FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír a magyar foci számára, hogy az idei évben is lehetősége van a Ferencvárosnak, hogy ismét bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ehhez ugyanakkor a bomba erős Young Boys együttesét kellene legyőzni hazai pályán. Az idegenbeli mérkőzés jól kezdődött az FTC számára sőt akár a továbbjutást is eldönthette volna a Fradi ám a Young Boys 10 emberrel elképesztő teljesítményt nyújtva 3:2-re győztek. Ma este az FTC-nek erőn felüli teljesítményre lenne szüksége, hogy a csoportkörbe tudjanak jutni. Kitűnő mérkőzés előtt állunk, melynek esélyese a vendég együttes. 

FTC : Dibusz;Civic;Kovacevic;Blazic;Wingo;Laiduni;Somalia;Uzuni;Zachariassen;Boli;Mmaee

Young Boys : Ballmoons;Macerias;Camara;Zesiger;Garcia;Moumi;Pereira;Sierro;Fassnacht;Elia;Siebatcheu

A mérkőzést a Young Boys kezdte. 4.perc: vendég szöglet melyet követően Zesiger fejelt a hálóba 0:1! 18.perc: Wingo lőtt egy kipattanót a hálóba 1:1! Macerias lőtt kevéssel a kapu fölé. 27.perc: hazai szöglet melyet követően Mmaee lőtt a hálóba 2:1! 30.perc: Zachariassen sárgult be. 39.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. A félidőben több nagy helyzet nem alakult ki. 

A második félidőt a Fradi kezdte. 49.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 56.perc: a sokadik kisebb vendég helyzetet követően Fassnacht lőtt a hálóba 2:2! Összetettben immár a Young Boys áll továbbjutásra. 58.perc: Laiduni sárgult be. 62.perc: vendég szöglet helyzet nélkül 63.perc: Aebischer érkezett Sierro helyére. 63.perc: Ngamaleu lőtt ziccerből a kapufára. 64.perc: Laiduni volt fegyelmezetlen s kiállítatta magát. 67.perc: Kovacevic és Pereira sárgultak be. 70.perc: vendég büntető melyet Dibusz védett bravúrral. 71.perc: Wingo sárgult be. 72.perc: Boli helyére Zubkov állt be. 75.perC: hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perC: Zachariassen helyére Loncar állt be. 81.perc: Mmaee sárgult be. 85.perc: Elia helyére Lauper állt be majd Siebatcher helyére Mambimbi állt be ezt követően Somalia helyére Mak állt be. 88.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 93.perc: Ngamaleu lőtt okosan a hálóba 2:3!  Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek kezdte jobban. A fradi gyorsan kiegyenlített sőt a vezetést is megszerezte. A második játékrészben a vendégek jobban játszottak, előbb kiegyenlítettek majd a mérkőzés végén a győzelmet is megszerezték. Az emberhátrány is befolyásolta mérkőzés illetve a továbbjutás kimenetelét ám a különbség elsősorban a keretek erősségét mutatta. A Young Boys megérdemelten jutott a Bajnokok ligája főtáblájára. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.