MALAGA F.C. – REAL MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 38. fordulóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A Bajnoki cím még nem dőlt el ugyanis a Real Madrid és a Barcelona 3 pontra követi egymást s ugyan a királyiaknak 3 pont az előnye ám a Barca gólkülönbsége jobb így egy esetleges madridi blama és barcelonai sikeresetén a katalánok lennének a bajnokok. A Malaga már biztosan a 11. helyen végez a mai mérkőzéstől függetlenül, eddigi 37 meccsükön 12 győzelem mellett 10 döntetlent játszottak 15 vereség mellett, utolsó 5 meccsükön 1 döntetlen mellett 4 győzelmet arattak. Hazai pályán 18 mérkőzésből 10 győzelem mellett 2 döntetlen és 6 vereség szerepel, utolsó 5 hazai meccsükön 4 győzelem mellett egyszer kaptak ki. A vendégek eddigi 37 mérkőzésükből 28-at nyertek meg 6 döntetlen és 3 vereség mellett, utolsó 5 meccsüket megnyerték. Idegenben eddigi 18 meccsükből 14-et nyertek meg 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli meccsüket megnyerték. A mérkőzés esélyese a királyi gárda.

Malaga: Kameni;Ricca;Villaunea;Hernandez;Torres;Reico;Keko;Camacho;Fornals;Jony;Ramirez

Real Madrid: Navas;Danilo;Varane;Ramos;Marcelo;Kroos;Casemiro;Modric;Isco;Ronaldo;Benzema

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 2.perc: Isco remek labdáját követően Ronaldo ugrott ki s lőtt higgadtan a kapuba 0:1! 5.perc: Danilo kapott jó labdát majd lőtt a kapu jobb oldala mellé. 11.perc: ISco ment ziccerben de heéyzet végül nem alakult ki. 13.perc: Ramirez próbálkozását Navas védte bravúros mozdulattal. 14,perc: Benzema lövését védte a hazai kapus melyet követően vendég szöglet következett helyzet nélkül. 22.perc: hazai szabadrúgás melyet követően Navas védte Ramirez próbálkozását hatalmas bravúrral. 25.perc: vendég szöglet melyet követően Ramos fejelt a léc fölé. 28.perc: egy jobb oldali beadást követően Kroos lőtt a kapu fölé. 30.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 35.perc: Ronaldo lövését védte Kameni hatalmas bravúrral. 36.perc: Kameni védte Ronaldo lövését szép mozdulattal. 38.perc: hazai szöglet melyből újabb sarokrúgás következett, Sandro próbálkozását saját csapattársa blokkolta. 41.perc: Keko fejelt üresen a kapu fölé nagy helyzetből. Több helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a Malaga kezdte. 53.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 56.perc: újabb vendég szöglet melyet követően Benzema lőtt a kapuba 0:2! 57.perc: Kameni sárgult be reklamálásért. 58.perc: Jony sárgult be. 59.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 60.perc: Keko helyére Castro állt be. 61.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 66.perc: James érkezett Isco helyére illetve Casemiro helyére Kovacic állt be. 69.perc: Kroos szögletéből helyzet nem alakult ki, ezt követően Ramirez helyére Sandro állt be. 71.perc: les címén érvénytelenítettek egy vendég találatot jogosan. 72.perc: Jony helyére Duda állt be. 73.perc: Morata állt be Benzema helyére. 76.perc. két hazai szöglet következett gól nélkül. 77.perc: újabb hazai szöglet melyet a vendég védők vágtak ki. 79.perc: James szögletét vágták ki a hazaiak. 85.perc: Charles lőtt távolról a kapu mellé. 86.perc: Marcelo lőtt a felső léc fölé. 88.perc: Morata lőtt kapura de Kameni hárított majd ismét védeni valója akadt Modric lövésénél. 89.perc: Marcelo lőtt egy vendég szögletet követően a léc fölé. 90.perc: Navas védett hatalmas bravúrral Chori lövésénél, a labda a felső lécen csattant. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek kitűnően majd szereztek vezetést. A hazaiak ezt követően felébredtek s egyre több helyzetet alakítottak ki. A vendégek néhány ziccert ugyan kialakítottak de már több találat nem született. A második félidőben mindkét együttes beleadott mindent s Benzema révén be is biztosították a győzelmet valamint a Bajnoki címet ez által. Sok helyzet alakult ki ugyan de találat több már nem született. Összességében a madridiak megérdemelten nyerték a bajnokságot mert egész évben stabilabbak voltak mint riválisuk a Barcelona.

 

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.