F.C. BAYERN MÜNCHEN – VILLAREAL F.C.

A Bajnokok Ligája Negyed döntői folytatódnak. A Bayern München némi meglepetésre kikapott a Villareal együttesétől. Ugyan nem behozhatatlan a hátrányuk ám a játék képe alapján van mit behoznia a bajoroknak. A Bayern hosszú idő után kapott ki a Bajnokok Ligájában ráadásul éppen egy Emery féle csapattól amelytől eleddig utoljára. Az esélyek persze a bajorok oldalán állnak ám a Villareal az egyik legjobban szervezett Spanyol együttes. Érdekes mérkőzés előtt állunk. 

Bayern München : Neuer;Coman;Hernandez;Upamencao;Pavard;Sane;Kimmich;Muller;Musiala;Lewandowski;Goretzka

Villareal : Ruli;Foyth;Albiol;Torres;Estupinan;Coqulein;Capoue;Parejo;Moreno;Danjma;Lo Celso

A mérkőzést a Byern München kezdte. 7.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. A hazaiak elképesztő nyomást helyeztek a vendég védelemre ám a kapuig nem jutottak. 17.perc: Kimmich szögletéből helyzet nem alakult ki. 29.perc: Muisiala fejese halt el Rulli kezei között.  33.perc: Lewandowski sárgult be. 43.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Villareal kezdte. 50.perc: két hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 51.perc: Sane Upemecano lőtt a kapu fölé. 52.perc: Lewandowski lőtt okosan a kapuba 1:0! Jelenleg hosszabbításra áll a találkozó. 59.perc: Foyth sárgult be. 71.perc: Müller fejese hagyta el centikkel a keresztléc fölött. 78.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Musiala helyére Gnabry állt be. 84.perc: Coqulein helyére Chukwueze állt be majd Danjuma helyére Pedraza állt be. 87.perc: Hernandez helyére Davies állt be. 88.perc: Chukwueze lőtt közelről a hálóba. 90.perc: Müller helyére Choupo-Moting állt be. 91.perc: Lo Celso sárgult be. 93.perc: Aurier helyére Parjo állt be. 

Az első játékrészben a bajorok rengeteg helyzetet alakítottak ki. A vendégek a védekezésen túl nem tudtak a támadásokba energiát fektetni. A második játékrészben Lewandowski lőtt egy gólt. Ezt követően a bajorok mindent elkövettek, hogy megnyerjék a párosítást, ám a végén a vendégek kiegyenlítettek. Összességben kitűnő mérkőzést láthattunk ahol a helyzeteit jobban kihasználó együttes jutott a legjobb 4 közé. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.