F.C. REAL MADRID-JUVENTUS F.C.

A Bajnokok Ligája idei kiírásának utolsó előtti összecsapására kerül sor ma este,az az a Real Madrid Juventus elődöntő párosítás második összecsapására. A két gigász múlt heti összecsapásából némi meglepetésre a Juventus jött ki jobban ugyanis 2:1-es sikert tudott aratni. Természetesen ez az eredmény az idegenben lőtt találat miatt a királyi gárdának is kedvezhet,ehhez előbb azonban fel kell törnie a zebrák védelmét ami mint az kiderült korábban is nem ígérkezik könnyű feladatnak. A blancok eredményein végigtekintve akadnak javításra szoruló eredmények. Elmúlt 6 bajnokijukból 5-öt győzelemmel zártak ám a hét végi Valencia elleni döntetlennel gyakorlatilag elbúcsúzhattak a bajnoki címvédésről szőtt álmaikról. A madridiak dolgát nehezítheti,hogy  Modric játéka hiányozni fog. A torinói együttes eredményei nem ennyire pozitívak, utóbbi 6 bajnokijukból 3-at nyertek meg 1 döntetlen és 2 vereség mellett. ugyanakkor tény hogy Allegri együttese már mint bajnok érkezett a párosítás első összecsapására. Az együttes legnagyobb visszatérője Pogba akit mint egy megváltót vártak már a szurkolók. A sérültek listáján Asamoah és Caceres neve szerepel. Kitűnő összecsapás elé nézünk ahol azonban nehéz megmondani melyik fél fog az összecsapás végén örülni.

Real Madrid: Casillas;Carvajal;Ramos;Varane;Marcelo;Rodriguez;Kroos;Isco;Bale;Benzema,Ronaldo

Juventus: Buffon;Evra;Chiellini;Bonucci;Lichstseiner;Pogba;Pirlo;Marchisio;Vidal;Morata,Tevez

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az első percben Marcelo indult meg majd ívelt Bale fejére de a támadó a kapu fölé fejelt. A 4.percben vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. Az 5.percben Benzma kapott jó labdát a jobb oldalról ám a támadó közelről a léc mellé tudott lőni. A 10.percben Bonucci sárgult be szabálytalanságért. A szabadrúgást Ronaldo lőtte a kapu fölé. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 14.percben Casillas védte Vidal távoli bombáját. A 16.percben vendég szöglet következett melyet követően a hazaiak hozhatták el a játékszert. A 18.percben Isco próbálkozása kerülte el Buffon kapuját. A 20.percben Bale távoli lövését védte Buffon bravúrral. A szögletet követően Kroos lőtt a védőkbe. A 22.percben Rodriguez került a 16-oson belül a földre így büntető következett. A 11-est Ronaldo lőtte a kapu közepébe. A 28.percben vendég szögelt következett melyet követően hazai kontra következett melynek végén Isco lövése landolt Chiellini hátát követően az oldalhálóban. A sarokrúgást egy újabb követte melyet Benzema fejelt Buffon kezei közé. A 32.percben Isco sárgult be visszahúzás miatt. A 32.percben ismét vendég szöglet következett melyből megint nem alakult ki helyzet. A 36.percben egy vendég kontra végén szöglet következhetett de a többihez hasonlóan ebből sem alakult ki helyzet. A 37.percben újabb vendég szöglet következett de ezt is kifejelték a hazai védők. A 39.percben Benzema lőtt a keresztléc fölé. A 41.percben Ronaldo lőtt az oldalhálóba. még e percben Benzema ment el a bal oldalon majd lőtt a rövid sarokra de Buffon óriásit hárított. Az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. A 44.percben Rodriguez sárgult be műesésért. A hosszabbítás 1 perc melyben már nem alakult ki helyzet.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 48.percben Chiellini vágta ki a labdát a 16-oson belülről. Az 51.percben Marchisio távoli lövése ment centikkel Casillas kapuja mellé. Az 52.percben Kroos lövését blokkoltál a vendég védők. Az 53.percben Marcelo próbálkozása ment el Buffon kapuja mellett centikkel. Az 55.percben Marcelo hibáját követően Casillas mentett hatalmasat a 11-es pont környékén. Az 57.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Morata elé került a labda aki 15 méterről erőből lőtt a földre ahonnét a labda Casillas fölött a kapuba vágódott 1:1! A 62.percben Evra mentett nagyot egy balról beérkező labdát. A 63.percben Bale lőtt a kapu mellé egy balról beérkező labdát. A 67.percben Hernandez érkezett Benzema helyére. A 68.percben Rodriguez lőtt távolról a keresztléc fölé. A 70.percben Marchisio kapott kitűnő labdát ám Casillas óriási védéssel megmentette a hazai kaput. A 71.percben Tevez sárgult be,még e percben Bale lőtt közelről a kapu mellé. A 72.percben Bale fejelt közelről a kapu fölé egy bal oldalról érkező labdát. A 75.percben hazai sarokrúgás következett melyet Bale fejelt a kapu fölé. A 77.percben Lichstseiner sárgult be időhúzásért. A 79.percben Pirlo helyére Barzagli érkezett. A 80.percben újabb hazai szöglet következett melyet Morata fejelt ki de labda Hernandez elé került vissza de az ő lövését blokkolták. A 83.percben hazai szöglet következett melyet Buffon húzott le a levegőből. A 84.percben Bale lőtt távolról a bal kapufa mellé,ezt követően Morata helyére Llorente érkezett. A 87.percben Hernandez lőhetett közelről a kapu mellé. A 88.percben Pogba lőtt közelről Casillas kezébe majd az ismétlést Vidal fejelte a kapu fölé. A 89.percben Pogba helyére Pereira állt be. még e percben egy jobb oldali badást követően Pereira kezéből került a labda Buffon kezébe. A hosszabbítás 4 perc melyben helyzet már nem alakult ki így maradt az 1:1-es végeredmény.

Egy rendkívül izgalmas összecsapás szemtanúi lehettünk. Az első játékrészt a vendégek kezdték kitűnően majd miután a hazaiak felocsúdtak rögtön meg is szerezték a vezetést. Ezt követően a vendégek vették át a mérkőzés irányítását de ez az elő félidőben már nem vezetett eredményre. A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban és alakítottak ki több helyzetet, de ezek közül egy sem talált kaput. A vendégek a 60. perctől átvették a mérkőzés irányítását s egyre másra alakították ki a helyzeteiket, melyek közül egy a kapuban is landolt. Ezt követően ismét a Reál birtokolta többet a labdát, ám támadásaik meddőnek bizonyultak sőt ha a Juventus jobban él a lehetőségeivel akkor akár gólokkal is nyerhettek volna a zebrák. A két mérkőzés alapján a Juventus teljesen megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája fináléjába. A döntőt 2015.június 6.-án rendezik Berlinben.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.