MAGYARORSZÁG – URUGUAY

A mai este folyamán vélogatottunk egy új korszakot nyit meg miközben egy szakaszt lezár. Az elmúlt 3 év folyamán megfeszített munkálatoknak köszönhetően felépült az Új Puskás Ferenc Stadion a régi Népstadion helyén. Mostantól 68000 ember tekintheti meg válogatottunk mérkőzéseit illetve minden bizonnyal jeles sportesemények döntőit a jövőben. Az este folyamán búcsúztatásra kerül Ger Zoltán a 97 szeres korábbi válogatott cspatkapitánya. A ma esti barátságos mérkőzésen Uruguay ellen minen bizonnyal kitűnő mérkőzés szemtanúi lehetünk. Válogatottunk a mai meccsen túlmenően szem előtt kell tartsa a Wales elleni utolsó s egyben mindent eldöntő Európa Bajnoki Selejtezős mérkőzést. A sok sérült miatt Rossi mester nem lesz egyszerű helyzetben sem ma este sem pedig Wales-ben.


Magyarország: Dibusz;Korhut;Lang;Baráth;Bese;Kalmár;Vida;Szoboszlai;Varga;Dzsudzsák;Szalai


Uruguay: Muslera;Aqud;Coates;Godin;Vina;Lozano;Bentancur;Valverde;Rodrifuez;Suarez;Cavani


A mérkőzést a magyar válogatott kezdte. 2.perc: Dzsudzsák beadását Szalai centikkel fejelte a léc fölé. 5.perc: Suarez lövését Dibusz védte nagy bravúrral. 7.perc: egy kipattanót Suarez lőtt kapura ám az a felső léc fölé ment. 15.perc: egy labdavesztést követően Vina adott középre melyet Cavani 2 méterről félmagasan a kapuba lőtt 0:1! 20.perC: újabb vendég ziccer ám Godin 5 méterről tévedett. 22.perc: a vendégek részéről Rodrigez alakított ki magának helyzetet melyet szépen be is fejezett 0:2! 24.perc: Szalai balal 12 méterről lőtt a kapuba 1:2! 28.perc: Suarez jobbal Dibusz kezébe lőtt. 34.perc: Kalmár sárgult be. 39.perC. Coates is besárgult. 45.perc: Szoboszlai tekert a felső sarok mellé centikkel. 46.perc: előbb Suarez lövését kellett blokkolni majd Cavani labdája hal el Dibusz ölében. Ezzel ért véget a félidő.


A második félidőt az Uruguayi válogatott kezdte. 50.perc: némi kavarodás a kapunk előtt de nincs újabb találat. 52.perc: Vecino állt be Bentancour helyére majd Kovács váltotta Dzsudzsákot. 55.perc: Gomez lőtt Vida lábába. Szaali helyére Fecesin állt be. 67.perc. Valverde helyére Torreira állt be majd Nagy állt be Szoboszlai helyére. ezt követően Vinát Laxlat váltotta. 71.perc: Szalai Attila állt be Baráth helyére. 74.perc: Cavani helyére Stuani állt be majd a Korhut helyére Nagy Zsolt. 82.perc: Rodriguez helyére Pereiro állt be majd a megsérülő Kalmárt Holman váltotta. 89.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Lozano jobb oldali lövését Dibusz védte bravúrral. A hosszabbítás 5 perc, 91.perc: hazai helyszet kiszorított szögből de találat nincs. 96.perc: Dibusz védte magabiztosan Pereiro szabadrúgását. Ezzel ért véget a mérkőzés. 


Az első játékrészben Uruguay megmutatta mekkora potenciál is relylik Dél-Amerika focijában. A sokszor kissé lesajnált uruk gyakorlatilag 22 perc alatt akár 4 gólt is lőhettek volna hazánk fiainak. Persze válogatottunk is került helyzetekbe ám a mérkőzés eleje sőt első félideje a vendégeké volt. A gólok szépek voltak s megérdemletek. A második játékrészben a játék nagyrészt a mi térfelünkön zajlott. A vendégek gyakorlatilag akkor alakítottak ki nagyobb helyzetet amikor szerettek volna. A védelmünk nagyon gyenge lábakon állt ma s mint kés a vajon úgy mentek át a vendgek rajta. Válogatottunknak is akadt helyzete ám a végeredmény a félidei eredmény maradt. A két válogatott között minden bizonnyal több gólnyi különbség rajzolódna ki  a vendégek javára egy éles összecsapáson. 

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.