FERÖER SZIGETEK – MAGYARORSZÁG

Mint arról már korábban is beszámoltunk elkezdődtek a 2018-as oroszországi Világbajnoki Selejtezők Európában is. A mai napon ki ne tudná nemzetünk együttese is ringbe száll. Csoportunkban nem kisebb ellenfelek igyekeznek a VB-re kijutni mint az Európa Bajnok Portugália valamint a szintén erős kerettel rendelkező Svájc. Ezen két nagynevű válogatotton kívül Lettország Andorra és  Feröer Szigetek szerepel természetesen hazánk fiaival együtt. A mai napon mondhatni a “kegyes” sorsolásnak köszönhetően a csoport talán egyik leghátrébb rangsorolt együttesével mérkőzünk meg míg Svájc és Portugália egymás ellen. azonban nem szabad leírni Feröer csapatát ugyanis legutóbb is elképesztően megszenvedtünk ellenük s egyetlen találattal tudtuk őket idegenben legyőzni. A küzdeni akarásból minden bizonnyal ma is tanúbizonyságot fogunk nyerni ellenfelünk részéről, így hiába a rendkívül jól sikerült EB valamint az egyéniben erősebbnek tűnő nevek így is hatalmas energiákat kell megmozgatni egy esetleges győzelemhez. A csoportból “csak” két együttes jut tovább sőt csak a csoportelső jut ki egyenes ágon. Válogatottunkból Király Gábor visszavonult az EB-t követően valamint a rutinos védő Juhász Roland is. Storck szövetségi kapitány ennek következtében új játékosokat hívott be a válogatottba. Rendkívül érdekes este előtt állunk, ahol a mérkőzés esélyesei a mi fiaink ám ez nem jelent automatikus győzelmet. Hajrá Magyarország!!!!

Feröer szigetek: Nielsen;Davidsen;Nattestad;Gregersen,Hansen;Vatnhamar;Olsen;Hannson;Joensen;Benjaminsen;Edmundsson

Magyarország: Gulácsi;Fiola,Guzmics;Lang;Kádár;Nagy;Németh;Kleinheisler;Elek;Dzsudzsák;Priskin

A mérkőzést a Magyar válogatott kezdte. 6.perc: hazai szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 7.perc: Dzsudzsák lőtt távolról kapura de Lang-on megcsúszva kiment az alapvonalon. 9.perc: Edmundsson lövését Gulácsi fogta magabiztosan. 10.perc: Kádár sárgult be egy 16-os előtti szabálytalanságért, az ezt követő szabadrúgásból Hendrikson lőtt az oldalhálóba. 12.perc: Gulácsi húzott le a levegőből egy megpattanó labdát. 13.perc: magyar szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 18.perc: egy megcsúszó labdának köszönhetően tisztázni tudott a magyar védelem. 27.perc: Priskin helyére Szalai állt be a magyar oldalon. 29.perc: egy balról érkező beadást Hansen lőtt a kapu mellé. 30.perc: Kleinheisler lőtt távolról a lelátóra. 35.perc: egy jobb oldali beadást követően Nielsen mozdult ki jól a labdára. 36.perc. egy középre passzolt labdát követően Szalai elé pattant a labda aki  17 méterről az üres kapu mellé lőtt. 40.perc: Kleinheisler lőtt távolról a kapus ölébe. 42.percben Kleinheisler sárgult be. 43.perc: Gulácsi védett nagyot egy távoli lövést követően. 44.perc: Nielsen lépett ki jól kapujából s így helyzet nem alakult ki. 45.perc: magyar szabadrúgás következett melyet Dzsudzsák lőtt a kapu mellé. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt az Feröeri válogatott kezdte. 47.perc: hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki. 49.perc: Gulácsi mozdult ki jól kapujából. 51.perc: magyar szöglet következett melyet követően Nagy lövését blokkolták. 53.perc: Benjaminsen sárgult be. 56.perc. Kádár lőtte a lelátóra a labdát. 60.perc: Dzsudusák aludt el majd lefordultak róla s a jobb oldali beadást követően Gulácsi védett szemmel! 62.perc: újabb veszélyes támadás de Lang blokkolni tudott, ezt követően hazai szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. 63.perc: Vatnhamar lőtt ziccerből a kapu fölé. 64.perc: újabb hazai helyzet melyet követően a magyar védelem tisztázott nagy nehézségek árán. 70.perc: Nikolics állt be Németh helyére. 71.perc: Hansen lőtt a kapu mellé. 72.perc. Johanson lövését blokkolták. 73.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 73.perc: csatár a pályán Nikolics indult meg majd lőtt 14 méterről de lövését blokkolták. 74.perc. Kleinheisler lövést védte Nielsen kapus. 79.perc: egy bal oldali beadást követően Szalai lába előtt csúszott el a labda. 80.perc: Fiola sárgult be. 81.perc: Kleinheisler helyére Stieber állt be. 83.perc: egy jobb oldali beadást vágott ki a magyar védelem, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 86.perc: hazai szabadrúgás de helyzet nem alakult ki. 87.perc: Hanson lőtt 13 méterről a kapufára, nagy helyzet maradt ki, ezt követően Szalai lövését blokkolták. 88.perc: egy megpattanó labdát követően Stieber lőtte el a labdát a kapura de Nielsen védett majd Dzsudzsák ismételt de senki sem ért bele. 90.perc: Elek lőtt a kapu fölé centikkel. A hosszabbítás 2 perc, 91.perc: Hansson helyére Vatnsdal állt be. 93.perc: hazai szögelt melyet követően helyzet nem alakult ki. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben mindkét együttes nagy tempóban vágott neki a mérkőzésnek, az időjárási körülmények a hazaiaknak kedveztek többnyire a félidőben s ezt ki is használták. Mindkét együttes elképesztően sok átadást rontott el valamint folyamatos játékot nehezen lehetett megfigyelni az első 45 percben. A hazaiak alakítottak ki több helyzetet igaz válogatottunk is igyekezett távoli lövésekkel veszélyeztetni az Izlandi kaput. A második félidőben a hazaiak a második félidőben sokkal jobban játszottak mint a mi fiaink egészen a mérkőzés végéig. A mérkőzés végén mindkét együttes szerezhetett volna találatot de végül maradt a 0:0! Régen látott alacsony színvonalú mérkőzést játszott válogatottunk.

Check Also

REAL VALLADOLID – ATLETICO MADRID

A Spanyol Bajnokság 38. fordulóját rendezik meg a hétévégén. A záróforduló talán az utóbbi évek …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.