MANCHESTER UNITED F.C. – F.C. ZHORYA LUHANKS

Az Európa Liga csakúgy mint a Bajnokok Ligája a második csoportköréhez ért. Ezúttal az A csoportból a Manchester United Zhorya mérkőzésbe tekintünk bele. A hazai együttes egy rendkívül jó szezonkezdet után egyetlen hét alatt szedett össze 3 vereséget ebből kettőt a Premier League-ban valamint egyet az EL-ben idegenben a Feyenord ellen. Azóta 2 győzelmet arattak így úgy tűnik Mourinho tanítványai vissza találtak a helyes útra. A sérültek listáján Shaw;Jones és Rooney szerepel illetve a mai mérkőzést Ibrahimovic hagyja ki pihentetés címén. A vendég együttes az Ukrán bajnokságban szerepel s jelenleg a 2. helyen állnak a Sahtar Donyeck mögött, 9 mérkőzésükből 6-ot nyertek meg 2 döntetlen és 1 vereség mellett. Az előző körben meglepetésre a Fenerbahche ellen hazai környezetben 1.1-es döntetlent játszottak így 3.-ok a csoportban. A ma esti mérkőzés esélyese a hazai együttes torony magasan ám a vendégeket sem szabad teljesen leírni.

Manchester United: Romero;Rojo;Billy;Smalling;Fosu-Mensah;Fellaini;Pogba;Mata;Rashford;Lingard;Ibrahimovic

Zorya: Schevchenko;Sobol;Forster;Sivakov;Kamenyuka;Karaev;Gerchynskin;Chaykovsky;Petryak;Ljubenovic;Kulach

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 5.perc: Ljubenovic lőtt távolról kapura de a védelem blokkolni tudott, az ellentámadás végén Ibrahimovich passzát csípték el a kapu előtt a vendég védők majd lőtték azt ki az alapvonalon túlra. A szögletből helyzet nem alakult ki. 8.perc: Rashford szólóját állították meg a vendégek a bal oldalon. 9.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 16.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 17.perc: hazai szöglet melyből a vendégek vezethettek támadást ám sokáig ne jutottak mindössze a félpályáig. 17.perc: hazai szöglet de helyzet ebből sem alakult ki. 19.perc: Ibrahimovic lőtt távolról a kapu mellé, ez ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 20.perc: újabb hazai sarokrúgás melyet követően Mata szögletét Rashford bombázta  a keresztlécre a labda a gólvonal előtt pattant. 29.perc: Mata szögletét hatástalanította a vendég védelem. 32.perc: Ibrahimovic távoli szabadrúgása a sorfalban halt el. 37.perc: a hazai védelem szögletre tisztázott a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 41.perc. hazai szöglet melyet követően Mata lőtt gyengén kapura így nagy helyzet maradt ki. 42.perc: Fellainini lőtt közelről a kapu fölé. 43.perc: Rashford próbálkozott ismét ám lövését blokkolták majd megint hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt a vendég Zhorya kezdte. 54.perc: Mata szöglete következett de helyzet ebből sem alakult ki. 60.perc: Pulinho érkezett Vladyslav helyére a vendégeknél. 63.perc: Bailly sárgult be. 64.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 66.perc. Paulinho próbálkozását Romero védte szép mozdulattal. az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 68.perc. Rooney érkezett Lingard helyére. 69.perc: egy védelmi hibát követően Ibrahimovic fejelt a kapuba 1:0! 74.perc: Young érkezett Mata helyére, illetve Martial Fosu-Mensah helyére a hazaiaknál. 76.perc: Ljubenovic helyére Lipatria érkezett a vendégeknél. 80.perc: Chaykovsky helyére Gordienko érkezett. 84.perc: hazai szöglet következett Ibrahimovic blokkolt lövését követően, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 87.perc: Romero védett nagyot egy közeli kapura lövést követően. 90.perc: Kamenyuka sárgult be. A hosszabbítás 3 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a vendégek kezdtek aktívabban majd ezt követően ébredtek a hazaiak akik mindvégig kissé passzívan játszottak. Ugyan több helyzetet alakítottak ki de valós gólszerzési lehetőség alig akadt ezek között. A vendég együttes jól védekezik s öli a játékot ami szemlátomást nem tetszik hazai játékosoknak. A második félidőben a hazaiak aktívabban játszottak melynek egy rossz lövést követően meg is lett az eredménye. A hazaiak megérdemelten nyertek de  mutatott játék helyenként a botrányos kifejezést is alulmúlta .

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.