INTER MILAN-A.C. MILAN

Az Olasz Bajnokság 31. Fordulójának csúcsrangadóját rendezik meg Milanó-ban ahol az Inter csapata fogadja a Milan együttesét. Ős időkre nyúlik vissza ez a csata. Jelenleg a két együttes közül a Milan csapata várhat jobb pozícióból. A vörös feketék a tabella 9.helyét foglalják el, elmúlt 6 mérkőzésükből 2-őt győzelemmel 3-at döntetlennel míg 1-et vereséggel zártak. Elmondható,hogy Inzaghi együttese felfelé ívelő formát mutat főként az elmúlt 3 forduló eredményeit és játékát tekintve. A papíron hazai együttes a 10.helyet foglalja el éppen mai ellenfele mögött áll 1 pont hátrányban. A kék fehérek elmúlt 6 mérkőzésükön 1 győzelem mellett 3 döntetlent és 2 vereséget szenvedtek el. Nem mondhatni,hogy az Inter csúcsformának örvendene. A sérülések terén a hazaiak állnak rosszabbul, Jonathan;Dodo;Kuzmanovic;Campagnaro valamint piros lapok miatt Brozovic és Guarin nem léphet pályára. A vendég oldalon Shaarawy;Mastour,Montolivo és Muntari nem áll Inzaghi rendelkezésér. A korábbi évekre visszatekintve az Inter együttese áll jobban 8:5-re e győzelmeket tekintve. izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Inter:Handanovic;Jesus;Ranocchia;Vidic;D’ambrosio;Kovacic;Medel;Gnoukouri;Hernanes;Palacio;Icardi

Milan: Lopez;Abate;Alex;Mexes;Antonelli;Van Ginkel;De Jong;Poli;Suso;Bonaventura;Menez

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 7. percben hazai szöglet következett, melyet követően nem alakult ki helyzet. A 70. percben Gnoukouri került helyzetbe a 16-oson belül, azonban lövését egy védő kivágta a mezőnybe. A 10. percben hazai szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. A 11. percben Hernanez lőtt távolról kapura, de Lopez védeni tudott. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből nem született gól. A 14. percben Menez húzódott fel a bal oldalon, és lőtt keresztbe a kapu előtt, azonban a labdára egy védő érkezett és tisztázott. A 18. percben Suso lőtt a kapura a 16-osról, azonban Handanovic magabiztosan védett. A 20. percben Suso lőtt ismét kapura, azonban Handanovic ismét védeni tudott. A 25. percben Palacio vette át a labdát a 16-oson belül és lőtte középre a labdát azonban a védők tisztáztak. Még ebben a percben hazai szöglet következett, de helyzet nem alakult ki. A 27. percben vendég szabadrúgás következett, Hernanes lőtte a labdát a kapu fölé. A 28. percben Medel sárgult be. A Újabb vendég szabadrúgás következett a 29. percben, Bonaventura rúgta a kapu elé a labdát, ahol Alex lőtte a labdát a kapuba, azonban les miatt lefújta a játékvezető. A 33. percben Bonaventura lőtt a bal szélről laposan középre, de a védők kirúgták a labdát a mezőnybe, még ebben a percben De Jong sárgult be. A 36. percben Jesus sárgult be. A 40. percben Abate lőtte a labdát a kapu elé, de a védők ismét tisztáztak. Még ebben a percben vendég szöglet következett, a lövés azonban kiment a pályáról. A 44. percben vendég szöglet következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc az első félidő végén. Ezennel véget ért az első félidő, melynek állása 0:0!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 47. percben Bonaventura lőtte a labdát kapura, de az elkerülte a jobb kapufát. Az 55. percben Icardi lőtte a bal szélről középre a labdát, de az a túl oldalon ment ki. Az 57. percben hazai szöglet következett, de a labda a túloldalon ment ki. Az 57. percben Palacio kapott kitűnő labdát a 16-oson belül, de lövését Mexes blokkolta. Az 59. percben Hernanes kapott egy jó passzt, melyet követően a labdát a kapu elé lőtte, de a védők kirúgták a labdát, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 62. percben Palació lőtte a labdát jobbról a 16-os vonalára, ahonnan Kovacic lőtt kapura, de a labda a bal kapufa mellett ment ki. A 64. percben Hernanes lőtte a labdát kapura, de Antonelli kezéről szögletre ment a labda, melyet követően Vidic fejelte a labdát a kapu mellé. A 66. percben Gnoukouri helyére Obi érkezett. A 68. percben Medel  adta a labdát Palacio elé, aki  Lopezbe lőtte azt. A 70. percben Alex helyére Filippo érkezett a pályára. A 72. percben egy hazai kontra végén Hernanes lőtte középre a labdát, ahonnan Mexes ért bele rosszul a labdába, így az a kapuba landolt, ám egy korábbi szabálytalanság miatt anulálta a gólt. A 74. percben Suso helyére Destro áltt be. A 77. percben Kovacic helyére Shaqiri érkezett. A 78. percben a szögletet követően a vendég védők vágták ki a labdát a gólvonalról. A 79. percben Jesus távoli lövését Lopez tolta az alapvonalon túlra, így újabb hazai szöglet következett, a sarokrúgást követően Palacio lőtte mellkason Lopez kapust. A 81. percben Dambrosio 17 méteres lövése kerülte el a kaput. A 82. percben Cerci helyére Poli érkezett, valamint Abate sárgult be. A 83. percben D’Ambrosio sárgult be. A 84. percben Hernanes sárgult be. A 85. percben Destro távoli lövését Handanovic védte. A 89. percben Shaqiri lövése kerülte el a vendég kaput. A 90. percben Icardi lövése kerülte el centikkel a jobb oldali kapufát. A hosszabbítás 4 perc. A 91. percben De Jong ollózó lövését védte Handanovic. A 92. percben vendég szöglet következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. A 93. percben Shaqiri beadását Lopez húzta le a levegőből. A 94. percben D’Ambrosio beadását húzta le Lopez a levegőből. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:0!

Egy kiegyenlített első félidőt láthattunk, ahol a félidő első felében a hazaiak voltak aktívabbak, de a játékrész második felében a vendégek is pörgősebben kezdtek játszani. A második félidőben az Inter irányította a játék menetét és folyamatosan támadott egészen a mérkőzés végéig, a vendég gárda a 80. perctől igyekezett több ellentámadást vezetni, de ezek, sem jártak sikerrel. Összességében egy kitűnő rangadót láthattunk, amelyről egyedül a gól hiányzott.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.