KAZAHSZTÁN – MAGYARORSZÁG

A 2020-as Európa Bajnoki selejtező sororzat 3 fordulójához érkeztünk magyar szempontból. Válogatottunk nem túl fényesen kezdett hiszen Szlovákiában Nagyszombaton sima vereséget szenvedett. A csapat széteső játéka nem jósolt túl sok jót a 2. fordulóra nézve a Horvát válogatott ellen. Budapesten nem is indult fényesen az első hzai pályán vívott selejtező ám végül kisebb csoda folytán válogatottunk nyerni tudott. A mai estén igaz idegenben ám remélhetőelg a megszerzett lendület tovább hajtja válogatottunkat a győzelem felé. Az esélyek más tényezők tekintetében is a Magyar válogatott győzelmét vetítik előre. Kazahsztán egyenlőre egy vereséggel rendelkezik.


Kazahsztán: Agayev;Krivotysuk;Mammadov;Huseynov;Medvedev;Richard;Garayev;Nazarov;Sheydaev;Dadashov;Madatov

Magyarország: Gulácsi;Lovrencsics;Orban;Baráth;Korhut;Kleinheisler;Nagy;Nagy;Szoboszlai;Dzsudzsák;Szalai


Az elő félisőt a magyar válogatott kezdte. 2.perc: Dzsudzsák lőtt távolról a kapu felé. 4.perc: magyar szöglet heyzet nélkül. 9.perc: két magyar szöglet helyzet nélkül. 18.perc: dzsudzsák szabadrúgását Orban fejelte a hálóba 0:1! 28.perc: Szoboszlai sárgult be. 34.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Huseyonov sárgult be. A hosszabbítás 2 perc melyben nagy helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a kazah válogatott kezdte. 50.perc: Nazarov sárgult be. 51.perc: magyar szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 52.perc: két magyar szöglet követtte egymást melyek közül a másodikat követően Orban fejelt ismét a hálóba 0:2! 59.perc: Szoboszlai helyére Holman állt be. 59.perc: Medvedev sárgult be. 63.perc: Orban kis híjján mester hármast szerzett ám szabadrúgása a kapufán csattant. 67.perc: Kleinheisler sárgult be. 69.perc: előbb Gulácsi hárított egy távoli lövést majd a kipattanót Madatov lőtte a hálóba 1:2! 71.perc: Holman lőtt szép gólt a kapu felső sarkába 1:3! 72.perc: Pátkai állt be Kleinheisler helyére illetve Abdulayev állt be Madatov helyére. 86.perc: Dzsudzsák helyére Németh állt be illetve Dadashov helyére Nazarov érkezett. 87.perc: Nazarov sárgut be. Több helyzet nem alakult ki.

Az első játékrész nagy magyar dominanciát hozott úgy a szögleteket mint a helyzeteket tekintve. Orban révén meg is tudtuk szerezni a vezetést. A házigazdának említésre méltó helyzete nem akadt. A második játékrészben is a magyar válogatott dominált s szerzett újabb gólokat igaz a hazai együttes tudott szépíteni. Biztató teljesítmény volt válogatottunk részéről a Walesi meccs előtt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.