LEEDS UNITED F.C. – MANCHESTER CITY F.C.

A Premier League 17. fordulójának másik összecsapásán a Leeds fogadja hazai pályán a Premier League talán legnagyobb esélyesét a Manchester Cityt. A hazaiak a kiesés elől igyekeznek menekülni s az előrejelzések szerint minden esélyük meg is van a bent maradásra. A vendégek igaz 5 ponttal vannak lemaradva a listavezető Arsenal mögött ám hosszú távon a City sikere vehető biztosra. A mai meccs esélyese a vendég együttes.

Leeds United : Meslier;Struijk;cooper;Koch;Kristensen;Greenwood;Roca;Forshaw;Gnonto;Aaronson;Rodrigo

Manchester City: Ederson;Lewis;Stones;Akanji;Ake;Gündogan;Rodsri;De Bruyne;Mahrez;Haaland;Grealish

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 2.perc: Haaland lövését Meslier hárította. 31.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 32.perc: újabb vendég szögletek melyet követően Haaland került helyzetbe ám végül hibázott. 45.perc: Grealish lőtt centikkel a kapu fölé. 46.perc: Rodri lőtt a hálóba egy kipattanót követően 0:1!

A második játékrészt a Leeds United kezdte. 52.perc: Haaland ezúttal már a kapuba talált 0:2! 61.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 63.perc: Lewis sárgult be. 65.perc: Haaland talált ismét a hálóba 0:3! Ezzel újabb rekordot állított be a támadó, a 20. gólját szerezte mindössze a 14. Premier League mérkőzésén. 65.perc: Farshaw helyére Mateusz állt be, majd Kristensen helyére Ayling állt be. 68.perc: Greenwood szögletéből helyzet nem alakult ki. 69.perc: Lewis helyére Cancelo állt be. 70.perC: Klich sárgult be illetve Gnonto is. 72.perc: Gelardt állt be Rodrigo helyére majd Cooper helyére Llorente állt be és Grealish helyére Foden állt be. 73.perc: hazai szöglet melyet követően Struijk fejelt a kapuba 1:3! 79.perc: Greenwood lőtt kevéssel a kapu mellé. 82.perc: Rodri sárgult be. 83.perc: Aarosnson helyére Gyabi állt be. 85.perc: Greenwood sárgult be. 88.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Palmer állt be Mahrez helyére. 92.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 93.perc: Palmer sárgult be.

Az első játékrészben a endégek uralták a mérkőzést. A félidő végén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben Haaland eldöntötte a mérkőzést igaz a hazaiaknak még akadt válaszuk. Jó mérkőzésen győzött a vendég gárda.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.