JUVENTUS F.C.-REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája elődöntőit rendezik meg a hét közben. Elsőként a Juventus Real Madrid összecsapást rendezik meg. A hazai együttes éppen a hét végén biztosította be 31. bajnoki címét így az olaszok jó előjelekkel várhatják a ma esti mérkőzést. Allegri együttese elmúlt 6 bajnokijából 4-et győzelemmel zárt 2 vereség mellett. A Juventus útja egy csoportkör győzelemmel indult majd a Dortmundot-és a Monaco-t kiejtve jutottak el az elődöntőig. Némi túlzással állítható hogy a hazaiak sorsolása szerencsésnek mondható ugyanis esélyesebbnek vélt együttesek búcsúztak már el a sorozattól. A hazaiak legnagyobb hiányzója Pogba aki térdhajlító izom sérüléssel küzd. A vendég oldalon ennyire talán nem rózsás a helyzet. A bajnokságban a 2. helyen áll a Real a Barca mögött lemaradva 2 ponttal. A mérlege kitűnő Anchelotti együttesének ugyanis elmúlt 7 mérkőzését nyerte meg. A bajnokok ligájában a Real is megnyerte a maga csoportját majd a Schalkén és az Atletico Madridon keresztül vezetett az útja az elődöntőig. A vendégek legnagyobb hiányzója Modric valamint Benzema. Érdekes összecsapás előtt állunk ahol egyértelmű esélyesről nem lehet beszélni.

Juventus: Buffon;Lichtsteiger;Bonucci;Chiellini;Evra;Marchisio;Pirlo;Sturaro;Vidal;Tevez;Morata

Real Madrid: Casillas;Carvajal;Pepe;Varane;Marcelo;Isco;Kroos,Ramos;Rodriguez;Bale;Ronaldo

A mérkőzést a hazaiak kezdték. Az első percben Vidal került a 16-oson belül helyzetbe s tűnt el gyanús körülmények között Casillas-nak köszönhetően. A második percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Buffon-hoz került a labda. A 3.percben Tevez lövését védte Casillas magabiztosan. Az 5.percben Bonucci szabálytalankodása ért sárga lapot Atkinson bíró szerint. A szabadrúgást Ronaldo lőtte a sorfalba. A 7.percben Morata emelt Casillas kezébe. A 10.percben egy hazai akció végén Morata talált közelről Casillas kapujába 1:0! A 12.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle,még ebben a percben Kroos távoli bombáját hárította Buffon. Az ezt követő szögletből a hazaiak indulhattak meg. A 15.percben Isco lőtt távolról Buffon ölébe. A 18.percben egy bal oldali akció végén Tevez lőtt kapura. A 20.percben Varane fejese kerülte el a hazaiak kapuját. A 23.percben Ronaldo jobb oldali lövés húzott le a kapu előtt. A 25.percben Marchisio lőtt 18 méterről Casillas kapuja mellé. A 26.percben Rodriguez indult meg a jobb oldalon majd löbbölte középre a labdát ahol Ronaldo érkezett üresen s fejelt közelről a kapuba 1:1! A 30.percben vendég szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 34.percben Marchisio távoli lövése kerülte el a kaput. A 41.percben egy csodás vendég akció végén Rodriguez fejelt a kapufára közelről majd Marcelo ismétlése ment a kapu fölé. A hosszabbítás 1 perc a félidő végén, melyben helyzet már nem alakult ki így 1:1-es állással fejeződött be az első játékrész.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 47.percben Tevez sárgult be. A 48.percben Tevez lőtt távolról Casillas ölébe. Az 55.percben vendég szöglet következett melyből Amrcelo lőtt a hazai védőkbe. Az 56.percben hazai büntető következett, az esetet követően Vidal kapott sárga lapot reklamálásért valamint Marcelo egy korábbi visszarántásért. A 11-est Tevez lőtte a kapu közepébe. Az 60.percben Evra tört be a 16-oson belülre de szerelni tudták így szöglet következett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 63.percben Isco helyére Hernandez állt be. A 64.percben Barzagli érkezett Sturaro helyére. A 74.percben Kroos távoli lövése kerülte el Buffon kapuját. A 77.percben Carvajal kapott sárga lapot lerántásért. A 78.percben Morata helyére Llorente érkezett. A 79.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 85.percben Rodriguez sárgult be rúgásért. A 86.percben Pereyra érkezett Tevez helyére. A 87.percben egy hatalmas védelmi hibát követően Lorente csapott le a labdára majd gurított középre de végül senki sem érkezett labdájára. A hosszabbítás 3 perc a félidő végén. A 92.percben Casillas fogta Llorente fejesét. A 92.percben Chiellini sárgult be. Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Kitűnő iramú és hangulatú összecsapást láthattunk. Az első félidőben a hazaiak elképesztően pontosan játszottak melynek köszönhetően meg is szerezték a vezetést. Ezt követően a vendégek diktálták a tempót melynek meg is lett Ronaldo révén az eredménye egy fejes gól formájában. A második félidőt is a hazaiak kezdték jobban s Tevez büntetőjét követően ismét a hazaiak kezébe került az előny amit a mérkőzés végéig nem is adtak ki a kezükből. A madridiak ugyan hatalmas nyomást helyeztek a Juventus védelmére ám azt már nem tudták áttörni. Izgalmas visszavágó előtt állunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.