MANCHESTER UNITED F.C.- MANCHESTER CITY F.C.

A Premier League 12. fordulóját rendezik a hét végén. A e fordulóban MAnchester városának két elsőosztályú együttese csap össze. A vendéglátó a Manchester United lesz. Több szempontból is érdekes összecsapás előtt állunk. Mindkét együttes hétközben kivívta a továbbjutást a Bajnokok Ligájában. A keretek túl vannak terhelve. Egyik együttes eddigi szezonja sem úgy alakul ahogyan azt a szurkolók elképzelték. A City némi meglepetésre még mai ellenfelénél is rosszabbul teljesített igaz csupán nüansznyi a két gárda közötti pontkülönbség. Mindkét együttes számára fontos lenne a 3 pont megszerzése. A United hazai pályán mérkőzést is alig nyert a Premier League-ben igaz idegenben kitűnően szerepelnek. Érdekes meccs előtt állunk ahol az esélyek megoszlanak.


Manchester United : De Gea;Wan-Bissakka;Lindelöf;Maguire;Shaw;Fred;McTominay;Fernandes;Pogba;Rashford;Greenwood


Manchester City: Ederson;Walker;Stones;Dias;Cancelo;Fernandinho;Rodri;Mahrez;De Bruyne;Sterling;Jesus


A mérkőzést a Manchester City kezdte.  12.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 20.perc: Sterling lövése ment a kapu mellé. 24.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 30.perc: Pogba lövését blokolták majd az ezt követő szögletből Maguire fejelt kevéssel a kapu fölé. 35.perc: Mahrez lövését De Gea védte. 40.perc: Fernandes szögletéből helyzet nem alakult ki. Véget is ért a félidő. 


A második félidőt a Manchester United kezdte.  46.perc: büntető gyanús szituáció ám a VAR szerint les előzte meg Rashford buktatását így elmaradt a büntető. 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 66.perc: Torres érkezett mAhrez helyére. 68.perc: De Bruyne hibázott helyzetben. 73.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Greenwood helyére Martial állt be. 79.perc: Maguire sárgult be. 82.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 87.perc: Fernandinho sárgult be. Több érdemi esemény nem történt a mérkőzésen.


Az első játékrészben mindkét együttes igyekezett a védekezésre összpontosítani melynek köszönhetően alig akadt helyzet igaz azok sem voltak ziccerek. A második félidőben mindkét együttes előtt adódott lehetőség ám végül egyik fél sem tudott élni helyzeteivel. Mintha hiányzott volna a tűz mindkét együttesből. Sőt a 0:0 mintha megfelelt volna az együttesekenk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.