REAL VALLADOLID – ATLETICO MADRID

A Spanyol Bajnokság 38. fordulóját rendezik meg a hétévégén. A záróforduló talán az utóbbi évek legizgalmasabb spanyol bajnokságának a végén teszi fel az i re a pontot vajon melyik madridi alakult gazdagítja bajnoki címei számát. Jelen állás szerint az Atletico Madrid 2 ponttal vezet a Real Madrid előtt. Ám egy Atletico pontvesztés nem fér bele ha nyer a Real Madrid mert igaz pontazonosság állna fent ám az egymás elleni eredmények a királyiak javára döntenének. Ha visszatekintünk e rendkívül sűrű szezonra talán a matracosok tettek többet a cím elhódításáért ám még a mai meccset ehhez meg kell nyerniük. a királyiak az Európa liga döntős Villareal ellen lépnek pályára. Egyik együttesnek sem lesz egyszerű dolga. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Real Valladolid: Masip;Olaza;Yaming;Olivas;Janko;Plano;Mesa;Fede;Villa;Weissman;Andre

Atletico Madrid: Oblak;Rrippier;Felipe;Gimanez;Hermoso;Carrasco;Saul;Koke;llorente;Correa;Suarez

A mérkőzést az Atletico Madrid kezdte. 16.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 18.perC: újabb hazai szöglet melyet követően Plano lőtt a hálóba 1:0! Veszélyben a vendégek bajnoki serlege. 22.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 26.perc: hazai szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 27.perc: immár vendég szöglet helyzet nélkül. 29.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 34.perc: vendég szöglet ám ebből sem alakult ki gólhelyzet. 38.perC: Oblak mentett bravúrral. A félidő hátralévő részében helyzet nem alakult ki. A Real Madrid is hátrányba került így jelenleg bajnok az Atletico, ám hátra még egy félidő.

A második félidőt a Valladilod kezdte. 50.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 55.perC: Andre sárgult be. 57.perc: Correa lövése landolt a kapuban 1:1! 62.perc: Villa helyére Jota állt be majd Andre helyére Guardiola, illetve Lodi helyére Hermoso valamint Mesa helyére Michel állt be. 67.perc: Suarez egy szólót követően lőtt a hálóba 1:2! Jelenleg mér az Atletico Madrid a bajnok. 68.perc: Hermoso;Vitolo és Saul sárgultak be. 70.perc: Yamiq sárgult be. 74.perc: Michel is besárgult. 78.perc: Felix is besárgult illetve Fede is. 79.perc: Llorente helyére Geoffrey állt be majd Janko helyére Herivas állt be illetve Fede helyére Kike. 83.perc: Felipe is besárgult. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Herrera állt be Correa helyére. 87.perc: Sanchez sárgult be. Ezzel le is zárult a találkozó érdemi része. A Real Madrid végül nyerni tudott csak úgy 2:1-re mint az Atletico Madrid amely így megnyerte a 2020/2021-es Spanyol bajnokságot!

Az első játékrészben a hazaiak kezdtek jobb a s félidő jórészében veszélyesen játszottak. A vendégek igaz alakítottak ki kisebb helyezeteket ám leginkább Oblak bravúrján múlt, hogy nem lett nagyobb a hátránya a matracosoknak. A második félidőeben a vendég együttes a a kezébe vette az irányítást s az első negyed órában kiegyenlített majd Suarez révén a győztes találatot is megszerezték. Egy sok szabálytalansággal, durvasággal fűszerezett mérkőzést láthattunk a Ligához képest. Az Atletico Madrid pedig ismét egy Barcelonától érkezett játékossal a soraiban tudott bajnokságot nyerni megérdemelten!!!!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.