AS MONACO F.C.-JUVENTUS F.C.

A Bajnokok Ligája első elődöntőjét játssza a Juventus és a Monaco a mai este folyamán.  A Monaco az E csoport első helyén jutott tovább, 6 mérkőzéséből 3 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség, az utolsó 5 meccsből pedig 2 győzelem 2 döntetlen és egy vereség. A Juventus a H csoport első helyén jutott tovább, 6 mérkőzéséből 4 győzelem, és 2 döntetlen, az utolsó 5 meccsből 4 győzelem és egy döntetlen. A Monaco a nyolcad-döntőben az odavágón 3:5-re vereséget szenvedett, a visszavágón pedig 3:1-re győztek a Manchester Cityvel szemben, a negyed-döntőben az odavágón 3:2-re a visszavágón pedig 3:1-re verték a Dortmundot. A nyolcad-döntőben a Juventus az odavágón 2:0-ra a visszavágón 1:0-ra verte a Portot, a negyed-döntőben az odavágón 3:0-ra verte a Bayernt a visszavágón pedig döntetlent játszottak. Az utolsó egymás elleni összecsapásukkor döntetlen eredmény született. A sértültek listáján szerepel a Juventusnál Boschilia, és Carrillo a Monaconál pedig Pjaca. Egy izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Monaco: Subasic, Dirar, Glik, Jemerson, Sidibe, Lemar, Bakayoko, Fabinho, Silva, Falcao, Mbappe

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Marchisio, Pjanic, Alves, Dybala, Mandzukic, Higuain

Az első félidőt a Juventus kezdte. Alex Sandro adta be középre a labdát, de a védők tisztáztak. 6. perc: Alex Sandro lőtte a labdát a kapu előterébe, azonban a védők szögletre védtek, a beívelést követően helyzet nem alakult ki. 7. perc: Sidibe adta középre a labdát, de a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből nem alakult ki gólveszély. 10. perc: Alves kapott jó labdát, majd lőtt a jobb szélről kapura, de Subasic védett. 11. perc: Egy középre érkező labdára érkezett jól Alves, de lövése keresztbe ment el a kapu előtt. 12. perc: Vendég szöglet következett, a beívelést követően Mbappe ugrott fel és fejelt, de Buffon védeni tudott. 15. perc: Alves ívelte a labdát keresztbe a kapu előtt, de végül Subasicnál kötött ki. 16. perc: Mbappe lőtte távolról a labdát kapura, de Buffon védte. 20. perc: Falcao elé érkezett a labda, de fejesét Buffon védeni tudta, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 21. perc: Bonucci sárgult be. 22. perc: Mbappe lőtte be a kapu előterébe a labdát, de az egyik védő kivágta azt, az ezt követő szögletből ismét nem alakult ki gólveszély. 24. perc: Alex Sandro adta a labdát középre, de a védők szögletre mentettek, a beívelést követően Chiellini lőtte a labdát keresztbe a kapu előtt. 27. perc: Higuain jött fel a jobb szélen, majd lőtte a labdát kapura, de Subasic ölében kötött ki. 29. perc: Alves sarkazta a labdát Higuain elé, aki magabiztosan lőtte azt a kapu bal oldalába, 0:1! 32. perc: Hazai szabadrúgás következett, Lemar lövése a kapu jobb oldala mellett ment ki. 37. perc: Fabinho sárgult be. Még ebben a percben vendég szabadrúgás következett, Dybala lövése halt el Subasic kezei között. 44. perc: Bakayoko lőtt távolról kapura, de a védők tisztáztak. Véget ért az első félidő, melynek jelenlegi állása 0:1!

A második félidőt a Monaco kezdte. 47. perc: Falcao lövését követően kellett Buffon-nak védenie. 50. perc: Lemar tálalt Mbappe elé, azonban már nem érte el a labdát. 53. perc: Lemar ívelte középre a labdát, de a védők kivágták azt, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 54. perc: Subasicnak kellett védenie Marchisio lövését. 55. perc: Mbappe lőtte a labdát 16 méterről kapura, de kapus védeni tudta. 57. perc: Dybala lőtte a kapu előterébe a labdát, azonban Subasic megszerezte azt. 58. perc: Marchisio sárgult be. 59. perc: Higuain elé érkezett egy remek labda, majd lőtte azt 4 méterről Subasic mellett egyenesen a kapuba, 0:2! 66. perc: Bakayoko helyére Moutinho érkezett, valamint Lemar helyére Germain lépett pályára. 68. perc: Juventus szabadrúgás következett, melyből helyzet nem alakult ki. 69. perc: Chiellini sárgult be. 70. perc: Jemerson lőtt a kapu bal oldala mellé. 75. perc: Silva jutott be a 16-oson belülre, majd lőtte a labdát kapura, de a védők tisztáztak. 77. perc: Higuain helyére Cuadrado érkezett. 81. perc: Marchisio helyére Rincon érkezett. 82. perc: Silva helyére Toure lépett pályára. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 87. perc: Hazai szabadrúgás következett, Moutinho lövése szállt el a kapu bal oldala mellett. 89. perc: Lemina érkezett Pjanic helyére. 90. perc: Hazai szabadrúgás következett, Moutinho lövését követően Germain fejelte a labdát kapura, de Buffon védett, az ezt követő szögletből nem született gól. 3 perc a hosszabbítás. 92. perc: Cuadrado lőtte a labdát a kapu előterébe, de a védők szögletre védtek, a beívelést követően helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:2!

Az első félidőben egy nagyon mozgalmas játékot láthattunk. Mindkét csapat teljes erőbedobással próbálkozott, azonban a Juventus könnyebben jutott át a Monaco védelmén, valamint Alves játékának köszönhetően számos esetben komolyan veszélyeztették a hazaiak kapuját. A Monaconak szintén voltak helyzetei, de Buffon remek szereplése megnehezítette a dolgukat. A Juventus a 29. percben szerzett góljával egyelőre vezeti a mérkőzést. A második félidőben a Monaco jól kezdett, sok helyzetük volt, azonban hol a védőkben akadt el a támadás, hol Buffon védett nagyszerűen. Az 59. percben Alves és Higuain remek összjátékának köszönhetően a Juventus megszerezte második gólját. A két együttes között végig ment az adok-kapok játék. A hazaiak igyekeztek bevenni a Juventus kapuját, ám végül nem tudtak szépíteni. Összességében egy remek mérkőzést láthattunk, ahol a Juventus együttese szerepelt jobban és végül 0:2-re arattak győzelmet.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.