F.C. BARCELONA – SEVILLA F.C.

A Spanyol szuperkupa döntő megrendezését követően egy héttel a BBVA Liga is kezdetét veszi. A Szuperkupa résztvevői a bajnok együttes mely a tavalyi sorozatot követően a Barcelona illetve a Kupagyőztes amely együttes szintén a Barcelona játszaná, mivel azonban a szabályzat alapján mindképp le kell játszani a szuperkupa mérkőzést így a Sevilla lesz ma a Barcelona ellenfele. A katalánok a nyáron eddig Arthur-t szerezték meg  illetve Vidal-t Lenglet-et szerezték meg ezzel nagyot frissítve keretükön igaz Iniesta hiányát kérdés hogyan tudja a klub túlélni. A Sevilla kerete a tavalyihoz nagyon hasonló ám a transzferablak bezárultáig sok minden változhat. A mai találkozó esélyese a Barcelona.

Barcelona: Ter Stegen;Alba;Lenglet;Pique;Semedo;Rafinha;Busquets;Rafinha;Messi;Suarez;Dembele

Sevilla: Vaclik;Mercado;Kjaer;Sola;Escudero;Banega;Mesa;Navas;Sarabia;Vazquez;Muriel

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 9.perc: Muriel passzolt sarabia elé aki közelről a kapuba lőtt 0:1! 16.perc: Messi egy kipattanót lőtt a kapura de Vaclik hárítani tudott. 17.perc: Barcelona szöglet melyet követően Busqutes sárgult be szabálytalanságát követően. 24.perc: Vazquez sárgult be. 27.perc: Suarez fejelt közelről kapura de célt tévesztett. 33.perc: barca szöglet helyzet nélkül. 36.perc: újabb barca szöglet helyzet nélkül. 42.perc: Pique lőtte a kipattanót a hálóba 1.1! 43.perc: Muriel került a bekapott gólt követően helyzetbe ám a ziccert végül el tudta puskázni. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Sevilla kezdte. A félidőben Rafinha helyére Rakitic állt be. 53.perc: Arthur helyére Coutinho állt be. 60.perc: Muriel helyére Andre Silva állt be. 62.perc: sevillai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Dembele lőtt jó pozícióból ám Vaclik hárítani tudott. 69.perc: Vazquez lőtt kevéssel a kapu mellé. 70.perc: Mesa sárgult be. 71.perc: Sarabia helyére Vidal állt be. 73.perc: barca szöglet helyzet nélkül. 76.perc. Navas lőtt kapura ám Ter Stegen nagyot védett. 787.perc: Messi lövését fogta a hálóőr. 79.perc: Vaclik ismét munkában ezúttal Alba lövését hárította, ám a kipattanót Dembele már a hálóba lőtte 2:1! 85.perc: Yeder érkezett Mercado helyére. 86.perc: Dembele helyére Vidal érkezett. 90.perc: sevillai büntető következett miután Ter Stegen szabálytalankodott, a 11-est edder lőtte kapura de Ter Stegen hárította. 92.perc. Lenglet sárgult be. 93.perc: Vidal sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a Sevilla gyorsan kihasználta a Barca alvó üzemmódját. ezt követően ébredtek Messiék ám nem tudtak gyorsan kiegyenlíteni. A mérkőzést ettől kezdve a barca irányította, több kihagyott helyzetet követően Pique tudott egyenlíteni. Az egyenlítést követően Muriel hagyta ki a kihagyhatatlant. A második félidőben a Sevilla akarata érvényesült inkább. Több helyzetet dolgoztak ki ám a kapuba nem tudtak betalálni. A Barcelona is dolgozott ki helyzeteket melyek közül Demble egyet be tudott lőni. A Barca köszönetet mondhat Yedder kihagyott büntetője miatt. Összességében mindkét együttes jól játszott s tulajdon képen a döntetlen talán jobban megfelelt volna a játék képének.

Check Also

REAL VALLADOLID – ATLETICO MADRID

A Spanyol Bajnokság 38. fordulóját rendezik meg a hétévégén. A záróforduló talán az utóbbi évek …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.