MANCHESTER CITY F.C. – LIVERPOOL F.C.

Az FA Kupa egyik elődöntője igazi pikantériával szolgál a szurkolók számára, hiszen a Premier League listavezetői találkoznak egymással ráadásul egy héttel a bajnoki össze csapásuk után. Azon mérkőzés döntetlennel zárult amely ma ugyan előfordulhat ám hosszabbítás vagy 11-esek után biztosan továbbjut az egyik fél. Az esélyek azonosak. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Manchester City: Steffen;Zinchenko;Ake;Stones;Cancelo;Fernandinho;Silva;Foden;Grealish;Jesus;Sterling

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Konate;Van Dijk;Robertson;Thiago;Fabinho;Keita;Salah;Mane;Diaz

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 9.perc: vendég szöglet melyet követően Konate fejelt a hálóba 0:1! 11.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 17.perc: Mane lőtt okos gólt 0:! 27.perc: Jesus sárgult be. 37.perc: Fabinho is besárgult. 45.perc: Mane került helyzetbe majd lőtt a hálóba 0:3! Ezzel ért véget az első félidő. 

A második játékrészt a Manchester City kezdte. 47.perc: Grealish lőtt szép gólt 1:3! 48.perc: Keita sárgult be. 53.perc: vendég szöglet melyet követően hazai kontra bontakozott ki melyből szintén szöglet alakult ki. Találat nem született. 57.perc: Fernandinho sárgult be. 61.perc: Mane sárgult be. 67.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Keita helyére Henderson érkezett. 83.perc: Mahrez állt be Jesus helyére. 85.perc: Mane helyére Jota állt be majd Diaz helyére Firmino és Thiago helyére Jones állt be. 91.perc: Silva lőtt laposan a hálóba 2:3! 92.perc: két vendég gól melyekből helyzet nem alakult ki, Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Az első játékrészben a vendégek kitűnően kezdtek s gyakorlatilag átrohantak a hazaiak amúgy sem túl acélos védelmén. A City egy-egy helyzetig jutott csupán. A második játékrészben a vendégek nem kezdtek túl jól hiszen gólt kaptak. A hazaiak ezt követően növelték a nyomást amely végül a mérkőzés végén érett góllá. Kitűnő meccset láthattunk ahol a vendégek megérdemelten jutottak a döntőbe, ahol ellenfelük a Chelsea lesz. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.