravúrral, majd a kontra végén Khedira lőtt Ter Stegen kezébe. 81.perc. Neymar cselezett majd beadása csúszott le. 83.perc: Cuadrado lövését blokkolta a hazai védelem, ezt követően Cuadrado helyére Lemina érkezett. 84.perc: vendég szöglet melyet követően Mandzkuic fejelt a keresztléc fölé. 86.perc: vendég kontra melynek végén Lemina lőtt ám Ter Stegen védeni tudott, a szögletből helyzet nem alakult ki. 88.perc: Higuein helyére Asamoah állt be a vendégeknél. 89.perc: haza szögelt következett de a vendégek hozhatták végül a labdát. A hosszabbítás 3 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a hazaik szorongattak sőt több nagy helyzetet is kidolgoztak mely közül egyet sem tudtak kihasználni. A vendégek jól kontráztak s gyakorlatilag több gólt is szerezhettek volna. A bíró szemmel láthatóan engedi a kemény játékot amely a hazaiaknak szemmel láthatóan nem tetszett. A második félidőben a hazaiak ugyan rengeteget támadtak ám 3 nagyobb helyzetet is elpuskáztak. A Juventus okosan játszott s nem sok kellett volna egy esetleges vendége sikerhez. A legkonzekvensebb játékvezetői bíráskodást láthattuk az eddigi egyenes kieséses rendszerben, a katalánok így ezúttal nem tudtak „csodát” véghez vinni!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.