MANCHESTER UNITED F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 33. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadójára vasárnap délután kerül sor amikor is a Manchester United vendége a Liverpool lesz. A két együttes igencsak hullámzó idényt fut. A manchesteriek elképesztően rosszul kezdték az idényt ám decemberre már a tabella élére kerültek. A Liverpool bajnoki címét követően nem kezdte rosszul az idényt ám Van Dijk kiesése illetve a sorozatos sérülések (vírus) hamar megmutatták idén nem lesz bajnok az együttes. A Bajnokok Ligájából mindkét együttes búcsúzott igaz a United jelenleg kitűnő pozícióból várja, hogy bejusson az Európa Liga döntőjébe. Amennyiben ma nyerne a Liverpool úgy a Manchester City bajnok lesz matematikailag, más esetben még várni kell erre. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Manchester United : Henderson;Wan-Bissaka;Bailly;Lindelöf;Shaw;McTominay;Fred;Rashford;Fernandes;Pogba;Cavani

Liverpool: Alisson;Robertson;Williams;Phillips;Alexander-Arnold;Wijnaldum;Fabinho;Thiago;Jota;Firmino;Salah

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 4.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Fernandes lőtt jobb lábbal s a lövés egy védőn megpattanva a hálóba jutott 1:0! 24.perc: Henderson védett nagyot Jota próbálkozásánál. 26.perc: vendég szöglet melyet követően Bailly kezezett ám a büntető elmaradt. 30.perc: két hazai büntető helyzet nélkül. 34.perc: Jota lövését ezúttal is Henderson védte. 35.perc: vendég szöglet melyet követően Jota ezúttal már a hálóba lőtt 1:1! 36.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 47.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Alexander-Arnold játszott Firmino elé aki a kapuba fejelt 1:2!

A második félidőt a Liverpool kezdte. 47.perc: Firmino talált ismét a hálóba 1:3! 48.perc: Bailly sárgult be. 60.perc: Jota lőtt kapufát 12 méterről. 63.perc: Fred helyére Greenwood állt be. 67.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül, ám a labdát visszaszerezték a hazaiak s Rashford lőtt okos gólt 2:3! 71.perc: Greenwood lövését Alisson hárított. 71.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Wijnaldum helyére Jones állt be majd Jota helyére Mane állt be. 78.perc: hazai szabadrúgás melyet Fernandes lőtt a kapu mellé. 79.perc: McTominay sárgult be, majd Cavani is e sorsra jutott. 86.perc: Matic állt be Bailly helyére. 90.perc: Salah elé került a labda aki 10 méterről lőtt a hálóba 2:4! 92.perc: Williams állt be Salah helyére.

Az első játékrészben a hazai együttes kezdett jól. Fernandes révén meg is szerezték a vezetést. Ezt követően azonban a vendégek egyre több helyzetet dolgoztak ki s ki is tudtak egyenlíteni majd félidő vége előtt a vezetést is meg tudták szerezni. A második játékrészben a vendégek újabb találatukkal úgy tűnt eldöntik a mérkőzést. Ám a hazaiak egy kontra révén szépítettek. Ám a vendégek végül Salah révén eldöntötték a találkozót. Összességében megérdemelten győzött a Liverpool.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.