INTER-S.S.C.NAPOLI

A Sreie A 7. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló rangadójára ma este kerül sor Milánóban ahol az Inter csapata fogadja a Napoli gárdáját. Mindkét együttes kezdte már jobban a bajnokságot az ideinél,a hazaiak a kisebb csapatok ellen hullajtottak eddig pontokat így a tabella 10. helyét foglalják el, míg a Napoli otthoni bukdácsolásának köszönhetően áll a tabella 6. helyén. Mindkét együttes célja,hogy eddigi mérlegén javítva a top csapatokhoz kerülhessen közelebb. A hazaiak utóbbi két meccsükön vereséget szenvedtek míg a vendégek ezzel szemben épp az utolsó két összecsapásukat megnyerték. Kiélezett összecsapás elébe nézünk ahol a csapatok között egyenlően oszlanak meg az esélyek.

Inter: Handanovic;Ranoccia;Vidic;Juhan;Kovacic;Medel;Hernanes;Obi;Dodo;Palacio;Icardi

Napoli: Cabral;Britos;Albiol;Koulibaly;Inler,Lopez,Zuniga;Callejon;Hamsik;Insigne;Higuain

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az 5.percben Obi lőtt távolról Cabral ölébe,szép lövés volt. A 7.percben Obi középre tekert labdáját fejelték ki a vendég védők,a labdára gyorsan lecsaptak a hazaiak és újból beadták a játékszert amit Palacio a kapu mellé fejelt. A 8.percben Hernanes lőtt a bal oldalról a bal kapufa mellé. A 10.percben hazai szöglet következett melyet Dodo adott középre és Hernanes fejelte a kapu bal oldala mellé. A 12.percben Zunoga lőtt kapura de Handanovic könnyedén fogta a labdát. A 14.percben vendég szöglet következett melyet Callejon ívelt középre és Handanovic öklözte ki. A 18.percben Hernanes ugratta ki Icardit aki 10 méterről a kapu fölé lőtte a játékszert. Mint kierült Albiol még beleért a labdába így szöglet következett melyből helyzet már nem alakult ki. A 24.percben doo adta középre a labdát amit Icari fejelt a bal kapufa mellé. A 26.percben hazai szöglet következett melyet Hernanes tekert középre és Hernanes fejelte Canral kezei közzé. A 27.percben egy labdavesztést követően Hernanes lőtt a kapu fölé. A 29.percben Hamsik lőtt 17 méterről kapura de Handanovic védeni tudott. A 32.percben dodo ívelt Icardi fejére ám Cabral ezúttal is a helyén volt. A 33.percben Insigne lőtt távolról a hazai kapu mellé. A 35.percben Palacio csapott le egy lepattanóra ám lövésébe Koulibaly lépett bele. A 36.percben Cabral védett ismét egy középre tartó labdát. A 37.percben Hernanes sárgult be. A 38.percben Lopez lövése pattant meg így szöglettel jöhettek a vendégek de helyzet ebből nem alakult ki. A 39.percben Hernanes lőtt kapufát 20 méterről, Cabralnak esélye sem lett volna a hárításra. A 41.percben újabb vendég szöglet melyet a hazai védők fejeltek a mezőnybe. A 44.percben Handanovic öklözte a 16-oson kívülre a labdát. A 45.percben Britos sárgult be. A hosszabbítás egy perc a félidő végén. Több helyzet már nem alakult ki így maradt a 0.0-ás eredmény a félidőben.

A második játékrészt a vendégek kezdték. Az 50.percben Insigne lőtt 9 méterről kapufát,óriási ziccerben hibázott a támadó! Az 53.percben Ranoccia lőtt távolról a keresztléc fölé. Az 54.percben Palacio adott a jobb oldalról középre de Cabral lehúzta a labdát. Az 56.percben Icardit blokkolták a vendég védők. Az 57.percben egy hazai szögletet követően Vidic fejelt a keresztléc fölé. Az 58.percben Obi helyére Ibrahima érkezett a hazaiaknál. A 61.percben Hamsik helyére Jorghinho érkezett a vendégelnél. A 63.percben Hernanes esett a 16-oson belül de büntetőt nem kapott ezért. A 64.percben Callejon lőtt távolról de Handanovicnak ezt is sikerült kivédenie. A 67.percben Higuain találta el rosszul a labdát. A 68.percben Inler lőtt távolról a kapu fölé. A 69.percben Mertens érkezett Insigne helyére. A  70.percben Higuain sárgult be színészkedésért. A felvételek tanulsága szerint a támadó nem érdemelt volna sárga lapot sőt szabadrúgás járt volna a Napolinak. A 72.percben Mertens lőtt távolról Handanovic ölébe. A 73.percben Jorghinho sárgult be buktatásért. A 75.percben Britos helyére Gulam érkezett a vendég oldalon. A 79.percben Vidic fejelte a labdát Callejon elé aki 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot 0:1! A semmiből szerzett vezetést a Napoli. A 81.percben Medel helyére Guarin érkezett a hazai oldalon. A 82.percben hazai szöglet melyet követően Guarin lőtte a labdát a kapuba 1:1! A gólpassz Icardi nevéhez fűződik aki fejjel csúsztatta a labdát tovább. A 85.percben Juhan sárgult be a hazaiaknál. A 87.percben a hazai védelemnek kellett a 16-oson belülről tisztázni. A 88.percben Palacio helyére Capdida állt be, a csere oka sérülés volt. A 90.percben Callejon talált be egy csodálatos passzot követően Handanovicnak esélye sem volt. A hosszabbítás 4 perc. A 91.percben Hernanes érkezett a 16-oson belül üresen és fejelt senkitől sem zavartatva a kapu bal oldalába. A 93.percben vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. A 94.percben hazai szöglet következett melyet a kapu mellé fejeltek a hazaiak. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 2:2!

Egy rendkívül unalmas első félidőt követően a csapatok a második félidőt ott kezdték a csapatok ahol abbahagyták az elsőt. Egészen a 75.percig az unalom medrében folyt a mérkőzés ám egy hazai hibát követően megszerezte a Napoli a vezetést és beköltözött a támadó foci a pályára. A gól gyors válaszra talált majd még egy gólváltásnak lehettünk lehettünk szemtanúi amely találatok a forduló legszebb találatai közzé is beillenek. Összességében a döntetlenre úgy gondolom mindkét csapat rászolgált.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.