INTERNACIONALE F.C. – A.C. MILAN

A Serie A 9. fordulóját rendezik meg ezen a hétvégén. A szombati nap s egyben a forduló legnagyobb rangadójára ezúttal Milánóban kerül sor ahol a két városi óriás csap össze. Az utóbbi időszak mindkét klub életében a szenvedés jegyében telt. A pénztárca kiürülni látszott s gyakorlatilag a nemzetközi kupaporondra is csak nagy nehézségek árán tudott kijutni az Inter együttese míg a Milan a dollár milliók ellenére szinte sehol sem tart e téren. A kék feketék azonban a szezont meglehetősen jól kezdték főként magukhoz képes s felküzdötték magukat a tabella 3 pozíciójába. Eddigi 8 meccsükből 5-öt nyertek meg 1 döntetlen és mindössze 2 vereség mellett. Hazai pályán a nehezebb kezdést követően utóbbi 2 mérkőzésüket megnyerték. A Milan együttese jelenleg a tabella 12. helyén áll, eddigi 7 meccsükből 3-at nyertek meg 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Gattuso munkája látszik ugyan ám helyenként a jó játék ellenére nem tudják a mérkőzéseket lezárni. Idegenben mindössze 1 győzelmet tudtak aratni 2 döntetlen és 1 verség mellett eleddig. A két együttes utóbbi csatáit inkább az Inter együttese élvezhette míg a távolabbi múltra tekintve inkább a Milan sikerei rajzoldónak ki. Összességében izgalmas mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a hazai gárda.

Inter: Handanovic;Asamoah;Skririnar;De Vrij;Vrsaljko;Vecino;Brozovic;Perisic;Nianggolan;Politano;Icardi

Milan: Donnarumma;Calabria;Musaccio;Romagnoli;Rodriguez;Bonaventura;Biglia;Kessie;Suso;Higuain;Calhanoglu

A mérkőzést a Milan kezdte. 4.perc: Suso lőtt kevéssel a kapu mellé. 13.perc: Icardi került helyzetbe majd lőtt a kapuba ám lesről született a találat így maradt a 0:0! 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Nianggolan és Biglia rúgott össze mindketten ápolásra szorultak. 21.perc: Biglia sárgult be. 23.perc: hazai szöglet melyet követően Perisic fejelt kapura de Donnarumma bravúrral tudott hárítani. 25.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Nianggolan nem tudta folytatni a játékot helyére Valero érkezett. 33.perc: hazai szöglet melyet követően Vecino lőtt kevéssel a kapu mellé. 41.perc: Icardi remek lövését blokkolta a vendég védelem. 42.perc: vendég szöglet melyet követően Musaccio talált a kapuba ám lesről így maradt a 0:0! A 44.percben Calhanoglu sárgult be. A hosszabbítás 5 perc, 47.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki ám Calabria össze szedett egy sárga lapot. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt az Inter kezdte. 48.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 49.perc: újabb hazai sarokrúgás melyet követően Perisic lövését blokkolták a védők. 58.perc: Politano került ígéretes helyzetbe ám a kapu mellé lőtt csúnyán. 60.perc: hazai szöglet ezúttal gólveszély nélkül. 61.perc: Suso sárgult be. 62.perc: fokozódó hazai nyomás melynek eredményeként hazai szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. 64.perc: Bonaventura lövése nem okozott nagy veszélyt a hazai kapura. 66.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Perisic helyére Keita állt be illetve Cutrone váltotta Calhanoglut. 75.perc: Politano is besárgult. 81.perc: Suso lövését Handanovic hárította. 82.perc: Politano helyére Candreva állt be. 83.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 84.perc: Kessie helyére érkezett Bakayoko. A hosszabbítás 5 perc, 91.perc: Bakayoko sárgult be. 92.perc: Calabria helyére Abate állt be. A cserét követően Vecino passzolt Icardi elé aki a kapuba lőtt 1:0! Ezzel eldőlt a találkozó. A 95.percben még Keita sárgult be.

Az első játékrészben a hazaiak szinte a félidő teljes terjedelmében jobban játszottak, többet birtokolták a labdát illetve több helyzetet is alakítottak ki. A második játékrészben a vendégek kicsit többet mutattak a tudásukból ám az Inter így is meggyőzőbbnek bizonyult. A mérkőzés legvégéig úgy tűnt marad a döntetlen ám ekkor Icardi klasszisa döntött. Összességében jó mérkőzést láthattunk melyen igazságos eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.