F.C. BAYERN MÜNCHEN-H.S.V. HANNOVER

A hét végén rendezik meg a Bundesliga 34. az az utolsó fordulóját. Az már a 32.fordulóban eldőlt,hogy a Dortmundot megelőzve a Bayern München nyerte a bajnokságot. A ma délutáni mérkőzésen a Hannover ellen hazai közönsége előtt búcsúzik Guardiola a bajoroktól. A hazaiak eddigi 33 mérkőzésükből 27-et nyertek meg 4 döntetlen és mindössze 2 vereség mellett. Az utolsó 5 mérkőzésből 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. Hazai környezetben 16 mérkőzésből  14-et nyertek meg 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Hazai környezetben az utolsó 5 mérkőzésből 4-et megnyertek a bőrnadrágosok 1 döntetlen mellett. A vendég együttes sorsa is a záró forduló előtt eldőlt a 31. fordulós vereséggel biztossá vált a 18. az az utolsó hely. Eddigi 33 mérkőzésükből mindössze 7-et nyertek meg 4 döntetlen és 24 mérkőzés mellett. Az utóbbi 5 mérkőzésből 2-őt nyertek meg 1 döntetlen és 2 vereség mellett. Idegenben a Hannover 16 mérkőzésből mindössze 3 összecsapást nyert meg 4 döntetlen és 9 vereség mellett. Az utolsó 5 mérkőzésen 2 döntetlen mellett 3 vereség szerepel. A két együttes elmúlt 17 mérkőzéséből 14-et a Bayern München nyert 3 Hannover siker mellett. Az utolsó 5 mérkőzést a bajorok nyerték, az Allianz Arénaban lejátszott legutóbbi 5 mérkőzést is a hazaiak nyerték. A mérkőzés esélyese a Bayern München.

Bayern München: Neuer;Alaba;Boateng;Benatia;Lahm;Thiago;Vidal;Coman;Götze;Ribery;Lewandowski

Hannover: Zieler;Arkenberg;Anton;Sane;Albornoz;Prib;Schmiedebach;Sulejmani;Fossum;Klaus;Sobiech

A mérkőzést a Hannover kezdte. A 4.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 5.percben hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 8.percben hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 11.percben Vidal lövése ment centikkel a kapu fölé. A 12.percben Coman lövését a védők tisztázták ami Lewandowski elé került aki a hálóba lőtt 1:0! A 19.percben hazai szöglet következett melyet követően Götze lövését Zieler hárította. A 23.percben Fossum lőtt jó helyzetből a kapu mellé. A 24.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki sőt a hazaik kontrázhattak melynek végén hazai sarokrúgás következett. Helyzet ebből sem alakult ki. A 28.percben Coman passzolt Götze elé aki Zieler fölött emelt a kapuba 2:0! A 35.percben Zieler védte Lewandowski próbálkozását. A 37.percben Coman lőtt a bal kapufára. A 44.percben Anton lőtt szabadrúgásból centikkel a jobb kapufa mellé. Ezzel véget is ért az első félidő.

A második félidőt a hazaik kezdték. A 48.percben Neuer védett magabiztosan. Az 51.percben Ulerich állt be Neuer helyére a hazaiaknál. Az 54.percben hazai szöglet következett melyet követően Götze lőtt a kapuba 3:0! Az 54.percben Klaus sárgult be. Az 59.percben Prib Ulreich védett hatalmasat, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 60.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 61.percben Coman helyére Rafinha érkezett illetve Sulejmani helyére Gulselam állt be. A 65.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 66.percben Gulselman ívelt Sobiech elé aki közelről lőtt a kapuba 3:1! A 68.percben Prib lőtt a kapura de Ulerich hatalmasat védett. A 71.percben Klaus helyére Dieressen állt be a vendégeknél. A 74.percben hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 75.percben Ribery lőtt centikkel a kapu mellé. A 78.percben Boateng helyére Rode állt be a hazaiaknál. A 79.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 85.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 86.percben újabb hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 87.percben újabb szöglet következett az előzőekhez hasonló eredménnyel. A 89.percben hazai szöglet következett melyet követően Vidal lövését Zieler hárított. A 90.percben újabb hazai sarokrúgás következett de helyzet ebből már nem alakult ki. Ezzel véget is ért a találkozó.

Az első félidőben a hazai együttes egyértelműsítette,hogy az esélyek a mai napon sem borult fel. A hazaiak kétgólos előnyt építettek fel amely akár több találatra is hízhatott volna ha a hazaik pontosabban céloznak. A második félidőben a hazaiak ott folytatták ahol abbahagyták. A hazaiak Götze révén végleg eldöntötték a találkozó sorsát. Ezt követően a vendégek ugyan tudtak szépíteni ám a játék képe nem változott a kezdetektől eltérően. Összességében a hazaik megérdemelten nyertek úgy a mai mérkőzésen mint az egész bajnokságot nézve.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.