GÖRÖGORSZÁG – MAGYARORSZÁG

A Nemzetek Ligája újabb két mérkőzéssel folytatódik. A C divízió 2. csoportja melyben a magyar válogatott is besorolást kapott egyre nagyobb kihívásokat tartalmaz a válogatottak számára. A  magyar csoportban Finnország miután lejátszotta 3. mérkőzését is egyértelműen vezeti csoportját, mögöttük Magyarország és Görögország áll s miután e két nemzet egymással mérkőzik meg nagy csatára van kilátás. Válogatottunk miután edzőt váltott látványos javuláson ment keresztül közel azonos játékkerettel. A jelek szerint korábbi szövetségi kapitányunk kinevezésében valami egészen más játszott szerepet mint a szakmai tudás,  ezt maga az MLSZ elnöke is elismerte utólag, hogy nem a megfelelő személy került a pozícióba. Marco Rossi ha nem is világverő válogatott összerakásában reménykedhet, azért a pontok gyűjtögetésében főként elődjéhez képest mutathat s mutatott is előrelépést. A korábbi mérkőzésen épp a Görögök ellen meglehetősen j játékkal be is gyűjtöttük a 3 pontot. A mai mérkőzést Görögországban rendezik s az esélyek így a hazaiak mellett szólnak, ráadásul a mérkőzést nem zárt kapuk mögött rendezik mint hazánkban. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Görögország: Barkas;Tsimiskas;Manolas;Sokratis;Bakakis;Zeca;Kourbelis;Pelkas;Fortounis;Bakasetas;Mitroglu

Magyarország: Gulácsi;Bese;Orban;Kádár;Fiola;Kalmár;Nagy;Kleinheisler;Varga;Szalai;Sallai

A mérkőzést Görögország kezdte. 5.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 9.perc: Sokratis sárgult be. 10.perc: Varga lövését Barkas védte bravúrral. 16.perc: Kleinheisler fejelt kevéssel a kapu mellé, nagy helyzet volt. 22.perc: Tsimakis sárgult be. 27.perc: Bakakis sárgult be. 28.perc: Varga lőtt ismét a jobb kapufa mellé. 32.perc: Kalmár sárgult be. 42.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 43.perc: Giola sárgult be. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt Magyarország kezdte. A félidőben Tziolis érkezett Kourbelis helyére a hazaiaknál. 50.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Kalmár helyére Kovács állt be. 59.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Kleinheisler sárgult be. 65.perc: Tsiniskas beadását Mitriglu fejelte a hálóba 1:0! 69.perc: Varga helyére Nagy állt be. 73.perc: Kovács sárgult be. 75.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Bese helyére Németh állt be. 77.perc: hazai szöglet ezúttal is helyzet nélkül. 81.perc: Magyar szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Pelkas helyére Lazaros állt be. 87.perc. vendég szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Nagy sárgult be. A hosszabbítás 6 perc, 92.perc: Fortounis Került helyzetbe s lőtt kapura ám Gulácsi nagy bravúrral szögletre mentett melyből helyzet nem alakult ki. 95.perc: Mitroglu helyére Bouchalakis állt be. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a magyar válogatott helyenként a 2016-os EB-t idézően játszott. Igaz ez sajnos nem járt eredménnyel. A hazaiak kis túlzással keresték önmagukat a pályán. A második félidőben a hazaiak kissé összekapták magukat s egy védelmi megingást kihasználtak. Ezt követően a magyarok igyekeztek többet támadni ám egy egy kisebb helyzeten kívül nem tudtak mást kialakítani. Összességében j mérkőzést láthattunk ahol nem feltétlenül született igazságos végeredmény.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.